Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni seviyorum aslında ailen ve sen benden iyisinimi bulcak adamımmm:)) gururumdan söylemiyorumm sana delilerr gibi asıgımm ölüyorum ressmenn

bi kaç gün az görüşünce sen çok özlemişsin pişiciğini uykudan kelimelerini net anlayamasam da ne ormantik güzel şeyler söyledin bana öyle sevgilim... seviyosun sen beni çocuuuuk en az benm kadar özür dilerim son günlerde yaptığım saçmalıklar için..bize böylesi yakışır az kaldı kavuşmaya şafak :7 askerlik bitti şafak bitmedi sevgili gel kavuşalım artık

Çok özledim. Ölüyorum şu an senin için.
Keşke kollarında olsaydım, sabaha kadar koklasaydım seni. ((
Canım aşkım. Sevgilim.

Bak, Bil ki domuzların önüne inciler serilmez..
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez..
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir camda..
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma !! ''Hz. Mevlana''​

canım eşim ya sen şimdi sabah işe gittiinn ama ben şimdiden özledim seni..seni çok seviyorum meleğim..ya gözlerim doldu gene uyurken bile ne güzel sarılıyorsun ya ben sarılamıorum uyurken ama sen durmadan sarılıosun bırak mıorsun çok hoşuma gidiyo çok seviorum seni meleğimmmmmm

Neden hiç buluşmaktan söz etmiyorsun acaba? ? ?
Sınavlarının bitmesini bekliyorsundur umarım.
Yoksa hiç uğraşmam seninle ona göre.

yetse ömür bir sen gibi elbet bulur senden daha iyisini bulurum beee

herşey yalan herşey yalan mış... seni hiç affetmicemmm

hayır tıpış tıpış geleceğini biliyodum da bu kadar çabuğunuben bile tahmin etmemiştim.
keyfime göre cevap vericem.

olmaz ki :44:

seni çok özlüyorum ben bu bir hafta da cabuk gecmeli sonra muhtesem bir parti yapıcaz harika suprizlerim var sana hayatımın anlamı

Hava güzel onca yağmurun ardından pırıl pırıl güneş açtı

hadi gel sevdiğim seninle bir sahil turu yapalım sıcak demlenmiş çay içelim karşılıklı

Gelemezsin değilmi

hayır tıpış tıpış geleceğini biliyodum da bu kadar çabuğunuben bile tahmin etmemiştim.
keyfime göre cevap vericem.

Şimdi sana bişey diyeceğim ama garibine gitmese iyi

Neden gördüm bilmiyorum ama seni rüyamda gördüm ne alaka ne matık kurdum bende bilmiyorum

Allah Allah
nasıl gördün anlatır mısın ?

anlatayım tabii

konu kk da geçiyor sen fotoğraf albümü yapmışsın boy boy fotoğrafların var bende beğeniyorum resimlerini kumral orta boylu çok zayıf değil normal kiloda bir bayansın fotolarda

neyse ben beğeniyorum senın fotolarını birini profil resmi yapıyorum bir gün kullanıyorum bu şekilde sen bunu görüp şikayet ediyorsun benım fotolarımı çalmış diye

bende ban yiyorum

rüya böyle ama ne alaka bende bilmiyorum valla

kullandığım horman ilcaından mı ne

sana ne dıyecegımı sasırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…