bizim hikayemiz böyle bitemicek kadar güzel başlamıştı... sen yapmazsın bunu bana bu sen değilsin... zaten o da ben degildim bunu sen de biliyosun... biliyosun seviyosun istiyosun e o zaman? ah seni bi anlayabilsem...ben boşa giden bir günümüzün hesabını yaparken şimdi beklemek çok zor...her şey yalan mıydı kİ? ya peki eski masumiyetimizi kaybetmişken mutlu olabilir miyiz? cevabını bildiğim halde kabul edemiyorum işte... ben seni ne zaman bu kadar çok sevdim... eğer aşk tesadüfleri seviyosa eğer sen benim tanıdığım sensen halal inanıyorum... koca gözlünüm meleğinim hala...
meraklı kocacım ne diye garantisi olan tost makinemizi kendin yapmaya çalışıpta makineyi mahvettin sana o kadar sinirliyim ki şuanda anlatamam uyuzsun sen uyuzzz.sen yapma bırak servise verelim dediğimde artistlik yapmayı biliysun ama ne olacak bozdun şimdi makinemizi mutlu oldun mu becerip yapamadın da.ne diye uğraşıyosun ya yarın çamaşır makinesi bozulursa onuda mı yapıcan ayyy çok sinirliyim şuanda...
meraklı kocacım ne diye garantisi olan tost makinemizi kendin yapmaya çalışıpta makineyi mahvettin sana o kadar sinirliyim ki şuanda anlatamam uyuzsun sen uyuzzz.sen yapma bırak servise verelim dediğimde artistlik yapmayı biliysun ama ne olacak bozdun şimdi makinemizi mutlu oldun mu becerip yapamadın da.ne diye uğraşıyosun ya yarın çamaşır makinesi bozulursa onuda mı yapıcan ayyy çok sinirliyim şuanda...
uyu sen uyu... çok sinirliyim sana, senin yaptığının aynısını ben yapsam nolurdu kimbilir. seni uyandırıp bi güzel kavga edesim var ama kıyamıyorum sana ama bi tarafım da seni cezalandırmak istiyo beni çoooook üzüyosun