Aslında biz 1 yıl önce ayrıldık ben numarasını silmiştim ama wp herkese açık olduğundan profilim hep görünmüştür 2 3 ay önce tekrar yazınca engelledim. Profilimi de kişilerime açtım yalnızca. Ama manyak bu bence hala numaramı silmediğine göre. Takip edebilir mi bilmiyorumTakıntı haline getirdiyse sizi sürekli çevrimçimi diye bakabilir tabiki.
1 yıl önceki sevgili. Ve mutsuz oldum bugün profilini görünce engelde. Onun dışında da kimse engel listemde yok. Ama silmedipine göre manyak olabilir tekrar yazabilir değil mi farkederseEğer takıntı yaptıysa girer tabi engel kalkmış mı diye... kim bu sevgili mi?
Farkedilme ihtimali olur mu sizce yani gün içinde wp hem iş hem sohbet için çok kullanıyorum bakarsa denk gelebilir ama ben bakmam mesela beni engellemiş birinin sayfasına insanlar bakar mıEngelliyken yazdigi mesajlar siz engeli kaldirinca gelmez.o an yazarsa o gelir digerleri gelmez silmediyse hala tek tik gorunur yani iletilmemis.
Kaldırmakla kaldırmamak arasındayım. Acayip sinirim bozuldu bugün hala silmediğini ve şabalak suratını gördüğümdeKaldırma engeli sende
Bunu bilemeyiz ki...siz bakmazsiniz ama o belki de her gun bakiyor engeli kalkmis mi diye.Farkedilme ihtimali olur mu sizce yani gün içinde wp hem iş hem sohbet için çok kullanıyorum bakarsa denk gelebilir ama ben bakmam mesela beni engellemiş birinin sayfasına insanlar bakar mı
Haklısınız sanırım :)bır kac ay once tekrar yazmıs ya sıze
demekkı arada kontrol edıyor sılmedıgıne gore
engelı kaldırdıgınızda farkeder ve tekrar yazabılır
oyuzden ben olsam engelı kaldırmazdım sızden o engelı yedıyse kalsın o engel onun suratında :)
Farkettiği zaman gene yazar o zamanda imüğünü sıkasım geliyorBunu bilemeyiz ki...siz bakmazsiniz ama o belki de her gun bakiyor engeli kalkmis mi diye.
Ama bence engeli kaldirmaniza gerek yok madem istemiyorsunuz dursun yine ayni sekilde.eger kaldirirsaniz da farkederse farketsin ne olacak ki?
O beni silmediği için görüyorumİyi de siz onu sildiyseniz siz görmezsiniz profilini zaten. Onun da sizin çevrimiçi durumunuzu görmesi için sohbetinizi silmemiş olması lazım tek yol. Yazarsa tekrar engellersiniz ne bu panik.
En doğrusu bu olacakBence engeli kaldırmayın. Benim de engellediklerim var. Ama o listeye bakmıyorum kesinlikle. Numaram da 5 yıldır kullandığım numara. Yeni bi numara almadığım sürece engeli kaldırmam. Bu şekilde kafam rahat hayatta yazamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?