fare sorunumuz :(

Günaydın bayanlar ya . Biz lojmanda oturuyoruz ve maalesef evimizde galiba fare var :KK43: eşim şu yapıştırmali fare yakalayan seylerden aldi. Kartona sürdü bekliyor simdi. Aksam yakalanirsa ne olacak dedim
Kartonuyla çöpe atacagim ne olacak dedi.
Sonra dedim. Kediler yer onu dedi :KK43:
Canli canli mi yiyecekler fareyi dedim evet dedi :KK43:(((
Ben vazgectim kaldir onlari fareye de disarida koyariz yemek eve girmez dedin eve hastalik mi bulastiracaksin saçmalama kedi bayiltip yer onu dedi :KK43:
İşe Geldim simdi ama aklim evde acaba gunah midir hayvana yazik degilmi. Ya kedi yiyecek yada acliktan susuzluktan ölecek :KK43:

canım üzülecek bişey yok mutfakta lavabonun üstünde geziyordur
o kadar çok mikrop taşırlarki sen bile anlamazdın benm evdede var müstakil olunca
aynen öyle yakaladım mutfak tezgahında bişey bırakamıyordum
üzülme yapıcak bişey yok

Hayatımda gördüğüm en zeki hayvanlar :KK53: Bir kere eve girmiştide yakalayana kadar canımız çıkmıştı. Bizde yapışkanla yakaladık ve aynen senin düşündüğünü düşündüm ama yapacak bir şey yok. Yaşamak için öldür demişler.

Günaydın bayanlar ya . Biz lojmanda oturuyoruz ve maalesef evimizde galiba fare var :KK43: eşim şu yapıştırmali fare yakalayan seylerden aldi. Kartona sürdü bekliyor simdi. Aksam yakalanirsa ne olacak dedim
Ben vazgectim kaldir onlari fareye de disarida koyariz yemek eve girmez dedin eve hastalik mi bulastiracaksin saçmalama kedi bayiltip yer onu dedi :KK43:
İşe Geldim simdi ama aklim evde acaba gunah midir hayvana yazik degilmi. Ya kedi yiyecek yada acliktan susuzluktan ölecek :KK43:

valla bi ürerlerse evini fare sarar.
ben hayvanları seven biri olarak işyerindeki fareyi zehirli yemle öldürttüm. ayağımızın altında gezinip duruyor biz yokken masalarımıza çıkıp pisletiyordu.
ölüsünü görünce üzüldüm ama beraber yaşayacak da değiliz. tuvalete de giriyo onlar evine de.

lanet olsun ıcındekı hayvan sevgıne..:KK60:gebersın gıtsın fare..mıcky mouse sandın galıba:KK70:

Merhaba, bizim ofise de fındık faresi giriyor öldürmek istemiyorum çok sevimli ve küçük bişey ama biraz korkuyorum fareyi uzaklaştırmak için ne yapabilirim? Google’da nane yağı ya da karanfil kullanılabileceği yazıyordu ama nane yağı dakikalar içinde uçacaktır zaten.

Back
X