faranjit oldum ne yapacagimi bilmiyorum.

Yusuf misali

Rabbime sonsuz hamd
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
142
59
48
Kizlar cok kotuyum dun geceden beri uyuyamiyorum bogazim burnum kulaklarim başim hic halim yok. Farenjit oldum hamile olmadan once vicks surerdim gecerdi hemen simdi onuda yapamiyorum sastm kaldim onerisi olan varsa yazarsa sevinirim

malesef yapabıleceğin hiçbirşey yok...hamılelerın kullanabıldığı 2 tane ilaç var gecenlerde çok hasta olmuştum doktor kullanmanda sakınca yk demiştı..başkada vermıyorlarmiş..ben kullanmadım bır hafta cektım ama

sirkeli suyla gargara yapmak boğazı biraz rahatlatıyor.Hani doktorların verdiği gargaralar varya onlardan çok daha iyi bence.ama mide bulantın varsa biraz zor işin benim hamilelikten önce bile midemi bulandırıyordu..

az bi zencefil rendesine biraz bal ekle 1-2 damla limon damlat. boğazına çok iyi gelecektir. günde 2 kere leblebi kadar zencefil tüketebilirsin. hatta bulantın varsa ona da iyi gelir..

Kizlar cok kotuyum dun geceden beri uyuyamiyorum bogazim burnum kulaklarim başim hic halim yok. Farenjit oldum hamile olmadan once vicks surerdim gecerdi hemen simdi onuda yapamiyorum sastm kaldim onerisi olan varsa yazarsa sevinirim
Canım bir bardak sıcak suya 10 damla limon ve 2 cay kasığı bal koy iç cok iyi geliyo

Vicks neden kullanamiosun hamilelikte zararli mi

Back
X