Farklı bir şehre gitsem yapabilir miyim?

ben 8 aydır baska sehırdeyım. buraya atandım ama alısamadım. dogdugum buyudugum aılemın oldugu yerı cok ozluyorum ama ekmek parası ıste.

tatile çık. öyle ha deyince şehir değiştirilmiyor. kaldı ki kpssye girmişsin. onun sonucuna göre zaten şehir değiştirmen gerekebilir.

Siz şehir değiştirdiğiniz zaman sorunlarınız da sizinle birlikte şehir değiştirecek. Bunalım için mekan değişikliğinden ziyade kökten çözümler lazım.

Tek başına tatil kadar unutulmaz deneyim yok
Kendimi en özel hissettiğimdi
Çok güzeldi
Kimse nasılsa beni tanımıyor diye şımarık oldum
Harikaydı
Kesinlikle motive döneceksin
Giderken acaba diyorsun, ama ötele girdiğinde
Tıpkı “evde tek başına” serisi gibi çıldırıyorsun
Çooook istiyorum yine o ilk heyecanı
:)))
İnanılmaz, unutulmaz, ruh sağlığına yatırım
Ne zaman bunalsam aklıma gelir

Bunu deneyimleyecegim. Cesaret verdiniz vana biraz cekiniyordum ama baya bunaldim. Bende biraz sorunlardan uzaklasiyim.

ben 8 aydır baska sehırdeyım. buraya atandım ama alısamadım. dogdugum buyudugum aılemın oldugu yerı cok ozluyorum ama ekmek parası ıste.

Burasi bana monoton geliyor. Hep ayni seyler farkli yuzler ama ayni muhabbetler sıkıldım. Sizde uzmeyin kendini insallah ailenizin oldugu sehre atanirsiniz

tatile çık. öyle ha deyince şehir değiştirilmiyor. kaldı ki kpssye girmişsin. onun sonucuna göre zaten şehir değiştirmen gerekebilir.

Onu bekleyecegim. Tatile cikmak daha mantikli geliyor banada. Ara ara kacacagim sakli bir sehir bulacagim kendime tesekkur ederim yorumlariniz icin
Siz şehir değiştirdiğiniz zaman sorunlarınız da sizinle birlikte şehir değiştirecek. Bunalım için mekan değişikliğinden ziyade kökten çözümler lazım.

Dogru soyluyorsunuz kokten cozmedigim zaman o sikintilar benimle birlilte gelecek. Hayatimdaki hersey stabilken neden ben bu kadar bunaldigimi anlamadim.

Back
X