Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkımm gel artık..... çok özledim çok..... :asigim:
zaman nolur çabuk geç çabuk
son 10 gün geççççççç

hay senin nazına gazına başlıcam yaa ne canın kıymetli illa yanına getirtcen beni demi uyuzzz

çok özledim aşkım seni mafoldumben
bak gene aşkım dedim..aşkımsın ama..hala deli gibi sevdiğim adamsın
nerdesin ya..neden ulaşamıyorum sana..neden ulaşmıyorsun bana
nolur bişey yap..

Yapamazsın, onu hayatımıza sokamazsın.
Eğer sokarsan ben yokum o hayatta.

Üzmez o beni, sarar beyaz beyaz pamuklara opuyorumnanaktan

Sakin ol Tryamour sakin...
Her şey harika... Bir problem yok.
Derin derin nefes al...
Heeehhh tamammm. :)

yoruldum artık anlıyomusun,güçüm yok bikez daha affetmeye,bu beni kaçıncı aldatışın,her defasında 'yok öyle bişi'dedin ama biliyorum,yaptın,ne zaman sana ihtiyacım olsa yoktun,benim içim rahat ,çünkü suçlayacak bişi bulamıyosun,bulmazsında,hiç bişi değilde,en çok ne koydu bana biliyomusun?sevgiline söylediğin bi söz'sen benim yaşadıklarımı yaşama' söylermisin? bunları söyleyecek ne yaşattım sana,ne zaman istedinde yanında olmadım,seninle neyi paylaşmadım,ne istedim.artık yolun sonu b,u bardak çoktan taştı,çok dayandım,değişirsin diye çok bekledim ama olmuyo,kendimi üzmekten başka bişeye yaramıyor.affet ben,i ama bu kez bitti sevgili,eşim olarak geçirdiğin son gün bu gün..

Şımarıgım nazlıyım dagınıgım kaprisliyim dedikten sonra hep derdin ya ama çok tatlısın çok güzelsin çok çekicisin sen benim umudummsunn derdin ya sen bi de şu çikolata yerkenki halimi görsen çocuk gbi ne derdin peki hala aynı şeylerimi oyyy oyyy oyyy pasaklı umudumm der miydinn hani evlenince her gün bana fıstıklı çikolata alacaktın ne yeminle bozdun dimi ne sözleri yere vurdun ama bak üzülmüorum çikolatam elimde keyfim yerindezemuszemussositososito

[sıze="2"]yüzüğü ne yaptın hhaaaa nerde çok merak ediyorum benimki eski cüzdanımda uzun zaman oldu bakmayalı zaten yeminliyim sen takmadan parmagıma girmez o yüzk taaaammm mı[/sıze]

hani sen şimdi çektin gittin ya her zamanki gibi
hani arkanı dönüp gitmek hep çok kolaydı ya senin için
hani kendine göre çaba sarfettin ya yaptıklarını affettirmek için
ve ben konuşmadım bile hani...
hadi git şimdi
çünkü sen gitmeden öldürdüm ben seni ve toprağını üstüne atıp çoktan gömdüm
arkandan okunacak 3 Kulhü 1 Elham sanıyorsan yanılıyorsun
ben bedduamla gömdüm seni.
Allah affetsin ikimizi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…