Merhabalar konuya hemen giriyorum. Benim annemin yıl dönümü 1Nisan. 4 yıldır en acı günüm. Babamı çok küçükken kaybettik. Annem hem herşey oldu bize.Bu tarih gelmeden bile çok kötü olmaya başlıyorum zaten. Ama o gün yasım zirvede oluyor. 12 yıllık evliyim iki kızım var. Eşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyoruz şimdiye kadar gerçekten hiç sorun yaşamadım. Sınırlarıma saygı duydular ben de onların. Fakat o gün görümcem annesine doğum günü kutlaması ve aile yemeği düzenlemek istedi. Eşime mesaj atmış o gün azmetcigimin de annesinin yıl dönümü ama yazmış. Amasi ne? Benim acımın ağır olduğunu biliyor ve buna rağmen ille o gün o yemek pasta yeniyor hadi geçtim beni davet edebilmesine çok kırıldım. Sen kardeşimsin derdi hep.cok manevi desteği oldu hakkını veriyorum.ben de kendi ailem gibi gördüm hepsini. Ama bunu yapması beni çok kırdı. Dün eşimin doğum günüydü ve yemeğe kutlamaya davet ettiler. Eşim aradı size çok kırgın ve hak veriyorum ; empati yapmadınız, birkac gün sonra olsa seve seve gelirdik demiş. Ablası da tamam demiş sadece. Şuan ilişkiler gerildi. Oncesinde de ağır bir hastalık geçirdim ve bir kere nasılsın demediler peşinden gelip özür diledi annesi ablası sen haklısın diye. Şimdi de doğum günü saçmalığı. Eş ailesinde her zaman dış kapısısın benim yaptığım onca şeyden sonra bile böyle olması canımı çok sıktı. Farklı fikirlere açığım