Farklı evlilik teklifleri :)

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
bardaklı,içecekli evlilik teklifleri

kitap içine gizlenmiş yüzük.

pastalı,kurabiyeli evlilik teklifi

"seni seçtim"

o kadar evli arkadaşım var..
soruyorum genelde evli insanlara da;
"nasıl evlenme teklifi aldınız?" diye
cevap: "evlenmek teklif etmedi kii!"

Ben evlenme teklifi aldığımda gülme krizine girmiştim adam diz çökmüş cevap bekliyor ben kahkaha atıyordum

Teklifi yapan doğru insan olduktan sonra ne şekilde yaptığının çokta önemi yok

nişanlım istanbulda yaşıyor ben izmirde soğuk bir şubat sabahı konakta buluşmuştuk bankta oturalım dedi elinde büyük bi paket,hediye almış bana bende sevinerek açtım kocaman bir eşşek almış beni gülme tutmuştu çok beğenmiştim cidden,sonra evlenme teklif etmişti bayağı şaşırmıştım gelir gelmez eşşekli bir teklif ona sölemedim hiç ama aklıma geldikçe gülme tutuyor hayalimdeki romantik teklifle hiç alakası yok ama çok cici bir teklifti önemli olan niyet

Ben evlenme teklifi aldığımda gülme krizine girmiştim adam diz çökmüş cevap bekliyor ben kahkaha atıyordum

Teklifi yapan doğru insan olduktan sonra ne şekilde yaptığının çokta önemi yok

Evet son cümlenize sonuna kadar katılıyorum.
Ben de evlenme teklifi aldığımdaki(alırsam inşallah) tepkimi çok merak ediyorum.

Hiç sevmem bu tarz şeyleri.

Evlenelim desin olsun bitsin.
Ya da seninle evlenmek istiyorum gibi cümleler.
Olmadı kendiliğinden gelişsin.
Çocuklarımız olsa ne güzel olur derse çok hoş olur.
O da evlilik kapısını aralar.

Benimle evlenir misin çok sıradan asıl. Beğenmedim bu bardak çanak işlerini.

ama o bahsettiğin cümleler, ilişki içerisinde kurulur genelde o yüzden teklifle taçlansa daha bi güzel olur
Tabi herkesin istediği şekilde olur bu teklifler inşallah.

kız bırak araştırma sonra beklentı yüksek oluyor ışı zor sevgılının hayal kırıklığı yaşama

ay sorma canım yaa, aslında zamanı gelince kuru kuru "benimle evlenir misin?" dese de mest olurum herhalde ben

Ya ben boyle şeylere bayılırım değişik ve romantik bi evlilik teklifi almayi o kadar Cok isterim ki ayy:))

İnşallah en uygun zamanda istediğin gibi bir teklif alırsın

Bakalım ben nasıl bir evlilik teklifi alacağım :82: Aksiyon dolu bir teklif beklemekteyim kendimce :88:

benimki öyle atraksiyonlu falan değildi
klasikti oldukça..güzel bi balık restoranında yemek ardından 'ben ömrümü senle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin?' cümlesi ve yüzük takma işlemi
eskiden ay şöyle olsun ay böyle olsun diye hayal kurardım ama zaman geçince kalmadı o
evlenmeyi canı gönülden istediğim adam bana benimle evlen demiş daha nolsun

o kadar evli arkadaşım var..
soruyorum genelde evli insanlara da;
"nasıl evlenme teklifi aldınız?" diye
cevap: "evlenmek teklif etmedi kii!"

Hollywood sağolsun evlenme teklifini bünyemize aldırdı
Bir tanıdığım (erkek) 7 yıldır beraber olduğu sevgilisine tanışmaya gelecekleri sırada (tanışmak ve isteme için) kız teklif istediği için sırf, teklif etmek zorunda kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…