Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık eskisi gibi ilgimi çekmesen de, metrelerce öteden dikkatimi çekip, waooooww dedirttin ya yine bana, helal olsun!!
Sen olduğunu anlamadım tabi önce, dedim ki ne kadar güzel simsiyah saçları var bu çocuğun yeaa...
Bir de baktım ki senmişsin.

Havalı çocuk.

bugün geriye kaldı 56 gün...
bekliyorumm..
belki ararsınn.. belkii belki...

Ne kadar özleşmişiz be!
Hani kaç gündür hasret kaldığım gözlerine kavuştum ya,gülüşüne kurban olayım ben!

Aga, bugün biterse hergün biter yemin ediyorum. Ne saçma bi gün oldu

canimi yakiyor bazen, herkes üzerime titrerken, senin sadece korkma yanindayim demen...
oysa ben korkmuyorum ki zaten, sadece artik gercekten yanimda ol, yanyana olalim istiyorum... :85:

yarın olsun
saat 19:00 ı göstersin
kollarına koşayım, sar beni
çok özledimmm

Beni boğuyosun artık yeter seninki kıskanclıktan öteye gecti bu şekilde bi hayat senle gecer mi Allah askına
Sen böyle yaptıkca beni itiyosun kendinden , baska yönlere itiyosun hem de ilk degil biliyosun

Beni boğuyosun artık yeter seninki kıskanclıktan öteye gecti bu şekilde bi hayat senle gecer mi Allah askına
Sen böyle yaptıkca beni itiyosun kendinden , baska yönlere itiyosun hem de ilk degil biliyosun
al benden de o kadar

sorumsuzluğun beni çileden çıkartsada, tartışcağımız zaman beni dinlemek yerine başka bir yerlere dalıp anlık sağırmış numarası yapsanda, çevrendeki kızların hepsine uyuz olup kıskanmıyomuş numarası yapmak zorunda kalsamda deli gibi seviyorum seni ya!! gıcıksın işte!!!

Acaba erisem gözlerinde,yeterli olur mu anlatmak istediklerime?

Ne kadar yaklaşırsan o kadar uzaklaştığından çoğu zaman,
hedeflere ulaşmak pek de mümkün değil, yetmiyor zaman.
iş bu sebeptendir ki göğsünü gere gere kendine,
"oldum" diyemiyor hiçbir zaman insan.

kabul et, bu kadar dayanabilecegimi sende tahmin etmemistin...
alistirma yapiyorum, ben ameliyat olduktan sonra görüsemiyecegiz en az üc hafta...
hos benimkide sacmalik, hasrete alisabilir mi hic insan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…