Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen varya sen çok şeytansın hep kendni övünüyorsun beni kıskanıyorsun evet bunu kabul et sen beni kıskanıyorsun
arkamdan neler çevirdiğini hepsini biliyorum ve farkettiysen artık senle eskisi kadar samimi değilim.. sana kendimi yakın hiseettiriyorum ama sana ikili oynuyorum farkında değilsin farkında olsan her yediğin haltı bana anlatmassın.sen hep erkeklerin peşinde koşan sonra da ay ben bişi yapmıyorum onlar beni buluyor diyecek kadar zavallı aciz birisin
senle akraba olduğum için çok üzülüyorum. sen bana bütün sırlarını anlatıyrosun hatta kardeşlerinle paylaşmadığın şeyleri bile bana anlatıyorsun. ama sana çok fena vurgun yapıcam ben.hiç beklemediğin bi anda.:82:

iki senelik birlikteliği ottan sebeplerle zedeledin durdun egoların takıntıların yüzünden kendinide yordun benide en son çareyi bitirmekte buldun sen yazdın sen oynadın .

Hiç düşündün mü belkiyi? Belki, eline en yakışan takı benim elim. Belki de en belli olacak yalan, benim söylediğim...
Belki sen ve belki ben...

Karar verme dönemindesin farkındayım :87:
bende regl olma dönemi arefesindeyim
çakışıyoruz.
gel o sıcak ellerini göbemde gezdirde gitsin sancı,sızı

Allah seni benim istediğim gibi yapsın e'mi

Artık seni Allaha havale ediyorum kara böcük. şeytan görsün yüzünü nebiçim kadınsın sen yahu hiç utanma yokmu sende
hem yalancısın hem pişkin
hem yetki veriyosun hem ben vermedim diyosun satcısın sen SATICI
Senin gibilerin aslında burda yeri olmamalı sen bi pisliksin, tiksiniyorum senden kendini beğenmiş ukala dümbeleği. Huzur kaçırıcı
keşke bunları yüzünede söyleyebilsem

ayhh bu kadar yakinken görüsememek cok kötü cok... :85:
özledim seni, daha cok özlerim bu gidisle...

Hiç düşündün mü belkiyi? Belki, eline en yakışan takı benim elim. Belki de en belli olacak yalan, benim söylediğim...
Belki sen ve belki ben...

Bu sabah bu satırları yazarken takıldığından haberim bile yoktu...
Bir yerlerde bir hata yaptığımı farkettim Allahım,çok geç olmadan gösterdiğin için şükürler olsun..
Affet Yarabbim nolur affet!
Lafımın buraya geleceğini asla tahmin edemezdim..

Düsünüyorumda senin beni oldugum gibi kabullenmenin sebebi kendi hatalarindan dolayi vicdanini mi rahatlatmakti?
iste bu düsünce beni öldürüyor.

1 sene gecikmeli de olsa tanıdım ya seni çok mutluyum
İçinde tek bir kötü niyet yok her şeyi karşılıksız,çıkarsız yapıyorsun
Allah her şeyi gönlüne göre versin

Keske bana inansaydin....

Eğer kadın bir erkeği 'gerçekten' severse, onun gözünde dünyadaki bütün erkekler; kesin olarak anlamını yitirir .
(O. Wilde)

hicbisey bilmeyipte o cok bilmis hallerin var yaa!bi de bildiginin dogrulugundan emin tavirlarin off!ya sabirr ya sabirrr!!!

Kalbimsin hala.
Hırpalasanda,uzaklaştırsanda.
Affetmiş değilim aam iyileş olur mu ?
Dimdik sağlam gel karşıma :)
Kavgamı hasta bi adamla yapamam.
Kalbime iyi bak,sana emanet.
Bekliyorum sevdiğim.

Nasıl inandım sana ben?
Ahhh aptal Laliş ahhhh!!!!!

Eyy hoca dünkü sınavımdan kalırsam yada bu dönem diğer dersinde de kalırsam iki yakan kavşmasın 47: hele ki okulum uzarsa senin b.tan derslerin yüzünden en büyük bedduamı sana ederim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…