- 5 Haziran 2014
- 35
- 48
- 38
Boyum 170 kilom bugün 68.2Bana uyar canım sevinirim. Kac yasindasin evli misin ? Ben evliyim 33 yaşındayım iki oğlum var:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 170 kilom bugün 68.2Bana uyar canım sevinirim. Kac yasindasin evli misin ? Ben evliyim 33 yaşındayım iki oğlum var:)
26yaşındayım evliyim CAnım inşallah ama sen bana göre daha çabuk kilo verirsin çünkü yağ fazlaoldukça hızlı yanıyor yağ az olunca yavaş yavaş gidiyor sen daha sanşlısın bir de bu açıdan bak![]()
19.10.2018
Sabah : 1sade Türk kahvesi
Öğlen :1 haşlanmış yumurta
Ara: 1sade Türk kahvesi
Akşam : 10 adet kuru kayısı / 1french press Yeşilçay
Bol su
Kafama göre diyete başladım da ondan canım İsveç diyeti değil sadece az yemeye çalışıyorum bir süre bu şekilde gitsem iyi olacakBu isveç diyetimi oluyor neden bu kadar az?
Az yemeyi anlarım canım ama burda hiç beslenme yok. Çok sağlıksızKafama göre diyete başladım da ondan canım İsveç diyeti değil sadece az yemeye çalışıyorum bir süre bu şekilde gitsem iyi olacak
Yapacak bişey Yok bugün böyle geçti inşallah yarın daha iyi olacak bugün midemi dinlendirdim diyelim :)Az yemeyi anlarım canım ama burda hiç beslenme yok. Çok sağlıksız![]()
Yapacak bişey Yok bugün böyle geçti inşallah yarın daha iyi olacak bugün midemi dinlendirdim diyelim :)
Yapacak bişey Yok bugün böyle geçti inşallah yarın daha iyi olacak bugün midemi dinlendirdim diyelim :)