Canım çok yanıyor yemin ederim çok yanıyor. Bitti mi gerçekten, artık gelmeyecek misin? Son konuşmamız mıydı? Hayatından çıkardın mı gerçekten. Bu kez en uzun süre mi olacak? Hayır ya
Nolur sadece bir mesaj at, artık düzelsin. Bak her şeyi yoluna koymaya çalışıyorum ama sensiz çok zor nolur bunu yapma bana. Gel. Sana çok ihityacım var. Bir mesajına, sesini duymaya, konuşmana o kadar çok ihtiyacım var ki. Senin yanında olmayı ne çok isterdim
Keşke her şey farklı olsaydı. Keşke geri gelsen, keşke hissetsen ve gelsen, bir mesaj atsan. Seni çok özledim. Seni çok seviyorum. Kendine çok iyi bak olur mu canımın içi. Özür dilerim her şey için. Yaptığım hatalar için her şey için özür dilerim. Hayatımdaki en büyük kaybedişim sen olma isterdim hala da istiyorum.
Nolur geri gel. Bırakma beni böyle. Senin iyi olduğunu bilmeye ihtiyacım var ayrıca. Seni çok seviyorum. Yanında olmama keşke izin versen. Keşke izin versen. Ah.. Uzun cümlelere de halim yok. Anlatamıyorum. İnsan nasıl anlatır ki sevdiğini, ben nasıl anlatayım ki sana olan özlemimi. Keşke bir kalbim olmasaydı. Keşke her şey daha farklı olsaydı. İzin verseydin yanında olmama. Gerçekten bu kadar kötü mü geliyorum sana? Zarar mı veriyorum sana. En büyük korkum buydu biliyor musun? Sana zarar vermek en büyük korkumdu ve zarar vermişim sanırım. En büyük korkum seni kaybetmekti.
Yalvarırım dön. Çaresiz kaldım. Bu acı çok ağır değil mi? Ah... İyi misin? Keşke her şey düzelse.. Sesini duymayı çok isterdim. Bir şeyi çok isteyince hani evrenin işareti olur hissederdin? Bunu da hissedebiliyor musun? Hani benimle alakalı şeyleri hissediyormuşsun ya seni ne kadar özlediğimi ve sevdiğimi de hissedebiliyor musun? Keşke bir mucize olsa ve geri gelsen. Dünyanın en mutlu insanı ben olurdum
Seni çok seviyorum canım yanarak seni bekliyorum. Büttün kalbimle istiyorum keşke dua vaktine denk gelse ve kabul olsa
Nolur geri dön olur mu eğer yarına kadar ulaşmazsan en uzun süre olmuş olacak
Sna yalvarırım dön nolur hisset.. Allah'a emanet ol canımdan çok sevdiğim 'ciğerparem' Seni Allah'a emanet ediyorum, yarına kadar keşke gelsen