Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sevmek.. Delice sevmek.. Sonsuz sevmekk...
Sevincim,mutluluğum,hüznüm,gözyaşım. Hepsi sensin. Herşey sensin.
Ben senden sıkılmam deli olma.

Ben özledim galibaa seni . .

Sevmekle bitmediğinin en güzel örneklerinden biriyim.=)

Sana artık söylicek sözüm kalmadı keyfin bilir ister at mesaj ister atma.
Sana deli gibi aşık olan birini getirdiğin hale bak.Helal olsun.

Sesini duymak her şeye bedel

Telefona o telaşla koşmak senın 'Hayatım'deiyişi duymak...

bizim hikayemiz böyle bitemicek kadar güzel başlamıştı... sen yapmazsın bunu bana bu sen değilsin... zaten o da ben degildim bunu sen de biliyosun... biliyosun seviyosun istiyosun e o zaman? ah seni bi anlayabilsem...ben boşa giden bir günümüzün hesabını yaparken şimdi beklemek çok zor...her şey yalan mıydı kİ? ya peki eski masumiyetimizi kaybetmişken mutlu olabilir miyiz? cevabını bildiğim halde kabul edemiyorum işte... ben seni ne zaman bu kadar çok sevdim... eğer aşk tesadüfleri seviyosa eğer sen benim tanıdığım sensen halal inanıyorum... koca gözlünüm meleğinim hala...

Şansa bak. Hala yoksun bea! Gel artık. Gir artık.
Bak ne dedim sana. Cevap bekliyorum acil.
Sevdiceğimle çoktan aramız düzeldi bilee... Ohhhooo...

meraklı kocacım ne diye garantisi olan tost makinemizi kendin yapmaya çalışıpta makineyi mahvettin sana o kadar sinirliyim ki şuanda anlatamam uyuzsun sen uyuzzz.sen yapma bırak servise verelim dediğimde artistlik yapmayı biliysun ama ne olacak bozdun şimdi makinemizi mutlu oldun mu becerip yapamadın da.ne diye uğraşıyosun ya yarın çamaşır makinesi bozulursa onuda mı yapıcan ayyy çok sinirliyim şuanda...

meraklı kocacım ne diye garantisi olan tost makinemizi kendin yapmaya çalışıpta makineyi mahvettin sana o kadar sinirliyim ki şuanda anlatamam uyuzsun sen uyuzzz.sen yapma bırak servise verelim dediğimde artistlik yapmayı biliysun ama ne olacak bozdun şimdi makinemizi mutlu oldun mu becerip yapamadın da.ne diye uğraşıyosun ya yarın çamaşır makinesi bozulursa onuda mı yapıcan ayyy çok sinirliyim şuanda...

Gözüm telefonda biliyormusun..

3 dk da bir telefona bakıyorum.

Biliyorum bu saatte arayamayacaksın.

Ümit işte

Her zaman dualarimdasin,
hep olacaksin.
Taa ki bekledigim gün gelene kadar.

uyu sen uyu... çok sinirliyim sana, senin yaptığının aynısını ben yapsam nolurdu kimbilir. seni uyandırıp bi güzel kavga edesim var ama kıyamıyorum sana ama bi tarafım da seni cezalandırmak istiyo beni çoooook üzüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…