Eğer korkuyorsan, cesaretin yoksa, gerçekten çok üzülüp sıkılacaksan bu vakitten sonra gelmezsin umarım. Yani bu durumu uzatarak bu noktaya sen getirdin, en başta korktuğun gibi olmazdı ama olacak gibi artık. Gerçekten çok geçerli bir sebebin var mıydı yok muydu bilmem, bilemem ama durum bu. Varsa ve bilseydim belki farklı olurdu.
Egom gel istiyor yalan yok, biraz netlik de istiyorum çünkü her şey çok soyut yaşandı ve canımı sıktı bu ama daha çok üzülürüm gibi, takılı kalmanı da istemem, yumuşak bir şekilde bitsin istiyorum. Ha bunu söylesem de o noktada senin için pek bir şey ifade etmeyecektir ve suçlu da çıkabilirim sonunda bunu da istemem. Bu yüzden gelmesen daha iyi gibi...
Ahh, başta pek bir farklı, güzel hisler yaşamıştım ama yalan oldu ve biraz üzüp sıkıyor beni bu bitiş ama beklemek de oldukça sıktı, gerdi. Zira aşk bana güç, neşe, mutluluk, umut veriyor ama beklerken boşuna mı deyip düşüş yaşıyorum bir yandan da ve dengem şaştı. Umarım aşksız da bu duyguları yaşamayı başarırım, kişiye bağlı olmamalı bu hisler.
Ama umarım gerçek, sağlam ve sadık sevgiyi dolu dolu tadarım bir gün... Bir gün lafın gelişi tabi, esasen sonsuza kadar...