Farklı ne yapabilirim?

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
Kocam son zamanlarda tutturdu, hadi farklı bişeyler yap diyip duruyor. Ne yapayım diyorum farklı, saçın olur, makyajın olur ne bileyim değişik şeyler yap heyecanlandır beni, değişik sürprizler yap diyor. Aynı İşyerinde çalışıyoruz geçen gün geldi odama hadi heyecanlandır beni diyor. Ne yapayım işyerinde diyorum heyecanlandıracak, küstü gitti sonra. Orta yaş bunalımına girdi galiba.
Fikir istiyorum ne yapayım ben şimdi...

Kocam son zamanlarda tutturdu, hadi farklı bişeyler yap diyip duruyor. Ne yapayım diyorum farklı, saçın olur, makyajın olur ne bileyim değişik şeyler yap heyecanlandır beni, değişik sürprizler yap diyor. Aynı İşyerinde çalışıyoruz geçen gün geldi odama hadi heyecanlandır beni diyor. Ne yapayım işyerinde diyorum heyecanlandıracak, küstü gitti sonra. Orta yaş bunalımına girdi galiba.
Tam çalışmaya odaklanmisken seksi mesajlar at, arkadaşlarının yanında 😁

Eşiniz fazla film izliyor sanırım etkisinde kalmış

Ben böyle istekli adamlara bayılıyorum yaa,eşim de bişeyler istiyor bazen,çok hoşuma gidiyor.Oyle adamı terslemeyin bence.Bulun bişeyler işte 😁

Ben de saç baş makyaj konusunda eşimin istekli olmasini isterdim. 😁 Hiç demiyor şu yakisir, şunu yap, bunu sür.
Ama canim istemiyorken sacini degiştir bilmem biseyler yap diyip duran adam da baya tepemi attirabilirdi heran 🙄🙄🙄 bilemedim şimdi.

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Siz hamileydiniz? Pipet Pipet
Hamile halinizi çok seksi, fantasik mi buldu acaba?:KK45:

Son düzenleme:
Ben de saç baş makyaj konusunda eşimin istekli olmasini isterdim. 😁 Hiç demiyor şu yakisir, şunu yap, bunu sür.
Ama canim istemiyorken sacini degiştir bilmem biseyler yap diyip duran adam da baya tepemi attirabilirdi heran 🙄🙄🙄 bilemedim şimdi.
Zaten mesele de o.Biri isteksizken diğeri istekli olursa olmuyo o işler.Ama yine de bi eşin böyle şeyler istemesi çok tatlı bence😍Yani istemeyip kadına sen ne biçim kadınsın diyen hanzolar da var,evlerden ırak.

şekerim on un odasında masada aniden saldırıverin yapın birşeyler.(sexy iç çamaşırlarınız olsun tabi.)
sonra onu ummadığı bir yerlerde sıkıştırın elle taciz filan fantezi çok da......

Bu resmi ona göster

Eklentiler

• Lalalalala.webp
    Lalalalala.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 172
Back
X