Fashion

Aynen londradayim, yarin da danimarkaya gidiyorum ordan da belcikaya :'( okulla ilgili islerim var.. bir turkiyeye gidemedim ya, cok ozledim

Bende avrupa ülkelerine gitmek istiyorum ama henüz kısmet olmadı. Şansa bak ben oraya sen buraya gelmek istiyorsuuun Bu arada oradan resimler atar mısın? senin gözünden görmek isterim Londra'yı ve Danimarka'yı

Hahah voedream ifşa oldun kız
Ama arkadaşın eli uzun ne zaman yanına gitsem,
Oradan buradan bir sürü resim indiriyor

Sadece oradan almadğımı belirttim canımmm, hem hep facedekiler niye yararlanıyorki birazda buradaki kızlar yararlansın dimi canııım

afiyet olsun ya burda da var ama aynisi olur mu hic guzel olmuyor.. midye yasak satilmiyor burda. neyse bir ay sonra izmire gidiyorummmmm doya doya yicem

Ay kıyamam canım ya dürümsüzlük valla çok zor
Gel de bol bol ye

Midye ben yemiyorum bayağıdır...
Umarım ben de doya doya yerim bir gün

afiyet olsun ya burda da var ama aynisi olur mu hic guzel olmuyor.. midye yasak satilmiyor burda. neyse bir ay sonra izmire gidiyorummmmm doya doya yicem

Kışın midye olur muydu yaa yeni öğrendim genellikle deniz sezonunda görüyorumda hepp

Kışın midye olur muydu yaa yeni öğrendim genellikle deniz sezonunda görüyorumda hepp

Kızlar sohbete bodoslama daldım kusura bakmayın
Kışın da midye oluyor tabii ki, bizim burda bir balıkçı var arada gideriz oraya midye de yeriz..
İzmirden geliyormuş her gün taze taze mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…