Valla.arkadasim seni umitlendirmek istemiyorum ama goruyorum sanki çizgini benCnm ya erken gebeliktede bu çıktı sabahkindede çizgi var ayy adet gününü bkliycm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla.arkadasim seni umitlendirmek istemiyorum ama goruyorum sanki çizgini benCnm ya erken gebeliktede bu çıktı sabahkindede çizgi var ayy adet gününü bkliycm
Ayyy gerçektenmi inan yazarken bile ağlıyorum çokkk istiyorum hayırlısıylaaaa ağır kaldırmam zatende nebileyim ağrım var korkuyorumSen hamilesin demedi demehayırlısı olsun dikkat et ağır kaldırma ki bebek oluşa bilsin
Canim ne zaman test yaptin sen?Pozitif gibi duruyor test bendede böyle çıkmıştı Rabbim gönlüne göre versin canm inşAllah hayırlısıyla![]()
Resim yok canım ama yinede kesin sonuç almadan umut bağlama üzülmek kötü oluyor ama bence büyük ihtimal gebesinYaa varmı sende resmi inan deli olcam düşünmekten ağrım var akıntımda var
Evet baya belli bu diğer ilk yaptığımdada çıktı çizgi inş kuruma çizgi değildir sendekini atsana banaValla.arkadasim seni umitlendirmek istemiyorum ama goruyorum sanki çizgini ben![]()
Bana çok oluyo canm tarih hatrlamıyorumCanim ne zaman test yaptin sen?
Neolur dua edinnnnnn okadar test yaptım gidip gebelik testi yapmaya korkuyomResim yok canım ama yinede kesin sonuç almadan umut bağlama üzülmek kötü oluyor ama bence büyük ihtimal gebesin![]()
Teşekkür ederim darısı sana ben kanda öğrendim battan 10 gün sonra bekledim olmayınca hap kullanmadan bakıyım dedim hamişmişimMaşallah çok sevindim kaçıncı günü pozitif fördün
İnşAllah gönlüne göre olur hayrlısıyla ama bence En temizi kan ver 1 gün sonra net şekilde öğren daha rahat olursun hemde düşünceden kurtulursun o kadar ugrastan kesin sonucu bilirsin yani stresede girme en büyük etken oNeolur dua edinnnnnn okadar test yaptım gidip gebelik testi yapmaya korkuyom
Benim onceki reglim 18 ağustos 28inde igne oldumBana çok oluyo canm tarih hatrlamıyorum
Atmasina atiim de bembeyaz yan taraf hicbisi yok..Evet baya belli bu diğer ilk yaptığımdada çıktı çizgi inş kuruma çizgi değildir sendekini atsana bana
Kuzum hiç takma dr kontorlu altındaymışsın zaten iğne felan bende oda olmadı yokuşa sürdüler bekle bat geçsin daha erken test falan için 1 hafta geçince git kan ver bende eskiden çok didikliyodum bldiğin gibi değil ama Rabbim'e bıraktım ve sonuç o ay içinde hemdeBenim onceki reglim 18 ağustos 28inde igne oldum
Dr 15 gun sonra test yap dedi bugun yaptim 11.gun bugunerken oldugu icin cikmayacagini biliyorum sadece ignenin etkisi gecmis mi merak ettim.cunku varsa bebek 3 haftalik,o kadarcikken de gorunmuyor idrarda.cmt regl olmam lazim bi daha ne zaman yapiim kafam karıştı. Var da mi görünmüyo daha yoksa yok mu bilemedim![]()
Rabbim su gibi kolay gecirsin hamileligini,kucagina sagsalim almayi nasip etsin..dogum haberlerini alalim insallah burdan..ay hic tanışmıyoruz ama cok sevindim inan..dualarim seninle..❤❤Kuzum hiç takma dr kontorlu altındaymışsın zaten iğne felan bende oda olmadı yokuşa sürdüler bekle bat geçsin daha erken test falan için 1 hafta geçince git kan ver bende eskiden çok didikliyodum bldiğin gibi değil ama Rabbim'e bıraktım ve sonuç o ay içinde hemde♥
Atmasina atiim de bembeyaz yan taraf hicbisi yok..
Gonderemedim dosya ekle acilmiyor bir turluAtmasina atiim de bembeyaz yan taraf hicbisi yok..
Yokmu hiç resmi belki silik vardır bnde silik resim vardı erkendede bu çıktıBenim onceki reglim 18 ağustos 28inde igne oldum
Dr 15 gun sonra test yap dedi bugun yaptim 11.gun bugunerken oldugu icin cikmayacagini biliyorum sadece ignenin etkisi gecmis mi merak ettim.cunku varsa bebek 3 haftalik,o kadarcikken de gorunmuyor idrarda.cmt regl olmam lazim bi daha ne zaman yapiim kafam karıştı. Var da mi görünmüyo daha yoksa yok mu bilemedim![]()
Ayyy inşş neolur herkese rabbim hayırlısıyla bersinResim yok canım ama yinede kesin sonuç almadan umut bağlama üzülmek kötü oluyor ama bence büyük ihtimal gebesin![]()
Yok valla silik filan bende..resim eklemeyi becersem eklicem de..benimki erken test diil normal testYokmu hiç resmi belki silik vardır bnde silik resim vardı erkendede bu çıktı
Ama sende kesin cizgi var zeynepcim bi saattir bakiom testine vallahi de varAyyy inşş neolur herkese rabbim hayırlısıyla bersin
Normalde yaptım yarım saat sonra silik çizgi çıktı yarın kan vercem valahiYok valla silik filan bende..resim eklemeyi becersem eklicem de..benimki erken test diil normal test