Farkında mısınız?

Ben eşimle ilgili ciddi problemli konuyu en son 14 ay önce açmışım ben akıllanalı 1 sene olmuş

Ben konularda tartıştığım kişileri unutuyorum sonra belki güzel yorumlar yapıyorumdır millet nasıl aklında tutuyo Mune abla
Vala insanlar untmuyor kaç zaman önce yazılmış mesajı konuyu tartışmayı her fırsatta yüze vuruyor
Ve şuda var farklı isim altında aynı kişi senin yorumlarını beğenip takdir edebiliyor

Ben konularda tartıştığım kişileri unutuyorum sonra belki güzel yorumlar yapıyorumdır millet nasıl aklında tutuyo Mune abla

Ben de unutuyorum, daha kotusu karistiriyorum o yuzden cok sinir bozucu olanlara basiyorum engeli
Arkamdan saydırıp saydirip pelin cevip veremedi diye sevinc cigliklari atiyorlardir, bundan da ayri bir zevk aliyorum, insanlara kucuk mutluluklar yasatmayi severim

Vala insanlar untmuyor kaç zaman önce yazılmış mesajı konuyu tartışmayı her fırsatta yüze vuruyor
Ve şuda var farklı isim altında aynı kişi senin yorumlarını beğenip takdir edebiliyor
Ciddi işsizlik gözüyle bakarım ben bu olaya

Hah işte unutmaktan ziyade karıştırıyorum. :)))
Ben gözardı edemiyorum merak ederim çünkü

:)))) bende aklımda tutmam öyle şeyleri, kinci de değilim Allah'tan, bendeki sinir anlık, önce bir parlarım yarım saat sonra pamuk gibi olurum:)
Valla nasıl akıllarında tutuyorlar bilmiyorum, hafızam kuvvetli lakin kavgalara ayıracak memory'im yokzaten sitedeyken aklımı kaç parçaya bölmem gerekiyor, aynı anda kötü içerik, özel mesaj, konulardaki etiketlemeler, konu taşı, konu kapat derken kavga mı kalır insanın aklında
Şu an bir bölümde 7000 konuyla haşır neşirim, hepsi taşınacak, adımı dahi unutturuyor 7000 konuyu taşımak

Genel yazıyorum.
Bir kezde ban olmasın böyle konularda.
Arkadaş ne kadar zor olabilir ki kavgasız ,gürültüsüz anlaşmak.
Çocuk gibi "aman sende bunu yazmıştın eski konunda" vb yorumlar yapılmasa ne hoş olurdu.
O kadar sıkıcı ki bu durum.
Ben anlamıyorum,nasıl unutmuyorsunuz? Neden göz ardı et butonuna eliniz gitmiyor hiç?
Ben kimseyi göz ardı etmedim diye biliyordum,geçenlerde kendi konumda göz ardı edilen içeriği göster dedi bir baktım birini etmişim ama hatırlamıyorum bile neden etmişim? Oda hatırlamıyor olmali ki konuma yazmış güzel güzel,kendimden utandım. Çocuk gibisin dedim. O son oldu,zaten kaldırdim engeli.
Bu kadar hırslı,kinli olup hırsını almak için fırsat kollamak,inanın bir tek size zarar verir.
Unutun,boşverin,ananıza sövmediyse affedin geçin yahu,3 günlük dünya. Gerçek hayatta yeterince yoruluyoruz ikili ilişkilerimizden,burada yormayın kendinizide başkalarınıda.

Ciddi işsizlik gözüyle bakarım ben bu olaya

Hah işte unutmaktan ziyade karıştırıyorum. :)))
Ben gözardı edemiyorum merak ederim çünkü

Goz ardi et cok guzel bak
Cunku farkettim ki bazi uyeler, kimin konusuna ne yorum yapsam alintilayarak ya da genele yazarak asagilayici bir tavirla karsi saldiriya geçiyorlar, biyerden gicik olmuslar belli e ben de is hakarete varinca duramiyorum cevap veriyorum banlanmam bir yana dönüp baktigimda kendime yakistiramiyorum o insanlara laf yetistirmeyi... o yuzden uzun zamandir en az bir duzine insan gozardi edilmis durumda bende, istedikleri gibi saldirabilirler

Ben bol bol göz ardı ediyorum doğrusu.
Çünkü burada bazı tipler var gerçekten onların yorumlarıyla tekrar tekrar karşılaşmak
istemiyorum.
İçimde bir yerde insanlık ölmedi var iyi insanlar var inancım yaşasın istiyorum.
Çünkü gerçekten kolay bir yaşamım yok.
Hayat yeteri kadar zor.
İnsan yaşamını daha da zorlaştıran herkesi yok etmek istiyorum.
Elimden gelse yeryüzünden tümüyle silerdim onları.

O yüzden hiç de çocukluk ettiğimi düşünmüyorum.
Ben göz ardı et demişsem sonuna kadar haketmiştir o arkadaş.

Bu arada ben bu konuyu neden bu kadar geç farkettim.
Etiketlenmiş olduğum halde?,

Çünkü bu vatandaşı da göz ardı etmiştim.
Aklımda da yaptığı iki çirkin eylem öyle bir yer etmiş ki bugün hala kime ne yaptığını hatırlıyorum..

Yine de bu konusundaki sevgi pıtırcıklığı ile bir parça sevimli göründü gözüme.
Affetsem mi ne? :)

Ama neden istemiyorsun biliyormusun? Çünkü seni eski bir yorumunla yada eski konunla vurmaya çalışıyorlar. (Bu genel durum,sana özel değil,burada sıkça olan şey maalesef)Bu aşamada yer yüzünden silmek istiyorum moduna geçiyorsun. Halbuki takmasak ,kimin ne dediğini unutacağız,sonra yüzüne vurmayacağız,sonra bu polemikler yaşanmayacak. Ama biz ne yapıyoruz,unutmuyoruz asla,nickini görünce şimşekler çakıyor beynimizde,sonra "bana bunu demişti hadi tam vaktidir,şimdi söyleyeyimde rahatlayayım"psikolojisine bürünüyoruz ki çok çirkin bu ya.
Hırsını alamıyor takıyorsan engelle gitsin(seninde yaptığın gibi,ki doğrusu bu),köşede bekleyip fırsat kollamak neyin nesi? Forumu bile yorucu hale getiriyoruz. Sürekli radar açık beklemek çok yorucu olsa gerek.
Edit:Affet gitsin,bak o unutmuş bile. Hayat ona güzel. Sen yük yaparsın kendine böyle böyle. Sal gitsin :)

Çevremde ve dünyada sadece güzel insanlar kalsın.
Gözüme onlar görünsün.

Lazım değil iki yüzlü şakşakçılar bana.

Engellemek benim açımdan en temizi.
O dediğin fırsatçılık, sıkıştırma laf sokma onların işi.
Tam da o takım benim engelli listemde işte :)

Hani bilmesek özlerinde ne olduklarını yiyeceğiz ama ben yemiyorum.
Yiyenlere afiyet olsun.

Affetmeme ihtiyacı olduğunu sanmıyorum kendisinin ama..
Dediğin gibi umursamaz çünkü..
Neyse yine de bu konu sahibinin açtığı konulara bakarak psikolojisini, insanlara bulaşma sebebini bir parça anlayabiliyorum..

Allah kolaylık versin ona da...
Sanırım başkalarının yarasını acıtarak iyileşemeyeceğini farketmiş..
Ne mutlu!

Kızlar bu konu sahibinden hiç haz etmem.
Yorumlarında da görüldüğü üzere insanların yarasından beslenen bir parazit olduğunu düşünüyorum..

(Kusura bakma şeker)

Yalnız yiğidi öldürürüm hakkını yemem.
Haksızlık hiç bana göre değil.
Tıpkı sen başkasına haksızlık ettiğinde sana atarlandığım gibi burada seni koruyorum bak.
Öyle de güzel insanımdır harcanmaktayım oyyy!!!

Witch haklı.
Yoktan yere hatunun içindeki canavarı çıkartmışsınız.
Canavar zaten var yani.
İki dk vicdan yapmış susturmuş zorla.
Yaptığınızı beğendiniz mi?

Bu arada Calendercim benim engelli listemde bu kişi.
Herhangi bir muhabbette bulunacağım biri değil kendisi.
Engelli listemde kabarıktır hani.
Herkesi muhabbetimle şereflendirmem

Geyikte de hiç işim yoktur. Bdvciyim.
Dert anasıyım.

Bizi etiketleme sebebi şu olsa gerek.
Forumun en dertlileri hayat kısa, ölüm var.
Gel etmeyin eylemeyin diye çağırmış.
Beni günahı kadar sevmez ayol

O 23 yaşında annesini kaybetmiş kişi var yaa..
Burada engelli çocuğu ve pislik kocasıyla olan dertli yaşamına ağlayan kadını mesleğinden
vurmaya çalışan, derdine bin dert daha katmayı bilen biri..

Benim gibi hiç kimseye zararı olmayan birinin masum bir yorumunu alıntılayarak
( Evliliği için teselli etmiş, rahatlaması için bir öneride bulunmuştum)
Sorunsuz evliliğin varmış gibi numara yapma tarzı bir şey demişti be..

Sanki ben bir yerde iyi ki evlendim çok mutluyum falan demişim.
Ulan hayatımdaki en büyük hatam bu gibi davranıyorum her yerde.
Herkes benim kadar kendi olsun lan!

Çok masum çıtı pıtı bir kızcağız değil mi sahiden?

Evet çok cici..

Ben de 23 yaşımda babamı kaybettim.
Üstüne evliliğimle olan büyük imtihanımda yapayalnızım.
Kimsenin acısından beslenmedim.
İnsanlara zehir akıtmadım bir gün bile.

Benden çok mu bozukmuş psikolojisi?
Vay arkadaş!

İnsan gibi yazsın yine herkesten önce ben omuz veririm ağla diye.
Ama lütfen herkes birazcık insan olsun.

Bu forumda özellikle bdv bölümünde herkes en çok ''İNSAN''a hasret witch..

Kızlar bu konu sahibinden hiç haz etmem.
Yorumlarında da görüldüğü üzere insanların yarasından beslenen bir parazit olduğunu düşünüyorum..

(Kusura bakma şeker)

Ooo nomu sende mi geldin. Konu sahibi banlandi senlik bitti sanmistim .

Gel seninle konusalim biraz.

Ben onun boyle biri oldugunu dusunmuyorum eski hali var yeni hali var. Psikolojisinin bozuldugu/bozuk oldugu cok ama cok belli. Ozelden de bir sure KK ye girmemesini onerdim.

Konu sahibi bu konuyu acmasaydi da olmezdi hani ama hakli oldugu noktalar da var. Anlayana...

BDV yi tekeline alanlar vardir bilirsin. Baktim rahatsiz oluyorum ben BDV ye girmemeyi sectim.

Vurun abaliya tarzi mesajlar benim tarzim degil. Senin gibi goz ardi eder gecerim ben. Benim de listem kabariktir. Sen de bende iki begeni fazla almak icin yorum yapmayiz bilirsin.

Konu sahibi sanki annesinin ölümüne bizler sebep olmuşuz gibi bize karşı kinli.
Bdv' de açılan her konu ona göre dert değil en büyük dert kendisinde çünkü o annesini kaybetti. (!)
Kimse kusura bakmasın acıyı yaşamanın da bir adabı var sağa sola sataşmanın insanları geçmişiyle vurmanın aşağılamanın anlamı yok.
Konu sahibine üzülüyorum sevgisiz ve saygısız bir 'kadın' olduğu için.

Evet hayatı kolay değildir anlıyorum.
Allah rahmet eylesin en yakınını kaybetmiş.

Ama başkalarının yarasına tuz basarak iyi oluyor mu sahiden?
O dertli birini ezip aşağıladığı zaman benim gibi bir doğrucu Davut çıkıp lanet ediyor onun gibi insanların varlığına..
Bunu duyup mutlu oluyor mu?

Benden daha mı zor sahiden yaşamı?

Ya da benim yaşamım zor diye ona buna saldırmaya hakkım olabilir mi?

Dövüş sporlarına falan katılsın ne bileyim daha rahatlar.

O da bir ara özellikle o bdv yi tekeline alanlardan farksızdı maalesef..

Derde ortak olacak potansiyel yok kiminde, ne işleri var bu bölümde bilmem.
Pardon bilirim..

Dövüş sporlarına falan katılsın ne bileyim daha rahatlar.

O da bir ara özellikle o bdv yi tekeline alanlardan farksızdı maalesef..

Buraya yazmak bir rahatlama yontemi degil. Bir sure girmemesi gerek, kesin ve net.

Yazdiklari oyle birilerine yaranmak icin yazilmis seyler degil. Oyle olsa arkasinda bir kac kisi daha olurdu. Oysa ki herkes tarafindan soyle ya da boyle elestiri aliyor. Su an belli bir cizgide yazmiyor, sadece banlanmaya yonelik yaziyor.

Kimsenin hayatini sorgulamiyoruz. Konu sahibininkini de. Yalniz herkesin basina gelen travmayi atlatamama sekli farkli.

+ Birini elestirirken aynisini yaptiklarini gormek cifte standardin otesine gecemiyor. Empati deyip karsindakine uygulamamak buyuk bir eksiklik.

Konu sahibinin tarafinda gorunmemin nedeni de onun tek kalmasidir. Yoksa onun da elestirdigim yanlari tabi ki var /olacaktir.

Ben onu bunu bilmem.
Benim engelli listemde olsan insan otursun kendini baştan aşağı bir sorgulasın :)
Gerçekten sorgulasın.
Kolayına sevmem kolayına da çizmem kimsenin üstünü, net.

Bu konuda ona haksızlık yapıldığına ben de katıldım üste de bak seni koruyorum dedim.

Haklının yanındayım her zaman.
Evet haksız yere dalga geçmişler.

Niyeti iyiyken yoldan çıkartmışlar kızı.
Doğruya doğru.
Keşke hep böyle sevgi böceği olsa ayrıca.
Kaldırdım engelini biliyor musun?
Sırf bundan sonra iyi halleri olursa görüp mutlu olabilmek için..

Empatiden yoksun insanlar için empati yapin diye tavsiye vereceğinize ,konu sahibine öneride bulunun....Yaptıği yorumlar fazlasiyla empati iceriyor zaten hı hı.....yorumcularin gecmis konularini okumaktan güncel yoruma odaklanamiyor.......Zaten burada da çifte standart baslatiliyor ama siz kı.....ı yıkayanlar tarafından!

Şu yazdıkların gece yatarken aklıma geldi:

"Yarın ölüm var, az önce ölüm vardı
Sarılın
Evde kim varsa sarılın, itiraf edin suçunuzu
Af dileyin"

Demekki bu kısmı vurucu gelmiş,
şu anda favori linklerime eklemeye karar verdim :)
İlk etapta anlayamamıştım, çünkü devamında kendi düşünce akışının uçuşan cümleleri var. Sanırım o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…