- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ben eşimle ilgili ciddi problemli konuyu en son 14 ay önce açmışım ben akıllanalı 1 sene olmuşSon 1
2
3
5... isteksiz Koca
Lanet dünür tarafı, mis gibi ailem
Nette tanıştık ayrıldık, destan yazdı burda
Kocasıyla sıradan problemini chopin tarzında yaza abla
Geçen kanserli kadın ve yükümlülükleri
Bugün kocası ölen
Her evlilik çatlar, b biz o çatlaktan sıyrılıp, kendiden koşan diyenler
Yarın ölüm var, az önce ölüm vardı
Sarılın
Evde kim varda sarılın, itiraf edin suçunuzu
Af dileyin
Salata yaparken omzuna Ayla'yı
Çorba yerken ensesine vurun burnu çorba olsun
Ben adam hayal etmiyorum hayatımda
Etsem ne şaka yapayım bilmem
darkmore Koalina A AklinYolu1 nomunomuchua @witch hunt @Cilekli sakiz
Bugün
Konu taşınmazsa
Sevdiceklete sürpriz günü olsun mu?
Vala insanlar untmuyor kaç zaman önce yazılmış mesajı konuyu tartışmayı her fırsatta yüze vuruyorBen konularda tartıştığım kişileri unutuyorum sonra belki güzel yorumlar yapıyorumdır millet nasıl aklında tutuyoMune abla
Ben konularda tartıştığım kişileri unutuyorum sonra belki güzel yorumlar yapıyorumdır millet nasıl aklında tutuyoMune abla
Ciddi işsizlik gözüyle bakarım ben bu olayaVala insanlar untmuyor kaç zaman önce yazılmış mesajı konuyu tartışmayı her fırsatta yüze vuruyor
Ve şuda var farklı isim altında aynı kişi senin yorumlarını beğenip takdir edebiliyor
Hah işte unutmaktan ziyade karıştırıyorum. :)))Ben de unutuyorum, daha kotusu karistiriyorum o yuzden cok sinir bozucu olanlara basiyorum engeli
Arkamdan saydırıp saydirip pelin cevip veremedi diye sevinc cigliklari atiyorlardir, bundan da ayri bir zevk aliyorum, insanlara kucuk mutluluklar yasatmayi severim
Ben konularda tartıştığım kişileri unutuyorum sonra belki güzel yorumlar yapıyorumdır millet nasıl aklında tutuyoMune abla
Ciddi işsizlik gözüyle bakarım ben bu olaya
Hah işte unutmaktan ziyade karıştırıyorum. :)))
Ben gözardı edemiyorum merak ederim çünkü
Genel yazıyorum.
Bir kezde ban olmasın böyle konularda.
Arkadaş ne kadar zor olabilir ki kavgasız ,gürültüsüz anlaşmak.
Çocuk gibi "aman sende bunu yazmıştın eski konunda" vb yorumlar yapılmasa ne hoş olurdu.
O kadar sıkıcı ki bu durum.
Ben anlamıyorum,nasıl unutmuyorsunuz? Neden göz ardı et butonuna eliniz gitmiyor hiç?
Ben kimseyi göz ardı etmedim diye biliyordum,geçenlerde kendi konumda göz ardı edilen içeriği göster dedi bir baktım birini etmişim ama hatırlamıyorum bile neden etmişim? Oda hatırlamıyor olmali ki konuma yazmış güzel güzel,kendimden utandım. Çocuk gibisin dedim. O son oldu,zaten kaldırdim engeli.
Bu kadar hırslı,kinli olup hırsını almak için fırsat kollamak,inanın bir tek size zarar verir.
Unutun,boşverin,ananıza sövmediyse affedin geçin yahu,3 günlük dünya. Gerçek hayatta yeterince yoruluyoruz ikili ilişkilerimizden,burada yormayın kendinizide başkalarınıda.
Ama neden istemiyorsun biliyormusun? Çünkü seni eski bir yorumunla yada eski konunla vurmaya çalışıyorlar. (Bu genel durum,sana özel değil,burada sıkça olan şey maalesef)Bu aşamada yer yüzünden silmek istiyorum moduna geçiyorsun. Halbuki takmasak ,kimin ne dediğini unutacağız,sonra yüzüne vurmayacağız,sonra bu polemikler yaşanmayacak. Ama biz ne yapıyoruz,unutmuyoruz asla,nickini görünce şimşekler çakıyor beynimizde,sonra "bana bunu demişti hadi tam vaktidir,şimdi söyleyeyimde rahatlayayım"psikolojisine bürünüyoruz ki çok çirkin bu ya.Ben bol bol göz ardı ediyorum doğrusu.
Çünkü burada bazı tipler var gerçekten onların yorumlarıyla tekrar tekrar karşılaşmak
istemiyorum.
İçimde bir yerde insanlık ölmedi var iyi insanlar var inancım yaşasın istiyorum.
Çünkü gerçekten kolay bir yaşamım yok.
Hayat yeteri kadar zor.
İnsan yaşamını daha da zorlaştıran herkesi yok etmek istiyorum.
Elimden gelse yeryüzünden tümüyle silerdim onları.
O yüzden hiç de çocukluk ettiğimi düşünmüyorum.
Ben göz ardı et demişsem sonuna kadar haketmiştir o arkadaş.
Bu arada ben bu konuyu neden bu kadar geç farkettim.
Etiketlenmiş olduğum halde?,
Çünkü bu vatandaşı da göz ardı etmiştim.
Aklımda da yaptığı iki çirkin eylem öyle bir yer etmiş ki bugün hala kime ne yaptığını hatırlıyorum..
Yine de bu konusundaki sevgi pıtırcıklığı ile bir parça sevimli göründü gözüme.
Affetsem mi ne? :)
Ama neden istemiyorsun biliyormusun? Çünkü seni eski bir yorumunla yada eski konunla vurmaya çalışıyorlar. (Bu genel durum,sana özel değil,burada sıkça olan şey maalesef)Bu aşamada yer yüzünden silmek istiyorum moduna geçiyorsun. Halbuki takmasak ,kimin ne dediğini unutacağız,sonra yüzüne vurmayacağız,sonra bu polemikler yaşanmayacak. Ama biz ne yapıyoruz,unutmuyoruz asla,nickini görünce şimşekler çakıyor beynimizde,sonra "bana bunu demişti hadi tam vaktidir,şimdi söyleyeyimde rahatlayayım"psikolojisine bürünüyoruz ki çok çirkin bu ya.
Hırsını alamıyor takıyorsan engelle gitsin(seninde yaptığın gibi,ki doğrusu bu),köşede bekleyip fırsat kollamak neyin nesi? Forumu bile yorucu hale getiriyoruz. Sürekli radar açık beklemek çok yorucu olsa gerek.
Edit:Affet gitsin,bak o unutmuş bile. Hayat ona güzel. Sen yük yaparsın kendine böyle böyle. Sal gitsin :)
Hayir her seyi anlamak herkesin kapasitesine uyan bir sey degil .
Guzelce dersin ki hayirdir kardes ?!?!
Duzgunce soylersin
Ehehehehe kafa guzel
Ahahhh ne diyo la bu gevsek
Tarzinda yorumlar ne ola ki ?
Biraz zorla sonra o vidalar pas tutuyor
Ya da bazilari essek gibi anliyor da
Ihihihihihhi degisik biz seni anlamiyoz ki yaziyo ..
Yaaa yazma
Anlamadiysan git su doku oyna,bilmece coz ,bulmaca coz aktif kullan o akli
Heee hic mi isik yok yorum yapma be kardesim para mi veriyolar ????
Entellektüel,marjinal konu sahibi süpersin,ah bir de anlasam,okuyup gectim anlamak icin yorumlari da okudum yine olmadi....Madem anlayanlar var konuya da davet gondermissin onlarla geyikte buluş...
Şimdi gece gece ne içmiş diye neden düşündürüyorsun bize de yazık....
Birde anlamayana atarlar,neyse hadi iyi atarlanmalar....yinede iyi kızsın bence öfkeni dindir,affet sal gitsin 3 günlük dünya değmez....
Sen ki burada sair mi olcan
Ucuz edebiyat yapiyosun
Dikkat cekmeye calisiyorsun diyenlere sayfalarca aciklama yaptin....
Gelmis baya baya ilkokul siirleri yaziyorsun simdi burada ..
Bi de kimse gulmuyo iyi mi ?!?!?!?!
Valla bravo .
Karisnda 23 yasinda bi insan
Annesini kaybetmis ,tek basina kalmis
Empati yapmiyuuuuursunuz diye birbirini yiyen tipler burda iki tane like pesinde
Heyhat ........
Kızlar bu konu sahibinden hiç haz etmem.
Yorumlarında da görüldüğü üzere insanların yarasından beslenen bir parazit olduğunu düşünüyorum..
(Kusura bakma şeker)
Ooo nomu sende mi geldin. Konu sahibi banlandi senlik bitti sanmistim .
Gel seninle konusalim biraz.
Ben onun boyle biri oldugunu dusunmuyorum eski hali var yeni hali var. Psikolojisinin bozuldugu/bozuk oldugu cok ama cok belli. Ozelden de bir sure KK ye girmemesini onerdim.
Konu sahibi bu konuyu acmasaydi da olmezdi hani ama hakli oldugu noktalar da var. Anlayana...
BDV yi tekeline alanlar vardir bilirsin. Baktim rahatsiz oluyorum ben BDV ye girmemeyi sectim.
Vurun abaliya tarzi mesajlar benim tarzim degil. Senin gibi goz ardi eder gecerim ben. Benim de listem kabariktir. Sen de bende iki begeni fazla almak icin yorum yapmayiz bilirsin.
Dövüş sporlarına falan katılsın ne bileyim daha rahatlar.
O da bir ara özellikle o bdv yi tekeline alanlardan farksızdı maalesef..
Buraya yazmak bir rahatlama yontemi degil. Bir sure girmemesi gerek, kesin ve net.
Yazdiklari oyle birilerine yaranmak icin yazilmis seyler degil. Oyle olsa arkasinda bir kac kisi daha olurdu. Oysa ki herkes tarafindan soyle ya da boyle elestiri aliyor. Su an belli bir cizgide yazmiyor, sadece banlanmaya yonelik yaziyor.
Kimsenin hayatini sorgulamiyoruz. Konu sahibininkini de. Yalniz herkesin basina gelen travmayi atlatamama sekli farkli.
+ Birini elestirirken aynisini yaptiklarini gormek cifte standardin otesine gecemiyor. Empati deyip karsindakine uygulamamak buyuk bir eksiklik.
Konu sahibinin tarafinda gorunmemin nedeni de onun tek kalmasidir. Yoksa onun da elestirdigim yanlari tabi ki var /olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?