Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi?

İc Anadolu ile Dogu Anadolu cok farkli degil bence. Ankaradan otesi hep ayni derler hatta :KK66:
Basliga cevap vereyim karsilikli anlayisa ve hosgoruye bagli. Biraz da zekaya bagli. Zeki insanlar farkliliklari gormez,esitlige inanir saygi duyar.
Onda sorun var yemin ederim 24 yaşında ama cocuk gibi davranıyor.

Kulturden degildir o,adamin yaradilisi oyledir. Memleketle alakali olmuyor,bizde dogululuk var,esimin ailesi tamamen batili ama bizden daha tutucular.
Biraz da şehre bağlı o. Mesela Kütahya da batı şehri ama son derece muhafazakar. Ama mesela Aydınlı olup da muhafazakar olan çok azdır.

Biraz da şehre bağlı o. Mesela Kütahya da batı şehri ama son derece muhafazakar. Ama mesela Aydınlı olup da muhafazakar olan çok azdır.
Bilemedim. Ailesel farkliliklardan kaynakli durumlar diye dusunuyorum ben de. Bursada yasiyorum,yari yariya Bursali sayilirim,burasi da cok muhafazakar. Buyuk bir sehirden cok koye daha cok benziyor herkesin birbirini tanimasi,mahalle baskisi falan. Ama kokenimiz Gaziantep,orasi cok daha modern buradan.

Kızlar selam. Farklı kültürlerden insanlar anlaşabilir mi sizce? mesela karşı taraf doğulu, siz ic anadolu insanisiniz? Biliyorum kafalar uyusunca anlasma vs olur ama. Düşünün sevgili bile olmadiginiz adam size akrabalarından takip attırıyor?:eek:
Farklı kültür diyince bende çok daha uzaklara gittim. Arada çok uçurumlar yoksa neden anlaşamasınlar ki. Belki kendini iyi yetiştirmiştir , bunu zamanla tanıyarak göreceksin

Farklı kültür diyince bende çok daha uzaklara gittim. Arada çok uçurumlar yoksa neden anlaşamasınlar ki. Belki kendini iyi yetiştirmiştir , bunu zamanla tanıyarak göreceksin
Oyle oyle de cok kararsiz . Belli degil ne hissettigi. En son sinirlendim cikardim takipten. Ama hala niyeyse dua ediyorum🙄

Ben Gaziantepliyim üstelik ailem oldukça tutucu , eski sevgilim de dogma büyüme Aydınlı ve kusadasında yaşıyordu . Bazen fikirlerimiz catısıyor ve sürekli kavga ediyorduk. Adam resmen kıskanç ve yobazdı , üstelik saçma sapan entrikalar . Sene dolmadan bunalttı beni. Hani sadece omu öyleydi? Hayır cevresi ve arkadaşları da öyleydi. Örneğin bana bi keresinde bir arkadaşının yurtdışına gitmek için yabancıyı kandırıp onu kullandığını söylemişti ... o günden sonra arama mesafe koydum zaten zamanla anlaşamadığımızı anladım ve ayrıldık ...

Ben Gaziantepliyim üstelik ailem oldukça tutucu , eski sevgilim de dogma büyüme Aydınlı ve kusadasında yaşıyordu . Bazen fikirlerimiz catısıyor ve sürekli kavga ediyorduk. Adam resmen kıskanç ve yobazdı , üstelik saçma sapan entrikalar . Sene dolmadan bunalttı beni. Hani sadece omu öyleydi? Hayır cevresi ve arkadaşları da öyleydi. Örneğin bana bi keresinde bir arkadaşının yurtdışına gitmek için yabancıyı kandırıp onu kullandığını söylemişti ... o günden sonra arama mesafe koydum zaten zamanla anlaşamadığımızı anladım ve ayrıldık ...
😥😥 oncelikle cok sagol görüş yazdigin için. O da gaziantepli. Bir gelip bir gidiyordu. Net degildi cikardim takipten. Oyle sandim ya da. Cubku su an bile düşün bir hesap yaziyor. Antepten. Tesaduf olabilir diyeceksin ama kim tanimadigi bir insana kim pes eder yazar? Birde niye bilmiyorum ama dua edesim var bu konu için. Karişik karışık durumlar işte. Kime desem sen ic anadolu kizisin onlarin adetlerine uyamazsin vs cs zirvaliyorlar. Hem iki insan gerçekten birbirini sevdikten sonra ne engel olabilir insan, kültür?

Hangi konuda kararsız ? Keşke tüm detaylarıyla anlatsaydın ...
Yani bir ekleyip bir çıkartıyordu beni. Watsapptan, instadan. En son ekleyip cikartip geri takip attiginda ben ciktim takipten. 3 gun sonra beni takipten çıkarmışsın yazmış 12.30 da. Uzun uzun 3 parsfraf yazdim. Begeni atti beyimiz. Sonra fake hesaplardan yazmaya başladı tabii. En son gecen gun Antepli bir sayfa yazdi kim pes eder dite? Simdi ben seni reelde tanımıyorum durduk yere neden yazayim oyle birsey sana? Demi.

Back
X