canım o model selanik değil mi bu arada ? yanlış bilmiyorum heralde? :)
Evet canım selanik modeli annem öyle diyor yanii bende tam oalrak bilmiyorumm
hepsi cok guzellll.. kizlar boyle seyleri turkiyede nerde alabilirim? :) bir sene icinde izmire tasiniyorum, ee benim sevgilimde kadin magazalardan anlamaz.
MAC dukkani olmasina cok sevindim
ouff annemde selanik örgüyü pek bilmiyormuş yaacanım örebilirseniz banada örüp yollar mısınız şaka bi yana eğer örürseniz nasıl örüldüğünü de anlatabilirseniz çok çok iyi olur canımm :)
Turkiyede hersey var canim, gercekten oyle ama dedigin gibi gezmen lazim, dukkanlari taniman lazim. su an turkiyede hic kiz arkadasim olmadigi icin daha gezemedim guzel guzel. istanbula da her sene gidiyorum ama ailemle orda oldugum icin onlarda dukkan dukkan gezmek istemiyorlar. en iyisi ben bir daha turkiyeye gittigimde yanliz cikip boyle bir kac saat gezeyim :)Canım Türkiye'de bir çok mağaza var ve emin olun ki bunlardan daha fazlasını bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey sadece dükkan dükkan gezmek. İşiniz düşerse İstanbula da uğrayınn. Burada gerçekten çok harika şeyler var
Turkiyede hersey var canim, gercekten oyle ama dedigin gibi gezmen lazim, dukkanlari taniman lazim. su an turkiyede hic kiz arkadasim olmadigi icin daha gezemedim guzel guzel. istanbula da her sene gidiyorum ama ailemle orda oldugum icin onlarda dukkan dukkan gezmek istemiyorlar. en iyisi ben bir daha turkiyeye gittigimde yanliz cikip boyle bir kac saat gezeyim :)
Bencede öyle yap canım. Bütün her şeyi bir kaç saatliğine unut ve alışverişle ilgilen. Hem alışveriş kadınları çok mutlu ederSen şuan İngilteredesin değil mi?
Malesef öyleee ama saçın kısa biraz uzasın öyle yaparıııım
Kizlar dürüm mürüm demeyin burda gurbetci kizlar var... saka sakaTamam canıım nasıl istersen
Hadii dürüm yemeye gideliiim
Bu facedeki fashion sayfasındakiler demi canım ordanda takip ediyorum burdanda
Kizlar dürüm mürüm demeyin burda gurbetci kizlar var... saka sakaama gercekten su an canim cig kofte ve midye istedi. nedense hep bu iki seyi canim cekiyor
Kizlar dürüm mürüm demeyin burda gurbetci kizlar var... saka sakaama gercekten su an canim cig kofte ve midye istedi. nedense hep bu iki seyi canim cekiyor
Bu facedeki fashion sayfasındakiler demi canım ordanda takip ediyorum burdanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?