- 12 Temmuz 2006
- 57.765
- 220.767
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Gözlerim hala Kartal gibi :))) yakını görememe sorunu başlayınca ne olur bilmiyorumYani bazen görmezsen çok iyi olurda :))
Banlanama korkusuyla birçok kez içimde kalıyor söyleyeceklerim
Bende öyle düşünüyorum bana her ne kadarda şaşvarlı desede
Tatlı dil bazen yanıltıcı olabiliyor acı dilde
Umarım sorunları her neyse üstrsinden gelebilir
Sen ki burada sair mi olcan
Ucuz edebiyat yapiyosun
Dikkat cekmeye calisiyorsun diyenlere sayfalarca aciklama yaptin....
Gelmis baya baya ilkokul siirleri yaziyorsun simdi burada ..
Bi de kimse gulmuyo iyi mi ?!?!?!?!
Valla bravo .
Karisnda 23 yasinda bi insan
Annesini kaybetmis ,tek basina kalmis
Empati yapmiyuuuuursunuz diye birbirini yiyen tipler burda iki tane like pesinde
Heyhat ........
Kalay gelsin bizimle işin zor :)Gözlerim hala Kartal gibi :))) yakını görememe sorunu başlayınca ne olur bilmiyorum
Evet bazen insanları çok yanlış tanıyoruz, hele bu sitede biriyle kavga etmişsek önyargılı davranıp kötüdür bu deyip kestirip atıyoruz, aksi, sürekli laf sokan kişileri de kötü niyetli addediyoruz ama aslında içlerinde bambaşka bir kişilik olabiliyor, sitede birçok üyece sinir bozucu diye tarif edilen üyelerle aram iyidir, ben de sinir bozucuyum herhalde, birbirimizi çekiyoruz mübarek
Doğruya doğru senin hakkında öyle bir duyumum yok:) ah ah bir yandan kötü içeriklere bakıyorum, bir yandan özel mesajla üyelik İptal istemlerine, bu topikte hala ateşi sönmemiş polemikleri de görüyor gözüm, hepsi sırayla artık :))Kalay gelsin bizimle işin zor :)
Sinirbozucu üyeler katagorisine girerim heralde :)))) problem değil zaten sinir bozucu insanların özelliklerinden biridir doğru bildiklerini yaparlar ötesini takmazlar:)
Sana ne?
Seni niye geriyor?
Ucuzsa ucuz, sana niye dokunuyor pardon?
O kadar hak hukuk biliyorsan, milleti yerden yere vururken ağzını tutmasını bileceksin önce, gelmiş burada iyilik timsali gibi, acısını bile doğru düzgün yaşayamayıp millete saldıran insanı korumak senin tercihin, bir üyenin yazdığını beğenip konudan bağımsız "Konu sahibine hiçbir atıfta bulunmadan" altına yorumda bulunarak karşılıklı muhabbet etmek de benim tercihim.
Empatiymiş; empatiden bahseden insana bak hele.
Hakaret etsem diye fırsat kolluyorsunuz, durduk yere olay çıkarıp kahramana soyunuyorsunuz.
Likemış, dediğine bak şunun ya.
Sana ucuz edb.yapiyosun diyen ben degildim ki ,cok guzel yaziyorsun takilma demistim ...
Demişsindir Witch sağ ol da, yani konudan bağımsız iki yazdık, Doninin yazdığı hoşuma gitti, kendi içinde bulunduğum durumu gülerek iki kafiye sokuşturarak yazdım geçtim; nerede acısıyla dalga geçmişim kızın sen etme bari gözünü seveyim ya.
Iste burda hicbir yazdigimizdan memnun olmayan ,tepemize vurmak icin sotede bekleyen tipler var .
Gak desek imi sin dihi inci biyli demistin diyenler
Cok sıkıldım artik bunlardan gercekten yani !
Bagimsiz degerlendirilmiyor hicbir sey
Eski bi uye ihiihihi dedi mi millet pesinden surukleniyo anlasa da anlamasa da ..
Ayhhhh neyse
Sana kizdim cunku hic yapmazdin noldu costu dedim kendi kendime
Ban seviyor demekki :)Aslında öyle pamuk gibidir, ben içini biliyorum onun ama işte dışı kayadır :)) yine gitmiş, bansız kalmayı başaramıyor hiç
Iste burda hicbir yazdigimizdan memnun olmayan ,tepemize vurmak icin sotede bekleyen tipler var .
Gak desek imi sin dihi inci biyli demistin diyenler
Cok sıkıldım artik bunlardan gercekten yani !
Bagimsiz degerlendirilmiyor hicbir sey
Eski bi uye ihiihihi dedi mi millet pesinden surukleniyo anlasa da anlamasa da ..
Ayhhhh neyse
Ayhhhh neyse
Sen ki burada sair mi olcan
Ucuz edebiyat yapiyosun
Dikkat cekmeye calisiyorsun diyenlere sayfalarca aciklama yaptin....
Gelmis baya baya ilkokul siirleri yaziyorsun simdi burada ..
Bi de kimse gulmuyo iyi mi ?!?!?!?!
Valla bravo .
Karisnda 23 yasinda bi insan
Annesini kaybetmis ,tek basina kalmis
Empati yapmiyuuuuursunuz diye birbirini yiyen tipler burda iki tane like pesinde
Heyhat ........
Demişsindir Witch sağ ol da, yani konudan bağımsız iki yazdık, Doninin yazdığı hoşuma gitti, kendi içinde bulunduğum durumu gülerek iki kafiye sokuşturarak yazdım geçtim; nerede acısıyla dalga geçmişim kızın sen etme bari gözünü seveyim ya.
Üyelerin dertlerini anlattıkları bazı konulara üzülmüş, etkisinde kalmış, biraz iç dökme, biraz sevin birbirinizi, hayat öfkelerimizi taze tutmayacak kadar kısa, yaşıyoruz ve öleceğiz, sevdiklerimize sarılalım, üzdüklerimizden af dileyelim içerikli bir konu açmak istemiş ama yine sinirine hakim olamamış, kendini ifade edemediğinden de konu almış başını gitmiş.Ne demek istediğini anlayan yazabilir mi ? Ciddi soruyorum anlamadım. Bütün sayfaları okumuyum şimdi
Hım teşekkür ederimÜyelerin dertlerini anlattıkları bazı konulara üzülmüş, etkisinde kalmış, biraz iç dökme, biraz sevin birbirinizi, hayat öfkelerimizi taze tutmayacak kadar kısa, yaşıyoruz ve öleceğiz, sevdiklerimize sarılalım, üzdüklerimizden af dileyelim içerikli bir konu açmak istemiş ama yine sinirine hakim olamamış, kendini ifade edemediğinden de konu almış başını gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?