Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese layık olduğu değeri wereceksin öküze krawat takmanin alemi yok.

sevglıler gunu planına benı gercekten cok sasırttın bazen gunahını alıyorum galıba :44:

televizyondaki spor programındaki adam, bana seni hatırlatabiliyorsa...
biz bu programı beraber izleyip şunları konuşmuştuk bile diyorsam, bazı şeyleri kısa dönem belleğe atıp, unutmanın vaktidir...
beynim bunu kendi kendine yapana kadar bunlardan kurtulmanın bir yolu da yok....
neden hala sen?

Son düzenleme:
Mıdemde kurt öu var yok yok degıl yılan var yılan
cok acıkıyorm hep acım geberıorm allahtan kılo almıorm

öyle yorgunum ki....inşallah bu yılın sonlarına doğru ,umduğumuz o güzel şeyler gerçekleşir..daha çok var,herşey önce Allah tan tabiikii,sabrımız yeter mi acaba:26: önce gellllll ,dizlerinde uyumak istiyor başım

seni sevmekten utanıyorum biliyor musun?
seni düşündüğüm, özlediğim her an kendimden nefret ediyorum.
ama ben seni sevmemiştim.
o günden sonra gerçekte kim olduğunu öğrendiğim seni sevmedim ben.
beni beni sevdiğini sandığım adamı seviyordum ve o sen değildin.

Ciddiyete dair atılmış bi adımımız bile yok

nası bi hızda yapıcaz merak ediyorum aşkım

&.

Seni, gözümde fazla büyütmüş olabilirim.
Önemseme lütfen..

Küçük çocuklar, bozuk paraları hep büyük zannederler.

Konuş amaaa hep benimle ilgilen hep benimle ilgilen hep benimle ilgilen hep beniml ilg...

Konuş amaaa hep benimle ilgilen hep benimle ilgilen hep benimle ilgilen hep beniml ilg...

Nedensiz ve sebepsiz seviyorum seni.
Çünkü bir sebebi olsa, aşk olmazdı bunun ismi...

her sabah uyandığımda telefonuma 'acaba aradı mı?' diye bakmayacağım artık...gerek kalmadı....başka bir hat aldım...ve sen bilmiyorsun....bilsen de aramazdın ki...işte bu bekleyiş beni mahvediyordu....unuturum inşallah....senin yüzünden ağlamaktan yoruldum....Allah'ım O'nu kalbimden geri al...olmayacağını anladım artık...geç de olsa...

yalan dünya dizisini izliyormusun acaba bilmiyorum ama çok komik bi repliğiyle sana seslenmek istiyorum sen göremesende buraya yazdıklarımı

fındık burunlum,kahvee fincanı ağızlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…