- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Erkek olsaydım gecen yil sisli memorial tup bebek merkezinde hikayemi paylasmazdim biraz araştır oğlumun adını yazmış olmam cok mu abes Allah Allah yaKonu sahibinin adı pamuk prens ali mi?
Erkek ya bu
Vurun k...e
O ağzını da topla nokta koyunca terbiyeni bozmamis olmuyorsunKonu sahibinin adı pamuk prens ali mi?
Erkek ya bu
Vurun k...e
Bence de çok büyük ayıp etmişsin . Hele o son cümlen nedir yani ?Konu sahibinin adı pamuk prens ali mi?
Erkek ya bu
Vurun k...e
Ahlaksız ya dengesizBence de çok büyük ayıp etmişsin . Hele o son cümlen nedir yani ?
ne alaka ya abla ne guzel yazmis muhalefet neresundeNe alaka birisinin kayıt yapacağı filan muhalefet olmayın saygı duyun bir fikriniz yoksa neden muhalefet olmak için yazıyorsunuz?
kirbac kelepce olabilir bakKonu sahibi git kocanı falan döv bacım senden anca öyle bi fantezi çıkar bu sinir ve aksilikle
Milletin hatunu neler yapıyor zavallı kocacim adına üzüldümVücut çorabı giy, güzel bi müzik aç karşına oturt, dans et, bizim vazgeçilmez fantezilerimizdendir bu ayy utandım
Sende yap kız daş gibiyken ne yaptık yaptık 10yıl sonra pörsücezMilletin hatunu neler yapıyor zavallı kocacim adına üzüldüm
Doğru diyosun ne bileyim biraz eringec biraz boşvermiş birazda cekiniyorum öyle şeylere sankiSende yap kız daş gibiyken ne yaptık yaptık 10yıl sonra pörsücez
Gerekiyorsa içDoğru diyosun ne bileyim biraz eringec biraz boşvermiş birazda cekiniyorum öyle şeylere sanki
Hiç istek yok bende ilaç falan mi alsam
Sendende maydanozluk akıyorKonu sahibi git kocanı falan döv bacım senden anca öyle bi fantezi çıkar bu sinir ve aksilikle
Milletin hatunu neler yapıyor zavallı kocacim adına üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?