• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Hyt-123 Hyt-123 Amin inşAllah bacım Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın seni hiç unuturmuyum bi seni biliyorum uzun süreli hep aklımdasın sen kuzum duamdada hep varsın merak etme ..o yüzünüde asma bana diyordun yılmak yok yola devam diye hadi bakıyım gül saana o yakışır sabret zor biliyorum ama ummadığın anda oluveriyor takma biraz Rabbim'e bırak.🙏👍 güçlü kol emojisini bulamadım sen burda varmış gibi gör 😋😉 🤔

Son düzenleme:
Neolur dua edinnnnnn okadar test yaptım gidip gebelik testi yapmaya korkuyom
İnşAllah gönlüne göre olur hayrlısıyla ama bence En temizi kan ver 1 gün sonra net şekilde öğren daha rahat olursun hemde düşünceden kurtulursun o kadar ugrastan kesin sonucu bilirsin yani stresede girme en büyük etken o

Bana çok oluyo canm tarih hatrlamıyorum
Benim onceki reglim 18 ağustos 28inde igne oldum
Dr 15 gun sonra test yap dedi bugun yaptim 11.gun bugunerken oldugu icin cikmayacagini biliyorum sadece ignenin etkisi gecmis mi merak ettim.cunku varsa bebek 3 haftalik,o kadarcikken de gorunmuyor idrarda.cmt regl olmam lazim bi daha ne zaman yapiim kafam karıştı. Var da mi görünmüyo daha yoksa yok mu bilemedim🤷🏻‍♀️

Dr 15 gun sonra test yap dedi bugun yaptim 11.gun bugunerken oldugu icin cikmayacagini biliyorum sadece ignenin etkisi gecmis mi merak ettim.cunku varsa bebek 3 haftalik,o kadarcikken de gorunmuyor idrarda.cmt regl olmam lazim bi daha ne zaman yapiim kafam karıştı. Var da mi görünmüyo daha yoksa yok mu bilemedim🤷🏻‍♀️
Kuzum hiç takma dr kontorlu altındaymışsın zaten iğne felan bende oda olmadı yokuşa sürdüler bekle bat geçsin daha erken test falan için 1 hafta geçince git kan ver bende eskiden çok didikliyodum bldiğin gibi değil ama Rabbim'e bıraktım ve sonuç o ay içinde hemde 🤲

Kuzum hiç takma dr kontorlu altındaymışsın zaten iğne felan bende oda olmadı yokuşa sürdüler bekle bat geçsin daha erken test falan için 1 hafta geçince git kan ver bende eskiden çok didikliyodum bldiğin gibi değil ama Rabbim'e bıraktım ve sonuç o ay içinde hemde 🤲
Rabbim su gibi kolay gecirsin hamileligini,kucagina sagsalim almayi nasip etsin..dogum haberlerini alalim insallah burdan..ay hic tanışmıyoruz ama cok sevindim inan..dualarim seninle..❤❤

Yokmu hiç resmi belki silik vardır bnde silik resim vardı erkendede bu çıktı

Eklentiler

• 8D3D8EA5-361C-46DD-B158-EA075D02A950.webp
    8D3D8EA5-361C-46DD-B158-EA075D02A950.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 30
Back
X