Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi?

Flort var. Vardi cikardim. Sildim.

Flört fake hesaplar ile olan birsey degil. Bulusursun, konusursun, sarilirsin, öpersin,..

Adam sana kendini belli etmiyor, dogru düzgün konustugunuz yok. Ama senin aklinda kavak yelleri, evlilik bile düsünüyorsun.

Muhtemelen daha 18-20 yaşindasin. Aklini başina al. Hayat mecnun ile leyla gibi degil. Sizinkisi kavusamayan ask degil. Ortada bisey bile yok. Yatirimini kendine yap. Okulunu bitir, işe başla, iyi bir mesleğin olsun. Bunlar cocukluk aski. Biter gider.

Kızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?:eek:
Eşim Karslı ben tekirdağlıyım. Yani birimiz türkiyenin bir ucundan, birimiz öbür ucundanız. 8yıldır birlikte, 4 yıldır evliyiz. Bir oğlumuz var ve bir bebek daha bekliyoruz. İnsanın kendi anne babasıyla kardeşiyle bile anlaşamadığı anlar vardır. Benim de eşimle var. Ama o bana sevgi saygı gösterir ben ona gösteririm. Memleket değil kişilik meselesi bu tarz şeyler

Bide cevremi duyun ohooo. Sen ic anadolu insanisin dogu anadolu kulturunde yapamaSin vs vs neler neler
İç anadolu kültürü ile doğu kültürünün arasında pek fark yok ki. İkisi de tutucu kültürlerdir. Örneğin Konya ile Adıyaman gibi. İkisi de son derece tutucu yerler.

Valla diyorum anlamiyorlar ne diyeyim
Valla benim bildiğim öyle. Irk harici kültürler hemen hemen aynı iç anadoluda da doğuda da. İkisinde de dindarlık fazla, kadınların geneli kapalı vs. He mesela deseydiniz ki ben trakyalıyım. O zaman olamazdı. Çünkü trakyalılar rahat insanlardır. Bilmem biraz anlatabildim mi..

Valla benim bildiğim öyle. Irk harici kültürler hemen hemen aynı iç anadoluda da doğuda da. İkisinde de dindarlık fazla, kadınların geneli kapalı vs. He mesela deseydiniz ki ben trakyalıyım. O zaman olamazdı. Çünkü trakyalılar rahat insanlardır. Bilmem biraz anlatabildim mi..
Anladim anladim. Isin ozu ulkemizin her bokgesi cok guzel, mukemmel 🥰 onemli olan kafa yapısı. Onda da kafa yoktu. Çıktım takipten falan😁

Kızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?:eek:
Napıcan vatan hainiyle evlenip başına dert mi arıyorsun

bir arkadasim evli boyle.. cok zorlaniyor. es ailesi saglikli, genc de olsa muhakkak gelip 3 ay kalip gidiyorlar her sene.. senede iki kere.. cok zor oluyor diyor arkadas. bir de calismasini asla istemiyor okumus kiz almasina ragmen. siyaset girince isin icine dusunemiyorum bile sorunlari.

ozu neyse ona doner o aileden kopmadikca. ic anadolu insani gibi vs demeyin hic.

bir arkadasim evli boyle.. cok zorlaniyor. es ailesi saglikli, genc de olsa muhakkak gelip 3 ay kalip gidiyorlar her sene.. senede iki kere.. cok zor oluyor diyor arkadas. bir de calismasini asla istemiyor okumus kiz almasina ragmen. siyaset girince isin icine dusunemiyorum bile sorunlari.

ozu neyse ona doner o aileden kopmadikca. ic anadolu insani gibi vs demeyin hic.
Onunla ayni egitim dalindayiz. O da okumuş. 3 ay kalmak ne yahu? Gidip evlerinde kalsınlar. Ayip yani.kalinir ama 3 ay ne?Han mi otel mi? Ozune doner mi gerçekten ya? O ailesi gibi degil ki gerçekten . Okumuş kültürlü 🙄

Kızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attanlasamaz asla
Aynı kültürdeki insanlar bile zor anlaşıyor

Flört fake hesaplar ile olan birsey degil. Bulusursun, konusursun, sarilirsin, öpersin,..

Adam sana kendini belli etmiyor, dogru düzgün konustugunuz yok. Ama senin aklinda kavak yelleri, evlilik bile düsünüyorsun.

Muhtemelen daha 18-20 yaşindasin. Aklini başina al. Hayat mecnun ile leyla gibi degil. Sizinkisi kavusamayan ask degil. Ortada bisey bile yok. Yatirimini kendine yap. Okulunu bitir, işe başla, iyi bir mesleğin olsun. Bunlar cocukluk aski. Biter gider.
Ben 22 o 24 yaşında ne çocukluğu? Okuyoruz zaten ben seneye mezunum. O da yeni mezun.Bitti zaten
Soru eski bir soruydu. Teşekkürler

İc Anadolu ile Dogu Anadolu cok farkli degil bence. Ankaradan otesi hep ayni derler hatta ;)
Basliga cevap vereyim karsilikli anlayisa ve hosgoruye bagli. Biraz da zekaya bagli. Zeki insanlar farkliliklari gormez,esitlige inanir saygi duyar.

Back
X