Merhabalar,
ben 3 yıllık evliyim. 2 yaşında da bir kızım var. eşimle severek evlendik. evlenebilmek için malatya da yaşarken ben de İstanbul da yaşarken bankacı olduğu için tayinini istanbula aldırdı . Ben mühendisim ve çok iyi bir işim var. bu yüzden kariyerimi bırakıp Malatya da yaşamak istemedim, o da saygı gösterdi.
ancak son 1 yıldır işini sevmiyor, yeterli para kazanamıyor. (ben daha çok kazanıyorum) Malatyaya yerleşip ailesi ile beraber ticaret işi yapmak istiyor. erkek kardeşi malatyada oldukça iyi bir iş kurdu ve genişletmek istiyorlar.
benim ailem İstanbulda. hep burada doğduk , büyüdük. hem ailemi , hem de işimi bırakmak istemiyorum. ayrıca malatyaya gidersem, burada kızıma annem baktığı için çalışamayacağım .
Onun kazanacağı bizi geçindirir tabi ama benim istediğim hayat bu değil. bir yandan da o ailesini hayatını, bırakıp geldi. benden de aynı fedakarlığı istiyor, ancak kızımın da kreşi, kurulu düzeni, ailem ile ilişkisi her şey tepe taklak olacak. fikir almak istedim, bu tarz farklı bir şehre taşınan ve mutlu olan var mı