Zorlama işte bırakamıyorum sigara denen illeti. İrade denen olay yok bende. Sırf seni çok sevdiğim için denedim ama olmuyor yapamıyorum. Sen de üstüme geldikçe daha çok sarılıyorum ona. Rahat bırak beni. Sen içmiyorsan içme, b-e-n-i r-a-h-a-t b-ı-r-a-k
Aşkım mı sevgim mi alışkanlığım mı depreşti bilmiyorum. En sevdiğin şarkıyı çaldık koro da söyledi öylesineydi adı Ayrılıktı. En sevdiğin ! azeri türküsü bizi anlatandı aynı zamanda. Ağladım herkes söylerken notalar arasına saklandım durumu bilenlerin acı dolu bakışlarıyla.. Seni özledim mi bilmiyorum. Uzun bir süre oldu seni görmeyeli duymayalı dokunmayalı sana.. Aniden bastırdı sensizlik. Üzgünüm kırgınım. Bu aralar duygusalım biraz sensizliğe yazıyorum söylüyorum öylesine. Her söylediğim aria da sesimde bastığım her notadasın. Çaldığım her melodidesin yakışıklı piyanistimdin. Şimdi piyano çalarken bile dokunamıyorum o tuşlara senin bana çaldıkların varya işte onları ben kendime çalıyorum şimdi.. Tekrar başa dönerek.Ve tekrar ve tekrar.
Biri biterken başlar yenisine
Işıklar söner devam eder sahne
Birikir mazide ah eski sevgililer
Kimi açık kimi koyu renkler
Tesadüfen karşılaşır öper koklar
Sonra hemen alışır
Küçücükken çok yalnızdır
Aşksa derdine en iyi ilaçtır
Parıl parıl parlar ışıl ışıl yanar
Mavi mavi boncuklar dağıtır
Hep kandırır yalnız yatağı
Benzer ölüme
Işıklar yanar ve görünür
Perde acır kendine
Aynadaki yüzüne
Boyası akmış mutluluğu sahte
Aşkın tomurcukları açtı arka bahçemde
Şen kahkahaları yükseldi sırça köşkümde
Ben sana gel demedikçe dur bekle
Zamanı var bu heyecan büyüsün iyice
Büyüsün iyice, büyüsün iyice
Seher vakti bir telaş var,
Arka bahçemde
Misafire hazırlık var,
Sırça köşkümde
Ben sana gel demedikçe dur bekle
Zamanı var bu heyecan büyüsün iyice
Büyüsün iyice, büyüsün iyice
Seher vakti bir telaş var,
Arka bahçemde
Misafire hazırlık var,
Sırça köşkümde
Arka bahçemde
Acaba son günlerde düşündüğüm şey doğru mu?
Zaman teyit etse bile düşündüğümün doğru olduğunu bir şey beklemiyorum:97:
Ama bu mutlu olmayacağım anlamına da gelmiyor gerçi mutlu olmam bir şeyi değiştirmez
Benim hayatım böyle işte, her olumlu şeyin altında bir olumsuzluk