Farkedilir mi?

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar 2 3 ay önce engellediğim biri var. Ve engel listesinde de bir tek o var numaramı da ısrarla silmiyor acayip asabımı bozdu profil fotoğrafını görmek bugün. Benim whatsappım sadece kişilerime açık. Rehberimden sildim zaten. Engeli kaldırsam da profil fotoğrafımı falan göremez yani kişilerimde olmadığı için. Sadece çevrimiçi olduğum bir an benim sayfamı açarsa farkedebilirmiş engelin kalktığını. Bir insan kendini engelleyen insanın sayfasına bir daha girer mi? Engeli kaldırıcam engel listesinde bile görmek istemiyorum o aptalı. Siz olsaydınız farkeder miydiniz engelin kalktığını.

Takıntı haline getirdiyse sizi sürekli çevrimçimi diye bakabilir tabiki.
Aslında biz 1 yıl önce ayrıldık ben numarasını silmiştim ama wp herkese açık olduğundan profilim hep görünmüştür 2 3 ay önce tekrar yazınca engelledim. Profilimi de kişilerime açtım yalnızca. Ama manyak bu bence hala numaramı silmediğine göre. Takip edebilir mi bilmiyorum

Eğer takıntı yaptıysa girer tabi engel kalkmış mı diye... kim bu sevgili mi?
1 yıl önceki sevgili. Ve mutsuz oldum bugün profilini görünce engelde. Onun dışında da kimse engel listemde yok. Ama silmedipine göre manyak olabilir tekrar yazabilir değil mi farkederse

Bir de engelliyken attığı mesajlar iletilmez değil mi wp tan engel kalksa da yani çift tık gider mi engel kalkınca karşıdaki kişiye

Engelliyken yazdigi mesajlar siz engeli kaldirinca gelmez.o an yazarsa o gelir digerleri gelmez silmediyse hala tek tik gorunur yani iletilmemis.

Engelliyken yazdigi mesajlar siz engeli kaldirinca gelmez.o an yazarsa o gelir digerleri gelmez silmediyse hala tek tik gorunur yani iletilmemis.
Farkedilme ihtimali olur mu sizce yani gün içinde wp hem iş hem sohbet için çok kullanıyorum bakarsa denk gelebilir ama ben bakmam mesela beni engellemiş birinin sayfasına insanlar bakar mı

bır kac ay once tekrar yazmıs ya sıze
demekkı arada kontrol edıyor sılmedıgıne gore
engelı kaldırdıgınızda farkeder ve tekrar yazabılır
oyuzden ben olsam engelı kaldırmazdım sızden o engelı yedıyse kalsın o engel onun suratında :)

Farkedilme ihtimali olur mu sizce yani gün içinde wp hem iş hem sohbet için çok kullanıyorum bakarsa denk gelebilir ama ben bakmam mesela beni engellemiş birinin sayfasına insanlar bakar mı
Bunu bilemeyiz ki...siz bakmazsiniz ama o belki de her gun bakiyor engeli kalkmis mi diye.
Ama bence engeli kaldirmaniza gerek yok madem istemiyorsunuz dursun yine ayni sekilde.eger kaldirirsaniz da farkederse farketsin ne olacak ki?

Haklısınız sanırım :)

Bunu bilemeyiz ki...siz bakmazsiniz ama o belki de her gun bakiyor engeli kalkmis mi diye.
Ama bence engeli kaldirmaniza gerek yok madem istemiyorsunuz dursun yine ayni sekilde.eger kaldirirsaniz da farkederse farketsin ne olacak ki?
Farkettiği zaman gene yazar o zamanda imüğünü sıkasım geliyor

İyi de siz onu sildiyseniz siz görmezsiniz profilini zaten. Onun da sizin çevrimiçi durumunuzu görmesi için sohbetinizi silmemiş olması lazım tek yol. Yazarsa tekrar engellersiniz ne bu panik.

Numaranı değiş kökten çözüm

Bence engeli kaldırmayın. Benim de engellediklerim var. Ama o listeye bakmıyorum kesinlikle. Numaram da 5 yıldır kullandığım numara. Yeni bi numara almadığım sürece engeli kaldırmam. Bu şekilde kafam rahat hayatta yazamaz.

İyi de siz onu sildiyseniz siz görmezsiniz profilini zaten. Onun da sizin çevrimiçi durumunuzu görmesi için sohbetinizi silmemiş olması lazım tek yol. Yazarsa tekrar engellersiniz ne bu panik.
O beni silmediği için görüyorum

En doğrusu bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…