Farklı ne yapabilirim?

Bence bir eşin karisina hadi sacini boyat, makyaj yap, sacini sari boya, beni heyecanlandir gibi gibi istekleri çok aşağılayıcı . Bir insan boyatmak isterse boyatir, makyaj yapmak isterse yapar degiism isterse degistirir.
Bu istek karisini cok sevdiginden değil kendine ilgi cekici gelmemesinden.
Bana hep bunlari yapmadiginda bunlari isteyen adamin o surecte hazzi esinden almadığını , ilgisini kaybettiğini düşündürür.
Kendi degisim yapsin ilgisini geri döndürmek istiyorsa. Ismarlama seyler cok itici geliyor bana. Bence bir kadında kabul etmemeli bu durumu. Yapmazsan ilgim kayar baskasina bakarima dogru gidiyor kapı
Beyefendinin üslubu hiç öyle değil ki eşi rahatsız olmamış bundan.Ayrıca uzun yıllar evli kalan insanların buna gerçeken çok ihtiyacı olur.Ben de 9 yıllık evliyim ve zaman zaman insan gerçekten farklı şeyler istiyo.Ben de eşimden isterim,onun da hoşuna gider.Kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz.Ayrıca zaten bahse konu olan arkadaştan eşi cinsel hayatlarını renklendirecek şeyler istemiş,hatta beraber yaramazlık yapmayı teklif etmiş,tipini beğenmiyorum da dememiş.Bunlar çok farklı şeyler.

Ben de ilham alırım diye not defterimle geldim bekliyorum, asansör önerisi falan var ama asansörümüz yok, imkansızlıklar yüzünden çoğu öneriyi eledim.

Şimdilik eldeki malzemelerle uygulayabileceğimiz tek fantezi paketi salata kasesi&vicks gibi duruyor.
Duyarlı bir komşunuz yoksa zar fikri de fena değildi sanki :confused:

Kocam son zamanlarda tutturdu, hadi farklı bişeyler yap diyip duruyor. Ne yapayım diyorum farklı, saçın olur, makyajın olur ne bileyim değişik şeyler yap heyecanlandır beni, değişik sürprizler yap diyor. Aynı İşyerinde çalışıyoruz geçen gün geldi odama hadi heyecanlandır beni diyor. Ne yapayım işyerinde diyorum heyecanlandıracak, küstü gitti sonra. Orta yaş bunalımına girdi galiba.
Fikir istiyorum ne yapayım ben şimdi...
iç gıdıklayıcı bir kostum kıyafet veya role play deneyebılırsınız

Back
X