Zeynep.bak merakta birakma bizi haber et mutlakaAmin bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep.bak merakta birakma bizi haber et mutlakaAmin bacım
Zeynep.bak merakta birakma bizi haber et
Yazarım bacım inş vardır![]()
İnş cnm bacım inşşşşşşşşValla onceden ugrasiodum gormek icin simdi kabak gibi ortada valla ikinci cizgi,kalbini ferah tut❤❤
Belirtilerin baya var iğnenin 11. Günü yanılmıyorsam bence test yapmalısın sabah ilk idrarla28inde igne oldum ben.bat 13 eylül, valla bana kalirsa belirtiler var ama bugunku test negatifti belki de cokistediğimden belirti varmis gibi gelio bi tarafimdan uyduruom ama mide eksimesi var,gaz var,ayak usumesi var,uyku hali yorgunluk var,goguslerde siskinlik agri var,istah acilmasi var,arada kasikta batma var,bel ağrısı var,arada bas donmesi var,mide bulantisi cok ender tiksinti gibi o da var,hatta dun avokado yiyordum resmen balik gibi koktu burnuma içim kalkti yani kardesim ivir zivir ne ararsan var ama şimdilik 2.cizgi yokyumurtalama zamanim 29 30.31 ağustostu az daha bekleyip bir daha test yapicam hayirlisi allahtan
☝
Çok sağol bacımBen de ayni durumdaydim ic yarasi resmen..gecmis.olsun arkadasim
Yaptim canim ama test bozuktu galiba ilk cizgi bile cikmadi yarina artik, olmazsa bugun erken gebelik testi alirim..bu surec cok yordu beniBelirtilerin baya var iğnenin 11. Günü yanılmıyorsam bence test yapmalısın sabah ilk idrarla
Aynen çok yoruldum bnde gidip kan vercem bugün negatif çıkacak diye ödüm kopuyorYaptim canim ama test bozuktu galiba ilk cizgi bile cikmadi yarina artik, olmazsa bugun erken gebelik testi alirim..bu surec cok yordu beni![]()
Zannetmem canim sonucta birden fazla testinde gorduk ikinci çizgiyi..hadi bakalim mujdeli haberlerini bekliyorum❤❤❤Aynen çok yoruldum bnde gidip kan vercem bugün negatif çıkacak diye ödüm kopuyor
İnşş cnm inşşşş test çizgisi değildir inşş idrarımda baya koyu sarı yumurtladığımda böyle olurdu senin nasılZannetmem canim sonucta birden fazla testinde gorduk ikinci çizgiyi..hadi bakalim mujdeli haberlerini bekliyorum❤❤❤
İnşş cnm inşşşş test çizgisi değildir inşş idrarımda baya koyu sarı yumurtladığımda böyle olurdu senin nasıl
[/QUOTE
Idrarima dikkat etmedim de test yaptim sabah,galiba bozuk cikti ilk cizgi bile cikmadi..cumadan once yapmicam reglim pazar zaten..gerildim ya cok fena..rüyamda bile bunlari goruom
Amin canim ben hep allaha,Allahim kucagimiza almayacagimizi karnimiza koyma diye dua ediyorum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..Çok zor bir durum bnm kasıklarım çok fena gece baya ağrıdı allahım dualarımızı kabul eyle
Amin inşallahhhhÇok zor bir durum bnm kasıklarım çok fena gece baya ağrıdı allahım dualarımızı kabul eyle
Evde tekrar test yaptım birşey yok tüm hayallerim bittiAmin inşallahhhh
Amin inşAllah çook teşekkür ederim bu duaların için.. Rabbim senin haberinlede bizleri sevindirsin inşAllah en yakın zamanda mutluluktan ağlarsın canm..Rabbim su gibi kolay gecirsin hamileligini,kucagina sagsalim almayi nasip etsin..dogum haberlerini alalim insallah burdan..ay hic tanışmıyoruz ama cok sevindim inan..dualarim seninle..❤❤
Amin inşallah cümlemizden canım benim bende iyiki konuşmuşum zaten haberi alır almaz aklıma sen geldin giriyimde konuştuğum bayan vardı dedim yanımda olan ona söyleyim dedim inan bak taşınma falan derken şifre unuttum kapatıldı hesap yeniledim geldim direk sana.. En yakın zamanda seninde haberini alırım inşAllahYa çok teşekkürü ederim bacım Allah razı olsuniyiki konuşmuşum seninle ❤
Kuzum bendede öyle oldu ilk silik çizgi sonra yaptım tek çizgi çıktı o belli olmuyor sen kan ver rahatlarsın ozaman dediklerimide unutma..Bacım evde tekrar test yaptım tek çizgi inan çok yoruldum yapmıycm artık![]()
Ah kuzumm aminn insallah hayirlisiyla ya rabbim..Amin inşAllah çook teşekkür ederim bu duaların için.. Rabbim senin haberinlede bizleri sevindirsin inşAllah en yakın zamanda mutluluktan ağlarsın canm..![]()