• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı şehre taşınmak isteyen eş

Cok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni.:KK19: Maalesef yok hic ilgilenecek vaktim yok dedigim gibi hobi amacli yapiyorum ama dediginiz gibi olmali bu bir is olsa, dijitalde dönüyor her sey artik tabi..
Kız Samantha sen bu konuda pamuk gibiymişsin ilk defa senden bu kadar nahif bir enerji aldım.😅 Bence sen boşlama devam et resim olayına.😍

Ahh sevindim merak etmene :KK200:Konuyu baltalarmisim kendi reklamimla :))) genelde soyut manzara yapıyorum. Son yaptigimi atayim, şu tarz:

Eki Görüntüle 3672218
Lokal dukkanlara götürüyor arkadasim, Greenwich market ve civarinda satiyor. Ben uğraşmıyorum online falan. Gene de 3-4 basamakli fiyatlara gidiyor £ olarak. Hiçbir iddiam yok, meslegim degil o yuzden iyi bence. Sadece seviyorum yapmayi ama 'şuna benzer bir tane daha yap', 'soyle bi manzara olsun' diye siparis usulu feedback gelince kıl kapmaya, yapamamaya basladim. Emir alınca, işe dönünce sevdigin/sevecegini düşündüğün bir iş bile zul gelebilir.
Bayıldım🌸
Meslegin olmadığını biliyorum ama fırca darbelerin ve renk kullanımın empresyonistleri kıskandıracak kadar lezzetli. Seni yıllardır okurum. Dısarıdan hedonist görünsen de altında rahatsız edici bir derinlik var. Ressam olsaydın ne cizerdin, düsünmesi bile ürkütücü ve aynı zamanda heyecanlı.. Bilincaltına kazar, orayı atölyeye cevirirdin. Cünkü acımasız bir realistsin, uzmanım, profesörüm diyenin bile cesaret edemediği seyleri gözüne baka baka söylersin. Baskalarının cöplük diye kapattığı bilincaltını, sen zahmetsizce müzeye dönüstürürdün.

Kız Samantha sen bu konuda pamuk gibiymişsin ilk defa senden bu kadar nahif bir enerji aldım.😅 Bence sen boşlama devam et resim olayına.😍
Hahaha ilahi 35 senedir resim yapiyorum anca mi yüklendi naiflik 😆 degilim tabiki ama saolasin 😘 yeni satmaya basladim ondan yumusadim heralde :))) sanat icin sanat degil de, para icin sanata gecince..

Bayıldım🌸
Meslegin olmadığını biliyorum ama fırca darbelerin ve renk kullanımın empresyonistleri kıskandıracak kadar lezzetli. Seni yıllardır okurum. Dısarıdan hedonist görünsen de altında rahatsız edici bir derinlik var. Ressam olsaydın ne cizerdin, düsünmesi bile ürkütücü ve aynı zamanda heyecanlı.. Bilincaltına kazar, orayı atölyeye cevirirdin. Cünkü acımasız bir realistsin, uzmanım, profesörüm diyenin bile cesaret edemediği seyleri gözüne baka baka söylersin. Baskalarının cöplük diye kapattığı bilincaltını, sen zahmetsizce müzeye dönüstürürdün.
Visenyaa... Şiir yazmadan şiir etkisi yaptın nasil yaptin onu ruhuma işledi. Kendi yankımı başkasının kelimelerinde çok az isitmişimdir. Bu kadar derinden anlasilabilmeyi unuttuğum bir zamanda hatirlattin resmen cok iyi geldi. Övgü değil de bir davet oldu bu bana, bilincaltına inmeye, orada insan kalabilmeye... Teşekkür ederim.

Back
X