Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hehe Allahım ne fenayım yahuu Merak et azıcık bakalım

bugün ilk defa beni aradığında telefonu açmamak için çok zor tuttum kendimi.
neyseki uzun çaldırmadın. yoksa dayanamayıp açıcaktım

özledim çok :103: ama söylemeye bile korkuyorum nazar degicek diye
oyyy şirinlik muskası ya sevesim geldi seni hadi iyisin hayvancuk

Farzediyorum ki bu yazıyı 1 yaşındaki oğlum okuyor;

bütün gece uyumadın,gündüz uyumadın,mızmızlıkda mızmızlıkkkkkkkk...önünde bir takla açmadıgım kaldı evladım sen ne istiyorsun annen ve babandann.........aaaaaaa biz de insanız canımmm
Biraz büyü ,okumayı yazmayı öğrende ,bak ben buralara neler yazıyorum.........................

Not:...........haaa bu arada köpekler gibi seviyorum senii,annen ölsün mıncırık ayaklarınaaaa

Son düzenleme:
niye böyle bi karar aldım bilmiyorum ama eğer yarım saat içinde beni ararsan açıcam. hadi bakalım.

tek yumurta ikizleri gibi olduk
bu ne yaa
senin ateşin çıksa benim de ertesi gün çıkıyo
senin boğazında yara çıksa benim de ertesi gün çıkıyo
benim bi tarafım ağrısa, aynı yerde ertesi gün sende de ağrı oluyo
acildekiler bıktı bizden
ama artık yeter
birimiz sağlıklı olsun ki diğerine baksın
böyle sefilleri oynuyoruz
olmaz ki

Son düzenleme:
Sana hissettiğim duygunun adına Aşk diyolar bu Aşktanda öte

Son düzenleme:
Beni takip ettiniz resmen yaa...
Ama hoştu bence.
Hiç yüzünüze de bakmadım. Hıh!

ya senin o elleriin ballamı yooğrulduu acabaa? alt tarafı makarna nası bölee leziz olabilirr o köfteler uuff eğer sen böle yemek yapmaya devam edersen minnakklığımdan eser kalmaz sevgilciiikk bu arada çok güzel uyuyoosunnn uyumasına amaaa uyanınca daha tatlısınnn her halini seviyorum seviyoruummmm çoook seviyooorummmm

Her fırsatta dağda taşta tepede yorgunken uykusuzken beni arıyorsun ya da mesaj atıyorsun ya sevgilim bir kez daha çok şanslı oldugumu hissediyorum çavuşum benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa Son 93 gün aşkım ohhhh

ah keşke herşey farklı olsaydı sen değişebilseydin biraz.nolurdu o inadın bencilliğin olmasaydı.şimdi arasan ne güzel olurdu.ararmısın acaba?

Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden, bâri bir gönül yıkılmasın dilinden..

Ohoooooooo
ahahahaha
kaç oldu ayy kaçç?
Dur penaltıları da sayacam öyle dönecem sana!

Ama yerim ben senii Şimdi ne güzel uyuyorsun sen , uyu tabi o kadar uykusuz kaldın yol da yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…