Farklı illerde olup evlilik yürür mü?

tanidigim bir cift var,
erkek makina muhendisi ve sahada calisiyor hep.
AYni sizin durum sanirim.
Ama kadin her zaman esine yakin olmayi secti, ve onun calistigi sehire yerlesti, sartlari kotu olsa bile. Duruma gore kendisi de is buldu calisti hatta, bir kac sehir gezdiler bu sekilde.
Simdi cocuklari var, belki bundan sonra degistirirler yasam stillerini ama bu zamana kadar sikayet ettiklerini gormedim.
Elbette cok zor ama onlar ayrilmak secenegindense bunu tercih ettiler.

O yuzden kimse size yapamazsiniz diyemez ki.
ama siz simdiden gozum kesmiyor dediginiz icin sanki yapamazsiniz gibi geldi bana, sanki bahsettigim ciftteki kadin kadar sevmiyorsunuz gibi geldi bana.
Ben de tabiki onun bulunduğu şehre gitmeyi istiyorum. Ama gidersem bile her zaman yanımda olamayacakmış genelde şantiyeler şehir merkezinden bir hayli uzak oluyormuş. Seni hiç bilmediğimiz bir yerde yalnız bırakmaktansa memlekette kalırsın diyor :( belki bencillik ediyorum bilmiyorum ama düşündükçe bana çok zor geliyor. Ha bu arada onu seviyorum sevmesem şayet evlilik düşünmezdim. Ama ileride bu durumdan şikayetçi olup da adama hayatı dar etmek istemiyorum

altta bulunan cevabınızdan yola çıkarak çektim.
kendi ayakları üstünde durmak sadece maddi anlamda değildir.. evliliği kocanzıı kolunuza takıp dolaşmak, yalnızlığınıza çare olarak fiziki varlığına ihtiyaç duymak olarak düşünüyorsan olmaz dedim.

zaten kendi kendinize cevabı vermişsiniz ben yazılı cümleye döktüm diye sinirlenmeyin.
Evet evlilik benim için kocamı koluma takmak, fiziki varlığına ihtiyaç duymak. Yani bunların kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü onu seviyorum ve her zaman yanımda olsun istiyorum. Bence evlilik de bu yüzden var, her zaman yan yana can cana olabilmek için. Yeri gelir elbette beklerim onu fakat bu sürekliliğe girerse nasıl olur onu sorup yorum bekledim ben.

Back