- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesnlikle degismeyi kabul etme,ona gore dusun ama. Cnku bu tarz seyler bir baskasi icin yapilabilecek seyler degildir asla. Hatta sizi bunalima bile sokar bir zaman sonra vallahi bak kac sene yasayacagini bilemezsin bir yerden sonra bikarsin. O seni oldgn gbi kabul etmeli, soncta iliskide ariza cikaran taraf oEvet o özellikler olmasa düşünmem bile çünkü birçok erkek arkadaşım oldu ama hiçbiriyle bu kadar uyumlu olmamıştım ya da el üstünde tutulmamıştım ve güvenmemiştim. Henüz düşünme aşamasındayım bir karar vermedim ölçüp biçiyorum kendimce.
Bizim memlekette düğün gecesi açık gelinliği ve pür makyajıyla, kıvırta kıvırta oynayıp ertesi sabah başını örtüp, kapanan gelin hanımlar geldi aklıma.
Yok kuzum kendi kararını uygulamıyor.valla onun bile bir mantığı var, en azından kendi kararını kendi uyguluyor, eşine dayatmıyor.
Giyim vs. Konusunu biliyor zaten insanların gördüğü kısımlarda ben yine aynı ben olarak kalacağım.bi fani için baş örtenleri hiç anlamıyorum hele yaz günü çekilecek çile değil. kendim kapalıyım ordan biliyorum![]()
![]()
6 yaşındaki çocuğa oruç mu tutturdunuz ?tekne orucu gibi birseydir değil miÇocuk kısmını anlayamadım ? Siz bu yönlendirmeden mutlu olacak gibisiniz belki de sizin de kısmetiniz budur size de iyi gelir. Oraları Allah bilir. Ama bu adamın riyakarlığını değiştirmiyor. Ve dediğim gibi erkekler sevdikleri kadınları değiştirip sonra yine sevecekleri kadınlara yöneliyorlar. Biz eşimle her ortama ayak uydururuz . Ramazanı ramazan gibi yaşarız , sahursuz oruç tutmak ister uykusuna düşkün sürükleyerek kaldırırım sırf bonus sevap kazanmak içinAma haftasonu bozcadaya kaçalım mı , biraz kafaları dağıtalım mı dediğimde gözler parlar , hadi kaçalım der çocuğu da alırız bu arada . 6 yaşında bu sene oruç tutturdum ama tatilde tavernaya da gidecek. her ortama o da ayak uyduruyor öyle bir kız olsun istiyorum. diyorum ya bu bizim hayatımız , ikimizide benzer görüşlerdeyiz kimse kimseyi zorlamaz. herkes herkese saygı duyar tüm değerlere tüm inançlara tüm yaşam tarzlarına. bana örtün dese , sana ne derim ? çünkü ona ne
ben ara ara oruç tutarım mesela normal zamanlarda ona da teklif ederim , kuran okurum gel derim gelmez , eyvallah derim. işime bakarım. sizi siz olduğunuz için sevmeli ..
Bazen falakaya da yatırıyorum6 yaşındaki çocuğa oruç mu tutturdunuz ?tekne orucu gibi birseydir değil mi
Aslında genel olarak her yörede vardır. Bekarken azıcık açık saçıklık makul görülebilir, ama evlenirken baş örtülür. Hatta düğünde dekolteli gelinlik giyilir balayına gidilir yine mayolu eve dönülür başörtülür. Manasını gerçekten bilemiyorum.Yok kuzum kendi kararını uygulamıyor.
Adetlere uyuyor aslında.
Bizim memlekette yaygın bir uygulamadır, evlenince başını yalandan da olsa örtmek.
Giyim vs. Konusunu biliyor zaten insanların gördüğü kısımlarda ben yine aynı ben olarak kalacağım.
Tam bu yorumu yazacaktım duygularıma tercüman olmuşsun.Adam riyakar, bakın açık açık söylüyorum riyakar. aynı evde yaşa harika cinsel hayatın olsun bekarken deist kadınla takıl sorun yapma evlenince örtün imana gelelim. utanmadan bunu söyleyen adama sen dolandırıcısın derdim açık açık. sizin aklınız eriyor mu bu ikileme ?
İlerde isterse kocası tüm uyarıları yaptıktan sonra hafifçe vurabilir diyen dinini öğrenmesi için hafifçe falakaya yatırıp alistiriyor da olabilirsiniz,sasirmam.Yasi çok küçük susuz kalmak için ,din için erken yaşta öğretin kısmı da ne kadar etkili bilmiyorum,benim annemde 7-8 yaşlarımda iki sene kuran kursuna gönderdi , kadın erkek ayrımı ,İslam kadınları dusundigu için örtuyoruz zirvalari çok rahatsız ederdi ,büyüdükçe de mantığım elvermedi ateist oldum zaten