bence ailen haklı. Kız evine gidip istemek, ailelerin tanışması adettendir. Başka türlü nasıl olacak? Kız tarafı mı gitsin erkek tarafının ayağına, öyle saçma şey olur mu?
Anladım canım ama ben yine ailene hak veriyorum. Çünkü sen belki tanıyıp sevmişsin ama ailenin damadını ve ailesini tanımadan direkt kabul etmesi tabii ki beklenemez. Anladığım kadarıyla aileniz, doğru bir karar verdiğinizden emin olmak için aileyi tanımak istiyor ve bu onların en doğal hakkı.onların istediği gidip direkt istemek. 2-3 kere gelip gitmemek :44:
kafam karıştı bak şimdi. aileler hiç tanışmıyor yanlız. erkek arkadaşımla da sevgilim konumunda tanışmadılar daha önce. nebilim iki tarafada bakında herkes kendine göre haklı karar veremiyorum. kimseyi üzmekte istemiyorum.
senin ailen bu durumu nasıl karşılıyor ?
:44::44:
tabiki ailen haklı ne demek bir daha mı gelip gidicez geleceklerde gideceklerde başka bir durumda biz erkek tarafıyız demesini bilirler ağırdan satın iki gün sonra zaten hemen verdiler diye laf olur belki senen görmediğin bir şeyi ailen görecek o yuzden hiç taviz verme önce bir tanışma olur söz nişan tarihi belirlenir bir daha gelinir çeyizle isteme nişan yapılır uzak olduğu için ordada duğun tarıhı belli olur. ardından da siz iade yi ziyaret yaparsınız sizde boğçanızı alır gidersiniz boyledır :)
Eger hic gorusmemislerse tabiki tanismak icin bir yemege buyursun gelsinler hem onlar gelinlerini ve gelinin ailesini gorsunler hemde senin ailen damadi e ailesini goraun pat diye olmaz ki uzak olsun yakin olsun cnm ilk izlenim kdr onemli birsey yokdur .. Anne babalarimiz kolay getirmiyolar bu yaslara bizi gayrt normal bu davranislar .. Hem oyle kolay kolay kiz verilirmi cnm aa) gelsinler biyemek yesinler bi oturaun tanissin lar faydasi olur zararinolmaz .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet normal karşılıyor çünkü karşımızdaki erkek tarafı olabilir ama insanlar sonuçta ve insanları olacak bir şey için bir kaç kere yol yaptırmaya gerek yok böyle durumlarda duygusal değil mantıken düşünmek lazım
Canım kardeşim var erkek. Eminim ki onun durumu da böyle olsa ailem 1-2 hesabı yapmaz gerekirse 5 te giderler yeterki evlencek insanlar mutlu olsun. Sende haklısın bi yönde git gel kolay işler değil. Aman topu topu 3 kere gelicekler hem kaç zamandır oğullarının evlenmesi için 40 takla atmışlar bunu da yaparlar herhalde.
İstanbul Eskişehir arası 4 saat.
Bence çok önceden tanışılmalıydı.
Garip geldi açıkçası sadece resmi törende tanışmak..
Tanismaya gelsinler kesinliklehic kimseye kolaylik saglama sonra kale almıyorlar benim de oyle olmustuisteme soz nisan bi arada ama sorsan pimanim bazigelenekleri yapmak gerekiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?