• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavi sonrası degerler

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
482
Puanlar
123
Merhaba arkadaşlar Ekim ayında olumsu sonuç aldım...TSH değerim yüksekti ..bugün kan verdim düşmüş ..şeker oranı yüksek çıktı...Dr şeker yüklemesi yapalım dedi...nasıl bir şey zararlı mı...yada dikkate etsem daha mı iyi olur...içtiğimiz ilaç iğneler bünyeyi sarsıyor biliyorsunuz tiroid şüphelendim şükür cikmadi..şeker yuklemesine canim sıkıldı..yaptiran varmı aranizda

Merhaba arkadaşlar Ekim ayında olumsu sonuç aldım...TSH değerim yüksekti ..bugün kan verdim düşmüş ..şeker oranı yüksek çıktı...Dr şeker yüklemesi yapalım dedi...nasıl bir şey zararlı mı...yada dikkate etsem daha mı iyi olur...içtiğimiz ilaç iğneler bünyeyi sarsıyor biliyorsunuz tiroid şüphelendim şükür cikmadi..şeker yuklemesine canim sıkıldı..yaptiran varmı aranizda
Şekerli su içiyorsunuz içmeden ve içtikten sonra kan alıyorlar hepsı bu

Şeker yüklemesi her hamileye yapılıyor canım isteğe bağlı bişey bildiğin şekerli su içip kan alıyorlar hiç canını sıkma

Açıkcası ben olsam yaptırmazdım, ben gebe olmadığım halde onu yaptırdım ve midem allak bullak oldu Türkiye de nasıl yapıyolar bilmiyorum ama bana 2 bardak glükoz içirdiler ve iğrenc bir tadı var zaten mideniz hassas ise yakıyor bulantı yapıyor bi tuhaf oluyosunuz ben 2 gün yatamadım bu yüzden. Şeker varsa yatkınlık da varsa sağlıklı beslenerek gebelikte düşürebilirsiniz şeker takibi evde yapabilirsiniz küçük aletke kan şekerinizi ölçüp deftere not alın. Eğer doktor riskli görürse şeker ilacı da düşük doz verebilir ama bu doktorun değerlendirmesine kalmış bişey.

Sonuç ortadaysa hiç midenizi de bebeği de boş yere zorlamayın derim. Ama herkesin kendi sağlığı kendi kararı bişey demek de doğru değil aslında.

Ama benim çevrem de de tüm gebeler hiç biri yaptırmadı gebeliğe uygun diyetler uyguladılar şeker ölçümü yaptılar evde.

Teşekkür ederim lakin gebe degilim🥴 tüp bebek tutmadi Ekim ayında...sonrası kan verdim TSH tiroid değeri çıkmış..şeker de çıkmış..Dr haftaya şeker yüklemesi yapalım dedi...diyet yürüyüş su önerdi..açıkçası dikkat ye etmedim saldim yani cola ekmek abur cubur...bunlarda çıkarır dimi yok yere yaptırmım...

Ben yaptırmadım .benim kardesim anne karnında şeker yüklemesi sonucu 6 7 aylıkken öldu.gizli seker varmıs yuklemeyle tetiklendi.3 aylık kan sekerü takibi var hgA1c ben aylık onla takip yaptırdım ve diyete girdim

Ben yaptırmadım .benim kardesim anne karnında şeker yüklemesi sonucu 6 7 aylıkken öldu.gizli seker varmıs yuklemeyle tetiklendi.3 aylık kan sekerü takibi var hgA1c ben aylık onla takip yaptırdım ve diyete girdim
Üzücü rabbim sabır versin...bende ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım...işte içtiğim ilaç ignede cikartiyor...diyet yapicam bende abarttım çünkü...

Back
X