Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyuyup kaldığın o koltuğun yayları k.çına batsın inşallah canım aşkımmm

Bu kadar kıskanç olduğunu bilmiyordum açıkçası... İnsanların yüzüne gül,arkasından demediğin kalmasın...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.....

O adam sana daha evlenme teklifi bile etmemişken ne hayallere girmişsin böyle....Şizofren olabilirmisin ? Yazık,acıdım sana....

heyyy hepinize diorum benim derdim o deill deilllll

benim derdim kayıtlar, fotograflar

ayyy çok çok çok çook eğleniyorummmmmmmmmm

not: o süprizi ben senden cok nasıl istiyorum bi bilsen bi bilsen bi bilsen ablacımmm

artık yruldum bu kadar kapris ,bu kadar uzatmak bir şeyi yeter bende insanım ya.bütün motivasyonumu düşürdün.etkilendiğimi biliyorsun

Ve bazıları; yokken bile vardır, fazlasıyla...

Sen şimdi uzaktasın diye benim için kendini yok mu sanıyorsun,tabi ki de hayır..
Çok özledimm seni kuzum..!

Yola en kısa zamanda çıkmam gerektiğinin farkındaydım. Fikrimi değiştirmekten korkuyordum.
Ölçüp biçmekten, evirip çevirmekten, büyütmekten, usa vurmaktan ve kendi kendimi caydırmaktan korkuyordum.
Unutmaktan, son birkaç günde öğrendiklerimi elimden bırakıp dibe çökmelerini beklemekten korkuyordum.
Kendimi akıntıya bırakıp yapmam gereken şeyden uzaklaşmaktan.
Hayır, işi şansa bırakamazdım ve derhal yola çıktım.

Bazen birkaç günde, hatta tek bir günde olanlar bütün bir ömrün akışını değiştirebiliyor.
Sen beni büyük ölçüde değiştirdin, ve 76 gün gelip geçti, bundan sonra -"ben"den sonra- hayatımı da varlığının mutluluğuyla değiştir lütfen.

Yarın umuduma umut ekle.

............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…