fark alirlarmi ?

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
31
Yarin gelin saçım icin randevu alicam nisan sacimi yaotirdigim kuaföre nisabda sac makyaj manikür pedikur yanimda oki kisi 300 tl vermiştim simdi kina saci makyaji dugun saci makyaji manikür pedikur komple agda manikür pedikur ortalama ne kadar olur fiyat bilgim olmadan gitmek istemiyorum kina saci nda ayri bir ucretlendirme yalilirmi nirmalde orda sac makyaj 70 tl ve gelin saci icin ne kadar fark eklerler bilgisi olan varmi

Yarin gelin saçım icin randevu alicam nisan sacimi yaotirdigim kuaföre nisabda sac makyaj manikür pedikur yanimda oki kisi 300 tl vermiştim simdi kina saci makyaji dugun saci makyaji manikür pedikur komple agda manikür pedikur ortalama ne kadar olur fiyat bilgim olmadan gitmek istemiyorum kina saci nda ayri bir ucretlendirme yalilirmi nirmalde orda sac makyaj 70 tl ve gelin saci icin ne kadar fark eklerler bilgisi olan varmi

Randevu almadan önce fiyat bilgisi isteyin telefonla?
Her kuaför aynı fiyatı vermez.

yerine göre değişiyor tabi de gelin saçı 250-300, makyaj ise yine 200-300 ile başlıyor ve artıyor.
daha az fiyat veren var mıdır bilemem ama ben epey araştırmıştım en az veren bu tutarlarda verdi

Tabii ki fark alırlar. Normal saç yaptırma ve makyajla gelin saçı ve makyajı aynı ücret olmuyor. Ama ne kadar isterler onu bilmiyorum kuaföre göre değişir miktar. Telefonla öğrenseniz çok iyi yaparsınız sonrasında süpriz sonuçlar yaşamamamız adına.

Biz bunu nasıl bilebiliriz ki? Her kuaförün kendine ait bir fiyatlandırması var ve kalitelerine, semtine, senin samimiyetine kısaca her faktöre göre değişir bu durum..Bir telefon açıp sormak, buraya yazıp cevap beklemekten hem daha kolay hem de daha zaman tasarruflu bir durum..

Eğer kına için v.s gibi bilgilendirme yaparsanız en az muhitine göre 250 lira ödersiniz.
Ama yok ben kına elbisemi evde giyerim derseniz maksimum 80 lira verirsiniz tabi bu saç makyaj

500 -800 arası ortalama değişir.tabi ata kuaför 2500 dedi bunlar için.ya da başka bi yer 1200 dedi.klasına göre değişiyor fiyatlar

Ben anlamıyorum ya mezuniyette saç makyaj yaptırdım 70 tl aldılar ama duyduğuma göre gelin olmuş olsaydım benden 500den fazla para alacaklardı. Yaptıkları işlem aynı değil mi yaa ben mi yanlış biliyorum acaba?

Ben anlamıyorum ya mezuniyette saç makyaj yaptırdım 70 tl aldılar ama duyduğuma göre gelin olmuş olsaydım benden 500den fazla para alacaklardı. Yaptıkları işlem aynı değil mi yaa ben mi yanlış biliyorum acaba?

I ıh aynı değil, aynı olmaması lazım zaten. Ama çoğu yer aynı yapabiliyor, kazıklanmamaya dikkat etmek lazım.
Gelin makyajını makyaj artisti yapar, diğer makyajları az buçuk yetenekli elemalar yapar. Gelin makyajı porselen makyaj dedikleri zımbırtı olur malzemeleri farklıdır, diğer makyajları ellerine geçen malzemelerle yaparlar ya da sen götürürsün makyaj malzemelerini.
Saç konusunda duvak tutturmak dışında bir fark yok sanırım.
Bu arada ben 2012de 1000 tl bayılmıştım, içime oturdu.

Gelin saçı daha fazla oluyor genel olarak,ve makyajıda. Sz nişan saçınızı iyi yaptırmışsınız 300 liraya. 3 kişi.

I ıh aynı değil, aynı olmaması lazım zaten. Ama çoğu yer aynı yapabiliyor, kazıklanmamaya dikkat etmek lazım.
Gelin makyajını makyaj artisti yapar, diğer makyajları az buçuk yetenekli elemalar yapar. Gelin makyajı porselen makyaj dedikleri zımbırtı olur malzemeleri farklıdır, diğer makyajları ellerine geçen malzemelerle yaparlar ya da sen götürürsün makyaj malzemelerini.
Saç konusunda duvak tutturmak dışında bir fark yok sanırım.
Bu arada ben 2012de 1000 tl bayılmıştım, içime oturdu.
Ama sanırım bizim burdakiler aynı yapıyor bildiğim çünkü orda ben hazırlanırken gelinlere de aynı malzemeler kullanıldı. Profesyonel yerlere gitmek lazım o zaman. Ki buradakilerin yaptığını ben de yapabiliyorum zaten o yüzden iyi bir yere gitmek gerekir..

Ama sanırım bizim burdakiler aynı yapıyor bildiğim çünkü orda ben hazırlanırken gelinlere de aynı malzemeler kullanıldı. Profesyonel yerlere gitmek lazım o zaman. Ki buradakilerin yaptığını ben de yapabiliyorum zaten o yüzden iyi bir yere gitmek gerekir..
Profesyonel yerlerde de öyle 300-500e çıkamıyorsun işte. Ama değiyor mu dersen değiyor valla.

vallaha profesyonel yerlere in vino veritas in vino veritas 'nın dediği gibi 1000-1500'den kapı açıyorlar. eğer o kadar para veremem derseniz ve eliniz fırça tutuyorsa 200-300 de bayılmayın oturun makyajınızı kendiniz yapın. şahsen şu güne kadar hiçbir düğüne/geceye giderken makyaj için para vermedim. gece makyajı nedir ne değildir, nasıl yapılır öğrenip yapmak daha iyi bence makyajdan anlıyorsanız. çünkü o 300 liralık makyajı da make up artist yapmayacak. sadece kaliteli ve doğru malzemeyle bile güzel bir makyaj yapabilirsin. ha ben evlenirken birkaç çeyrek altını makyöze bayılmayı düşünüyorum param varsa orası ayrı :KK70:
sen de konu sahabı arkadaşım o işi kuaföre soracan
yalnız o dediğin fiyatla paket dedikleri sistemle hepinize aynı makyajın farklı tonlarını yaparlar haberin ola. artık sarışınsa mavi far, yeşil gözlüyse yeşil far, esmerse bronz renklerle dolanırsınız ortada.

Gelin saçı başı işin içine girdimi 500 gibi bi fiyat rahat var.. Hatta belki daha fazla bile tutuyor.. Sen 500 ü garantile ama.. :KK66:

Gelin saçı makyajı dendi mi her kuaförede fiyatlar çok yükseliyor. Telefonla sorup bilgi edinin.

vallaha profesyonel yerlere in vino veritas in vino veritas 'nın dediği gibi 1000-1500'den kapı açıyorlar. eğer o kadar para veremem derseniz ve eliniz fırça tutuyorsa 200-300 de bayılmayın oturun makyajınızı kendiniz yapın. şahsen şu güne kadar hiçbir düğüne/geceye giderken makyaj için para vermedim. gece makyajı nedir ne değildir, nasıl yapılır öğrenip yapmak daha iyi bence makyajdan anlıyorsanız. çünkü o 300 liralık makyajı da make up artist yapmayacak. sadece kaliteli ve doğru malzemeyle bile güzel bir makyaj yapabilirsin. ha ben evlenirken birkaç çeyrek altını makyöze bayılmayı düşünüyorum param varsa orası ayrı :KK70:
sen de konu sahabı arkadaşım o işi kuaföre soracan
yalnız o dediğin fiyatla paket dedikleri sistemle hepinize aynı makyajın farklı tonlarını yaparlar haberin ola. artık sarışınsa mavi far, yeşil gözlüyse yeşil far, esmerse bronz renklerle dolanırsınız ortada.
Çeyrek yarım marım bayıl bence de. Ben de saçımı makyajımı kendim yaparım genelde, nişanımda falan hep kendim yaptım ama düğün başka.adam bana öyle bir makyaj yapmıştı ki hem belli belirsiz oldukça doğal boya küpüne düşmüş gibi değil hem de bütün kusurları kapatıp ortaya çıkması gereken yerleri de vurgulamıştı. Aynaya baktığımda oha lan ben neymişim oldum resmen.
Evet evet ben çok fazla kuaföre gitmem saçımı bile kendim keserim o yüzden hiç girmedim nişan düğün muhabbetlerine bilmiyorum pek :KK70:

Kuaför önemli bence, her dakka kuaföre gitmem. Mesela her hafta gidip kaşdı föndü 30-40 lira vereceğime bunları kendim yaparım 2 ayda bir saç kesimine gider 100-150 bayılır gelirim.

X