Fashion

canım o model selanik değil mi bu arada ? yanlış bilmiyorum heralde? :)

hepsi cok guzellll.. kizlar boyle seyleri turkiyede nerde alabilirim? :) bir sene icinde izmire tasiniyorum, ee benim sevgilimde kadin magazalardan anlamaz.
MAC dukkani olmasina cok sevindim

Evet canım selanik modeli annem öyle diyor yanii bende tam oalrak bilmiyorumm

ouff annemde selanik örgüyü pek bilmiyormuş yaa canım örebilirseniz banada örüp yollar mısınız şaka bi yana eğer örürseniz nasıl örüldüğünü de anlatabilirseniz çok çok iyi olur canımm :)

hepsi cok guzellll.. kizlar boyle seyleri turkiyede nerde alabilirim? :) bir sene icinde izmire tasiniyorum, ee benim sevgilimde kadin magazalardan anlamaz.
MAC dukkani olmasina cok sevindim

Canım Türkiye'de bir çok mağaza var ve emin olun ki bunlardan daha fazlasını bulabilirsiniz. Yapacağınız tek şey sadece dükkan dükkan gezmek. İşiniz düşerse İstanbula da uğrayınn. Burada gerçekten çok harika şeyler var

Tamam canım ben anneme sorarım ama Youtube da bir bakalım orada yapılışını videoyla gösteriyorlar genellikle

Belinizi vurgulamak istiyorsanız elbiselerinizi ince kemerlerle kullanın.

Turkiyede hersey var canim, gercekten oyle ama dedigin gibi gezmen lazim, dukkanlari taniman lazim. su an turkiyede hic kiz arkadasim olmadigi icin daha gezemedim guzel guzel. istanbula da her sene gidiyorum ama ailemle orda oldugum icin onlarda dukkan dukkan gezmek istemiyorlar. en iyisi ben bir daha turkiyeye gittigimde yanliz cikip boyle bir kac saat gezeyim :)

Bencede öyle yap canım. Bütün her şeyi bir kaç saatliğine unut ve alışverişle ilgilen. Hem alışveriş kadınları çok mutlu eder Sen şuan İngilteredesin değil mi?

Bencede öyle yap canım. Bütün her şeyi bir kaç saatliğine unut ve alışverişle ilgilen. Hem alışveriş kadınları çok mutlu eder Sen şuan İngilteredesin değil mi?

Aynen londradayim, yarin da danimarkaya gidiyorum ordan da belcikaya :'( okulla ilgili islerim var.. bir turkiyeye gidemedim ya, cok ozledim

Kizlar dürüm mürüm demeyin burda gurbetci kizlar var... saka saka ama gercekten su an canim cig kofte ve midye istedi. nedense hep bu iki seyi canim cekiyor

Aksine bende çiğ köfte ve midyeden nefret ederim canım ya. Ama dürüme bayılıyoruz ikimizde nerde kebap orada bizz

Kizlar dürüm mürüm demeyin burda gurbetci kizlar var... saka saka ama gercekten su an canim cig kofte ve midye istedi. nedense hep bu iki seyi canim cekiyor

Çiğköfteyi pek sevmem, ama midye dedin mi akan sular durur
Dürümümüzü yedik bu arada
Gurbetçi demek, dürüm satan yer hiç mi yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…