Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yokluğunun yaralarından gelme kanlar kalbimde damla damla fazlalaşıyor her dakika...
Gittin ben ise kuru kuru kendine iyi bak dedim...
Gözlerim gitme dedi ellerim ise arkandan el salladı.

Allah kavuştursun canım....

Gittin.
Şimdi bir mevsim degil,koca bir hayat girdi aramıza.
Biliyorum ne sen dönebilirsin artık,
Ne de ben kapıyı açabilirim sana.

Ağlayarak uyandımm ama mutluluk gözyaşlarıyla... Rüyamda gelmiştiin Gerçek olsun diye dualar ettim gerçek olsun gel

Hayra yorulan düşlerim ol, Böl gecemi, Destursuz gir mabedime, Şifa niyetine dokun yüzüme...

Olsun, Bam telime bas, Korkma, Kuralları boz!

Mermiden kaçar gibi, Gökleri açar gibi, Boşluğa uçar gibi gel...

Ömrü kuşatır gibi "Aşk'ı" yaşatır gibi, Kendinden geçer gibi gel...

GEL be , GEL işte! Küfrüm tövbeme karışsın, Aklım fikrime Öyle bir gel ki bana; Nefes nefese...

seven gıtmez, seven bırakmaz. bu kadar basit oldugunu sanmıyordum bazı seylerın ama ogrenmıs oldum her sey ne kadar basitmis ve seviyorum demeler ne kadar yalanmıs..

yalan askına ihtiyacım yok.. bu saatten sonra artık dönmesende olur.. beni kaybettıgıne yan..

bye

seninle cehennem ödüldür bana... sensiz cennet bile sürgün sayılır

..bugun cok stressle kostururken arkadaslarim aradilar ve beni Gar Lokantasinda beklediklerini soylediler..once cok tereddut ettim cunku seninle beraber yillar once gittigimiz o komik yemekten sonra hic yolum dusmemisti...tesadufe bakar misin? herkes seninle beraber oturdugumuz masanin etrafindaydi... bunca yildan, ,bunca uzuntuden sonra tam toparlanmisken ve keyfim yerine gelmisken, cok uzun zamandan sonra aniden icim cok acidi..bundan sonra kimseye kosulsuz sevgimi vermeme konusunda kendime bir kere daha soz verdim..tabii ki senin sayende!

seni rüyamda gördüm..
annemide böyle görmüştüm ve üç ay için de kaybettim...
dikkat et kendine umarım iyisindir....

Evet, sevilmeye de değerim, sevmeye de. Hak ediyorum sevmeyi de, sevilmeyi de. Ama şükürler olsun ki meleklerim var ve beni koruyorlar. Çıkarıverdiler kendimi yanılttığım gözlükleri gözlerimden. Yoksa bu kendimi kandırma durumum, daha ne kadar sürebilirdi? Olayların gerçek halinden çok, kurguladıklarımla ilgilendiğimi nasıl anlardım yoksa? Ne büyük bir öğreti oldu bu bana.

Yalnız değilim. Hiç değilim. Tek başıma olsam da… Yalnız hiç değilim. Sevgisizlik ne mümkün? Sadece teşekkür ediyorum olanlara ve bu veda ile yeniden yola çıkıyorum. Biraz yorgun ama daha farkında, daha güçlü. Yorgunluk dediğin ne ki? Dinlenirsin geçer, değil mi?

seni ben adam edicem kararlıyım bırakıp gitmek en kolayı .. bende kolay olanı sevmem bilirsin

....
Nefesinde Yüzeceğim
Yüzümün Kıyısına Vurdukça
....

Bir sure once benimle ilgili hicbirsey duymak istemedigini cok guzel (!) bir sekilde soylemistin....sende bir zahmet benim hayatimla ilgili kimseye yorum yapmasan diyorum...bilmiyor olabilirsin,ben coktan baska boyuta gectim,hicbirsey umurumda degil,bilgine...

Son düzenleme:
gitme ne olur gitme... :85:
cok oldu bir hafta boyunca hic görüsemedigimiz ama ayni sehirde olmak bile yetiyor...
simdi baska bir ülkeye gideceksin, araya saat farki hatta kita farki giriyor...
bir haftaligina olsa bile gitme...

sesini duyamamak kadar kötü bişi yok şu dünyada deliriiceemmm !! haksızlık son 88 günde diğer bölüğe yollanmaann

Ben hata yapmadım... Zor gününde de seni yanlız bırakmadım... Sen olaylara sadece bencilce bakıyorsun ??? Soruyorum sana sen benim için ne yaptın ??? Ne zaman yanımdaydın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…