Farklı bir şehre gitsem yapabilir miyim?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.045
4.710
373
Merhabalar gene ben,
Bu defa farkli bir konuyla karsinizdayim. Akıl almak istiyorum. Ben cok bunaldim bu sehirden hersey yorucu sıkıcı gelmeye basladi bu monotonluktan ev is is ev kurslar falanda bitti kpssye hazirlaniyorum. Ama o kadar bitkinimki hayattan yorulmus yorgun hissediyorumki. Kpss bitmeden baska ile gitsem is bulup duzen kurmakta zorlanir miyim. Yada tatile mi ciksam o kadar bunaldim ki minotonluktan kurslara falanda gidiyorum. Ama birkac gundur bu bunaltidan kurtulamiyorum. Sizce ne yapmaliyim

Şehir değiştirmek hiç kolay değil .
Evleneli 6 yıl olmasına rağmen hala alışamadım :/

Küçücük mini minnacık bi fırsat çıksa da alıp başımı gitsem.
İyi geleceğinş düşüniyosand neden olmasın ne kaybedersin ki?

Gittiğiniz yerde de bir zaman sonra her şey aynı olacak.

Şehir değiştirmek hiç kolay değil .
Evleneli 6 yıl olmasına rağmen hala alışamadım :/

Dogru soyluyorsunuz. Ama kalabaliktan sıkıldım. Bilemiyorum genede

Kpss yi kazanıp başka bir ile atanabilirsin. Bir de hangi il? Ege kıyısı ile iç anadolu bir olmaz ki...

O zamana kadar bekleyeyim mi? Anadolu dusunmuyorum ege kiyisi balikesirden baslayarak ve en kotu antalya ileriye gitmeyi dusunmuyorum ama hayalim mugla

Çık tabii tatile, seni tutan ne?
Hatta Ukrayna'ya git :) hem vizesiz hem pasaportsuz hem insanı canayakin...
Bence bu güzelliği kendine yap
Ayrıca biz seni tanıyamayiz ki başka şehir seni mutlu eder mi söyleyelim. Mesela bazı insanlar univeriste için sehir dışına ciktiginda bile uyum sağlayamaz, eski şehrini özler
Bazıları Avrupa'nın göbeğinde oturur yaz olsa da memlekete gitsek diye gün sayarlar
Eskiye, hayatındakilere çok değer verirler. Hassas ve duygusallardir, yenilik onları korkutur, insanlara kolay guvenemezler.
Öyle biriysen böyle büyük planlar yapmaya.
Ama benim gibi biriysen ardına bakma yoldcu
Ben 3 gün bir şehirde kaldiysam kendimi oralı gibi hissederim, şehirlerle ülkelerle insanlarla hemen bağ kurarım, hiç yabancilamam. Dünyanın her kara parçasında da yaşarım, Afrika dahil : p

Küçücük mini minnacık bi fırsat çıksa da alıp başımı gitsem.
İyi geleceğinş düşüniyosand neden olmasın ne kaybedersin ki?

Benim kaybedecegim hicbirseyim yok. Ama tedirginim.

Gittiğiniz yerde de bir zaman sonra her şey aynı olacak.

Belkide bilmiyorum. Daha kotude olabilirim. Uzun surec tasinmak is bulmak falan
Her şehir yeni hayat, yeni insanlar, yeni bir düzen demek.. Çok daha bunalıma girebilirsiniz.

Haklisiniz. Bunalima girebilirim.

Hem çalışıp, hem sınava hazırlanmak
Yalnız yaşayacağını varsayıyorum
Çok radikal
Bence, tatil
Kış turizminin olduğu yerde, en ucuzundan

Güzel bir tatil yapıp kafa dağıtabilirsin

Kısa Süreli bir tatile çık . Sonra da KPSS ye odaklan . Kazanınca da tercihini il dışından yaparsın .

Ciddi misiniz ? Ukranya cok iyi olur yenu yerler gormeyi severim. Kafa dengi birini bulsam giderim. Turla mi guzel olur tek gitsem yapabilir miyim siz gittiniz mi ben cok insanlarla kaynasamam ama kaynastigim insanlarda beni pek birakmazlar sagolsunlar cok heyecanlandim :)

Hem çalışıp, hem sınava hazırlanmak
Yalnız yaşayacağını varsayıyorum
Çok radikal
Bence, tatil
Kış turizminin olduğu yerde, en ucuzundan

Tesekkur ederim tek basima tatil nasil olur ki

Güzel bir tatil yapıp kafa dağıtabilirsin
Bu fikir daha mantikli geliyor.

Kısa Süreli bir tatile çık . Sonra da KPSS ye odaklan . Kazanınca da tercihini il dışından yaparsın .

Haklisiniz oyle yapacagim. Tatil fikri kafama dahada yatkin geliyor.

Hemen bir bilet alıyorsun
Sıcak deniz kenarına atıyorsun kendini
Tatilin keyfini çıkarıp enerji topluyorsun

sizinki cok utopik bi hayal gibi geldi.sinava hazirlaniyosunuz nasi sehir degistireceksiniz maddi acidan sizi zorlar.hem daha sinav sureci devam ederken bunu yapmak buyuk hata olur.

Tabii ki tek başına, turla falan değil.
Ayrıca Ukrayna çooook ucuz, uçakla bir saat Türkiye'den.
Ben tavsiye ederim. Vizesiz başka bir yer önermemi istersen Belarus derim, ben çok fazla ülke gezdim ama gönlüm Belarus'ta kaldı ve yazın mutlaka tekrar gideceğim. Asla valiz taşımadim,insanlar koştu yardımıma. Bilet nasıl alınır diye sorduğum kisi jetonunu verdi, lokal bir partide tanıştığım gruptan biri poloraid makinasiyla hep beraber resim çekip hatıra olarak verdi, tanıştığım biri haftalardır güzel yemek yemedigimi öğrenince (domuz,lahana ve patatesten başka birşey yenmeyen bir ülkeden gelmiştim) beni haritada yakin-belki yemekler benzer diye Gürcistan lokantasına götürüp guzel güzel kebap ve mantı ismarlamisti (ki kendisi vejeteryandi. Normalde et satan yerlere gitmezmiş)
Bunun gibi bir sürü şey.
Ah bir de şey vardı, başka bir kafede guzelce karnımızı doyurmustuk, ben de kalkarken bütün para verdim 20 ruble kadar. İlk gunumdu,yeni cevirmistim eurolarimi. Bilniyordum paranın değerini. Arkadaşım 'bu para cok' dedi, başka para aldı cüzdanimdan. Sonradan paranın değerini öğrenince anladım ki çocuğun benden aldığı parayla kola içemezsin :) beni rencide etmeden yemeğimin parasını ödemiş meğer
Böyle şeyler yaşamak istiyorsan yola çık
Ve tek çık :)

sizinki cok utopik bi hayal gibi geldi.sinava hazirlaniyosunuz nasi sehir degistireceksiniz maddi acidan sizi zorlar.hem daha sinav sureci devam ederken bunu yapmak buyuk hata olur.

Biraz utopyalarda yasiyor olabilirim. O kadar bunaldimki is konusu bana sıkıntı yaratacak. O yuzden ufak bir tatil yapmayi seciyorum. Tesekkur ederim

Ya cok tesekkur ederim beni cesaretlendirdiniz. Ben sizi ozeldrn rahatsiz edebilirmiyim ara ara cuunku cok sorum olacak :)

Tek başına tatil kadar unutulmaz deneyim yok
Kendimi en özel hissettiğimdi
Çok güzeldi
Kimse nasılsa beni tanımıyor diye şımarık oldum
Harikaydı
Kesinlikle motive döneceksin
Giderken acaba diyorsun, ama ötele girdiğinde
Tıpkı “evde tek başına” serisi gibi çıldırıyorsun
Çooook istiyorum yine o ilk heyecanı
:)))
İnanılmaz, unutulmaz, ruh sağlığına yatırım
Ne zaman bunalsam aklıma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…