• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faruk Ekin

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
kızlar ben ankdayım ankdakıler bılırler ''FARUK EKIN'' magazası var orayı bılen yada kıyaftelerını gıyenler varmı sızce kalıtelımı

canım evet daha çok mağaza açmaya başladılar bide
ben almıyorum
pek kaliteli bulmuyorum
zaten kopya ürünler
aynı tarzda kalitelisi aynı cad üzerinde ve izmir cad. var

bende alırım faruk ekinden
tars olarakta hoş,ama bir an önce mağzalarını değiştirmeleri gerekiyor
çok küçük ve deneme kabini yok..

Bende alıyorum ama kalite olarak kötüler
Aldığım bir ürünü 3 kre değiştirdiğimi bilirim
Birde çok küçük mağzaları off daraltıyor insanı ...

kızlar ben ankdayım ankdakıler bılırler ''FARUK EKIN'' magazası var orayı bılen yada kıyaftelerını gıyenler varmı sızce kalıtelımı

mrb canım ben bu yaz ordan bir gömlek aldım, fiatıda uygundu fakat baya sonra farkettim koltuk altı incelmiş bakınca anladımki el dikişiyle kurtarılmış bir gömlek.Boşa dememişler ucuz etin suyu karaolur diye.

Sllm ben alıyorum Faruk Ekin den çok güzel ve kaliteli.benimde bir defasında aldığım üründe parfüm kokusu vardı götürdüm ozurdileyip değiştirdiler kadınlar bı kaç gün giyinip degisim getiriyolarmis.bazan kalabalıkta gözden kaçıyor aliyoz dediler,ozurdilediler..çok memnun kaldım..öyle degisim yapan bayanlarida kınıyorum çok ayıp ..

kızlar orda calissaan bi kiz kizz cok güzel minyon tipli biseyyy ona nasil ulasabilirizz facesini bilen varmii lazimm kizlarr tskler :D

Back
X