En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Benim koku 6 ay sonra geldi ama tat hala kötüSarımsak yiyemiyorum,yumurtayı zorlaSoğanın tadı ve kokusu beni öldürüyorAma sarımsak kadar kötü değil.
Nane ve dereotu tadı hala bozuk
6 ay koku alamamak mı ay çok kötü ya
Bütün bunların tadı covidden sonra mı bozuldu çok ilginç bişey ya bu hastalık

6 ay koku alamamak mı ay çok kötü ya
Bütün bunların tadı covidden sonra mı bozuldu çok ilginç bişey ya bu hastalık
Evet canım ilk covitten sonra oldu.10 gün sonra farkettim koku almadığıöı tat sonra gitti hala gelmediAyda 2 kilo sarımsak kullanan ben aylardır 1 diş bile kullanmadım.Turşuya bile koymadım.Sarımsak kokusunu duyduğum an kaçıyorum

Sende dinlen artık canım. Sınavlardı, kurstu derken hiç oturun olmadı.
Aynen hiç boş kalmıyorum
Kurs bitimi kurumlara hediye verilmesi lazımmış.Hoca dün kumaşları,ipleri almış gelmişDedim hadi birinin antikası bendenKim işlerse işkesinOturdum onu yapıyorum.Hesap işi antikası yapıyorum.Oda uğraştırıyor.
Pazartesi hocanın doğum günüOna doğum günü organize ediyorum. Pazartesi pasta,çiçek alacağımİşin özü kaşınıyorum

Ben hep tat koku gitse de 3 4 güne geliyor sanıyodum Umarım düzelir abla ya, cok uzun zaman olmuş ama zor böyle de

Kendine ne zaman vakit ayıracaksın acaba?
Şu ameliyat işlerini bir an evvel halletsen, yaptığın her şeyden daha çok keyif alacaksın. İhmal etme elticim artık.

Blue_Peri senin çorbaya talip çıktı.Hayırlı bir kısmet vereyim mi
Kiiim naaaayn sakııın
hayırlısıysa niye olmasın?

1 çorbayı bin kişi ister,1 kişi alır Blue_Peri

Bir kahve için dedim

Almayacaksa kısmeti kaçırmayalım

Elektrik alırlarsa olur

Bence de ,boşa gitmesin canim çorba

Kestane kebap ,acele cevap Blue_Peri
Tüüü Allah sizi bunlarda hemen hazır
Bugün bakırlarını patlatıyordu
Bakirimda bakirim ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…