Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayat sahnesinde
Perde perde
Ne roller aldın?
Mutlu kadın neşeli kadın güzel kadın
Güldün, sevdin, ağladın
Senaristin yazdığı
Tüm rolleri yaşadın
Hey zavallı kadın,hey...
Farkında olmadna sen
Hep MUTSUZU oynadın

Canan Tan
............
Alıntıdır

Ne kadar cirkef biri oldun sen böylee günün 3 saati görüşmeyelim msj atma bitsin der mi bi adam.
Nefretime bile layık degilsin yaa neyse..
Umarım Allah'ımdan pişman olur özür diler yalvarırsın..
Görürsün ozaman ne zormuş kendini affettirmek.
Benden bekleme artık YOKUM.. Mesajda bekleme ne ararım ne sorarım artık......BİTTİ....:84::84::84:

sevmıyorum aileni sevmiyorum sevmicemdeeeeeeeeee :84::84::84::84::84:

Doğuştan şekerim doğuştan!!!
Bu güzellik,bu endam tamamen doğuştan!!!

arada ufak inisler/ cikislar olsa da artik kimsenin beni uzmesine izin yok,pozitifteyim ve hep pozitifte kalacagim, herkesin bilgisine...

Allahım bana erkeklerin az olduğu yerde çalışmayı nasip et
Amin.
Ha diye sevgiliye telefon açılmaz tabü kü
hele ki ben gibim kibar hatun asla açmazda
senden saniyeler önce patron tarafından sinir edilen bi muhasebeci
ha diyede açar
a....... diyede açar

dün ne demek istedigimi gayet iyi anladin, biliyorum...
icime atiklarimla karsina cikmamam senin icin daha hayirli, sen en iyisi hareketlerine dikkat et...

Bu sözler senin için yazılmış bebek!

You're 100% jesus!

You're 100% jesus to me!
:97::97:

bikaç sene önce otobüste bi ablayla tanışmıştım. kendisi yaşını söyleyince çok şaşırmıştım, çünkü aşırı genç ve dingin, bir o kadar da güzel ve huzurlu gözüküyodu. aslında annemle yaşıt sayılır ama abla dicem. o gün bana şahane bi tavsiye vermişti. arasıra aklıma gelse de tavsiyesi, ilk defa bugün uyguladım ve gençliğinin sırrını yavaş yavaş kavradım sanırım. evet, bugün "o"nun yüzünden sinirlenmedim fazla. çünkü o girdiği anda ortamdan uzaklaştım. ablanın dediği buydu: bişeye kızdınmı, üzüldün mü, hemen uzaklaş o ortamdan. her zaman kolay olmuyo ama yapınca da etkisini çok gördüm gerçekten. belki kendisi kklıdır, değilse de yine de kendisine burdan yüksek şükranlarımı sunuyorum. tavsiyesini hayat felsefem haline getirmeye karar verdim. sinirini bozan, seni üzen bişi gördün kaç! kesinlikle! ne olursa olsun!

Süpriz yapıcakmış mış mış...
sabah'ın 6 sında kaldırdın pas vermedin evimin önüne gelip bekledin süpriz yapmak için öyle mi?
HA HA HA bende yediiiimm!!
Kendini cok zeki sanıyosun ama üzgünüm seni çözdüm ben bay ukalaa

Beni bu kadar sevmen için, başkasına mı gitmem gerekiyordu? Bütün yaptıgın bu güzellikler için artık geç kaldın sanki
Bu işte bir terslik var sevgilim, benim duygularım baştan sona sahte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…