Sizin durum benim yasantimin tam tersi

kendimden ornek vereyim. Ben dine düskn bir insanim,esim de tam tersi sizin gibi dusunur. Yani onda da inanc var ama hayatta kndini kisitlamaz. Der ki insanlik sefkat vs olmadikca namaz kilsan ne icki icmesen ne. Ben sevgli oldgmz donemlerde ozellikle alkol almasndan asiri rahatsz oluyordm. Sonra baktim ki dine duskunum deyip de her turlu insanliga yaksmayan seyleri yapan insanlarin yannda o davranslryla tertemiz. Sonucta birbirmizi serbest biraktik

evlendik cok da guzel oldu. yani ben odanin birinde Kur'an okurken esim diger odada tv izler . O icki icip balkonda etrafi seyrederken ben de yannda elma suyu icerim

bazen ben namaz kilarken gelir beni izler gizlice ben de onun ezan okunnca bacak back ustne atmamasndan bile mutlu olurum. Onemli olan her sey sizde bitiyor

ben gercekten bu fikri motto edndgni dusunmuyorm. Belki aile icin yapiyor belki vvicdan rahatlatmak icn. Bence siz karsnza alip ciddi ciddi konusun net bir sekilde

herkesin hayati yasama bicimi kendine... Zorla bir seyler degisince sizde,o mutlu olacagini dusunuyor mu gercekten? Ben sahsen esime o kisitlamayi yapamazdm cnku onu oyle sevmisim zaten