Farklı illerde olup evlilik yürür mü?

Kizilgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
150
168
33
31
Merhaba hanımlar :)
Bu ilk konum olacak. Bu aralar canımı fazlasıyla sıkan bir durum var. Ben 25 yaşında 6 yıllık bir ilişkisi olan, şu an özel sektörde çalışan biriyim. Erkek arkadaşımla ailelerimizi tanıştırdık, artık ciddi adımlar atılacak fakat beni düşündüren bi durum var. Kendisi mühendis ve işi gereği şantiyelerde kalıyor. Yani hangi ilde iş varsa o da orada olacak. Bazı şantiyeler şehrin çok uzağında yani demem o ki evlenince bile eşimi uzun aralıklarla görücem. Ailem de pek sıcak bakmıyor bu işe. Ben de altından kalkabileceğime inanmıyorum. Çok çıkmazdayım. Bu durumda olanlar veya bu durum hakkında beni uyarmak, bilgilendirmek isteyen arkadaşlarım ablalarım varsa lütfen bir el atın yardımcı olun. Artık çok fazla düşünmeye ve üzülmeye başladım çünkü :( şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...

Herkesin kocasi sabah gidip aksam gelmiyor. Hatta Cocuklarıyla tek kalan kadınlar var.. sehırde ne akraba ne es ne dost, cocukların okulları var ayrılmıyorlar evlerinden. Koca baska sehırde calısıyor.
Neden olmasın? Özlem dısında zorlanacagınızı sanmiyorum..

Sabah gidip aksam gelen ama huzursuz eden mutsuz eden adamla evlenmektense huzur veren mutlu eden uzakta calısan adamla evlenmeyi tercih ederim.

Herkesin kocasi sabah gidip aksam gelmiyor. Hatta Cocuklarıyla tek kalan kadınlar var.. sehırde ne akraba ne es ne dost, cocukların okulları var ayrılmıyorlar evlerinden. Koca baska sehırde calısıyor.
Neden olmasın? Özlem dısında zorlanacagınızı sanmiyorum..

Sabah gidip aksam gelen ama huzursuz eden mutsuz eden adamla evlenmektense huzur veren mutlu eden uzakta calısan adamla evlenmeyi tercih ederim.
Hakli olabilirsiniz evet. İşte ne bileyim zaten bu kadar yıldır ayrıyız bu günleri bekliyoruz. Bir yandan diyorum ayrı kalacaksak neden evleneyim hayatı kendim için zorlaştırayım :(

Merhaba hanımlar :)
Bu ilk konum olacak. Bu aralar canımı fazlasıyla sıkan bir durum var. Ben 25 yaşında 6 yıllık bir ilişkisi olan, şu an özel sektörde çalışan biriyim. Erkek arkadaşımla ailelerimizi tanıştırdık, artık ciddi adımlar atılacak fakat beni düşündüren bi durum var. Kendisi mühendis ve işi gereği şantiyelerde kalıyor. Yani hangi ilde iş varsa o da orada olacak. Bazı şantiyeler şehrin çok uzağında yani demem o ki evlenince bile eşimi uzun aralıklarla görücem. Ailem de pek sıcak bakmıyor bu işe. Ben de altından kalkabileceğime inanmıyorum. Çok çıkmazdayım. Bu durumda olanlar veya bu durum hakkında beni uyarmak, bilgilendirmek isteyen arkadaşlarım ablalarım varsa lütfen bir el atın yardımcı olun. Artık çok fazla düşünmeye ve üzülmeye başladım çünkü :KK43: şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...
Baştan kaldiramayacagini söylemişsin. Eşin bu konuda seni ikna edememis belli ki. Sen kurulu düzen istiyorsun. İçine sinmiyorsa acele etme bekle

Hayat şartları... Yürür neden yürümesin. Farklı ülkelerden bile yürür ama
Ben de altından kalkabileceğime inanmıyorum.
Böyle düşünüyorsanız yol yakınken geri dönün. 6 senelik ilişki olduğu için öylesine yazıldığını düşünmüyorum.

Ozel sektor hep boylee kpss ye calisip devlete atanma ihtimali yokmu o zaman calisma sartlati cok iyi olur ki temmuzdada sinav var

Ben de altından kalkabileceğime inanmıyorum.
Kilit cümle bu bence siz altından kalkamayacaginizi, bu psikolojiyi tasiyamayacaginizi düşünüyorsanız hiç evlenmeyin derim ben karşıdaki insanıda kendinizide yıpratmayın

Hayat şartları... Yürür neden yürümesin. Farklı ülkelerden bile yürür ama

Böyle düşünüyorsanız yol yakınken geri dönün. 6 senelik ilişki olduğu için öylesine yazıldığını düşünmüyorum.
Sadece evliliği böyle hayal etmiyordum. Ailem de böyle bir durumda ne derler bilmiyorum. Güneydoğudayız doğal olarak kafa yapıları da biraz farklı. Zaten tanıştıklarında sıcak bir ortam olmamıştı

Kilit cümle bu bence siz altından kalkamayacaginizi, bu psikolojiyi tasiyamayacaginizi düşünüyorsanız hiç evlenmeyin derim ben karşıdaki insanıda kendinizide yıpratmayın
6 yıl sonunda bu sebepten de nasıl bitirilir? Nasıl unutulur bilmiyorum ki. Nerden tutsam elimde kalıyor

Oturup ders çalışacak biri değil malesef alanında da pek alım olmuyor zaten bunu da konuştuk
Bence calismali insaat muhendisligi icin ozel sektor cok zor ve ordada is yok zaten dogru duzgun calisma sartlari cok agir ztn 7 ay var adamakilli calissin en kotu memurluk yazar alim olmazsa

Oturup ders çalışacak biri değil malesef alanında da pek alım olmuyor zaten bunu da konuştuk
Bence calismali insaat muhendisligi icin ozel sektor cok zor ve ordada is yok zaten dogru duzgun calisma sartlari cok agir ztn 7 ay var adamakilli calissin en kotu memurluk yazar alim olmazsa

Maden muhendisi kendisi alim yok :KK43:
O kadarini bilemiyorum ama bu sebeptende bitirilirmiki hayatta ne olacagi belli olmaz yani ayrilirsaniz baska biriyle evlenseniz hep yaninizda olsa ama mutlu olmadiktan sonra neye yarar..onemli olan uzakta bile olsa sizi mutlu edebilmesi
Guneydoguda nerede oturuyorsunuz

O kadarini bilemiyorum ama bu sebeptende bitirilirmiki hayatta ne olacagi belli olmaz yani ayrilirsaniz baska biriyle evlenseniz hep yaninizda olsa ama mutlu olmadiktan sonra neye yarar..onemli olan uzakta bile olsa sizi mutlu edebilmesi
Guneydoguda nerede oturuyorsunuz
Bayağı güneydoğunun göbeğinde :) ayrıntıya girmeyeyim

Yani 6 yıldır yurudugune göre birbirinizi seviyorsunuz demektir.
Sonuçta adamın mesleği belliymis bunca zamandır aniden ortaya çıkan bir durum değil ki.
Bana sanki ailenizden yeterli destek goremediniz ve olumsuz yorumlardan etkilemişsiniz gibi geldi.

Tam detaylı olarak çalışma günlerini yazarsanız daha objektif yorum yapabilelim.

Aklıma gemide çalışan insanlar geldi 6 ay falan uzak oluyorlar mesela evlerinden bi şekilde yürütüyorlar ama.
Önemli olan buna hazır olmak kaldırabilmek bu durumu.

Back
X