Canım benim açtığım bir komu var bir oku istersen yardımcı olur . Benimde iki oğlum var 3. Kızistiyotuz kısmetse.Bayanlar lütfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz!
Buaralar cok fazla kafama takar oldum bu konuyu
Eskilerden duydugum kadariyla cocugun burun kisminda Mor Damar belirgin olunca arkasi Erkek demekmis..
Benim Üc Oglum var ve ücündede Mor Damar belirgin.. Burdan beni hatirlayan bilir Kiz cocuk istegimi hayalimi..
Dördüncü cocugu Kiz olurmuki diye düsünürken bu Mor damar kafami cok karistiriyor ve bu yüzden cesaret edemiyorum..
Lütfen tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?
Ha bide bu üc cocuktan sonra cinsiyet döner derler onun dogruluk payi varmidir?
Simdiden cok Tesekkür ederim
Rabbim her isteyene istedigini nasip etsin insallah..
Mor damar peşi erkek bu batil inanc olmasina ragmen benim yigenlerimde mor damar vardi 2 ablamin cocugundada 2 sinin pesi de erkek oldu. Belki tesaduf belki doguruluk payi var bilemem ama komsunun 7 oglu var 8. Kiz yani 3un pesi doner bana sacma geldi cinsiyeti baba belirler bende kiz cok istiyodum olmadi ins sizin olur bence cok uzmeyin kendinizi vardir bi hayır 3. Cocuga yeterim derseniz bol bol dua edinBayanlar lütfen bu konuda bana yardimci olurmusunuz!
Buaralar cok fazla kafama takar oldum bu konuyu
Eskilerden duydugum kadariyla cocugun burun kisminda Mor Damar belirgin olunca arkasi Erkek demekmis..
Benim Üc Oglum var ve ücündede Mor Damar belirgin.. Burdan beni hatirlayan bilir Kiz cocuk istegimi hayalimi..
Dördüncü cocugu Kiz olurmuki diye düsünürken bu Mor damar kafami cok karistiriyor ve bu yüzden cesaret edemiyorum..
Lütfen tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?
Ha bide bu üc cocuktan sonra cinsiyet döner derler onun dogruluk payi varmidir?
Simdiden cok Tesekkür ederim
Rabbim her isteyene istedigini nasip etsin insallah..
Hangi konu kuzum nerde görmedim benCanım benim açtığım bir komu var bir oku istersen yardımcı olur . Benimde iki oğlum var 3. Kızistiyotuz kısmetse.
Ay masallah kadin pes etmemis 8 de Kizi bulmus :) benim üc Oglum var zaten dördüncüde Kiz olurmuki denesemmi diye cok düsünüyorumMor damar peşi erkek bu batil inanc olmasina ragmen benim yigenlerimde mor damar vardi 2 ablamin cocugundada 2 sinin pesi de erkek oldu. Belki tesaduf belki doguruluk payi var bilemem ama komsunun 7 oglu var 8. Kiz yani 3un pesi doner bana sacma geldi cinsiyeti baba belirler bende kiz cok istiyodum olmadi ins sizin olur bence cok uzmeyin kendinizi vardir bi hayır 3. Cocuga yeterim derseniz bol bol dua edin
Maddi gucunuz varsa deneyin derim ama kiz olmuyosa da bi hayir vardir ama bebegin buyusun birazAy masallah kadin pes etmemis 8 de Kizi bulmus :) benim üc Oglum var zaten dördüncüde Kiz olurmuki denesemmi diye cok düsünüyorum
Icimde kalmasini istemiyorum ilerde keske demek istemiyorum.
Ücüncüde cok dua ettim cok istedim ne adaklar adadim neler neler fakat nasip olmadi.
Benim bebegim henüz yeni iki aylik oldu cok seviyorum iyiki dogurmusum iyiki oglum olmus diyorum ama icimde o Kiz istegini hevesini bitürlü atamiyorum
Bi Kiz cocuk görsem icim gidiyo
Batil inanis koca kari uydurmasi oldugunu biliyorum elbette iste benim ücündede olunca ve etrafdakilerde bunun arkasida Erkek diyince acabami dedim.Burundaki damarla veya üç çocuktan sonra döner vs. bunlar hep koca karı uydurması.
Sizin de bildiğiniz gibi bebeğin cinsiyetini x veya y kromozomu taşıyan erkek spremi belirler, bu kadar basit. Çok istiyorsanız yurtdışında tüp bebekle x veya y kromozomu taşıyan sprem hücresini bulup cinsiyete müdahale ettiklerini söyleyen hastaneler var, oraya gidin... Gerçi onlar bile %100garanti veremiyorlar.
Sağlıklı olsun da evlatlarımız, cinsiyetin ne önemi var...
Canim benim üc oglumun ücünde burun kisminda mor damar olunca bide eskiler hep söyler bunun arkasi erkek diye görür görmezCanim dediginiz yontem yok cin takvimi hepsinde yuzde %50 dogru olma olasiligi var. Hepsi uydurma. % 50 liktende bir kac kisinin dogru cikmasi yontemin guvenilirligini gostermez. Bende simdi birsey atsam bir kacinda kesin tutar zaten iki sevenek var. Bilimsel yontemler var nette bakarsan yumurtlamadan once gibi ayarlayacaksin ona gore bilmem ne ama. Saglikli ve hayirlisini iste. Saglikli hayirli use kiz olsun . Bi da erkekse erkek senin icin daha hayirlidir demekki. Rabbim neylerse guzel eyler.
Ay masallah kadin pes etmemis 8 de Kizi bulmus :) benim üc Oglum var zaten dördüncüde Kiz olurmuki denesemmi diye cok düsünüyorum
Icimde kalmasini istemiyorum ilerde keske demek istemiyorum.
Ücüncüde cok dua ettim cok istedim ne adaklar adadim neler neler fakat nasip olmadi.
Benim bebegim henüz yeni iki aylik oldu cok seviyorum iyiki dogurmusum iyiki oglum olmus diyorum ama icimde o Kiz istegini hevesini bitürlü atamiyorum
Bi Kiz cocuk görsem icim gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?