Fatih Altaylı: Ben dangalak değilim

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
Fatih Altaylı Gazeteci Tuncay Özkan'ı davet ettiği programda bir izleyicinin attığı e-mail sonrasında çok sinirlendi.

GERÇEK GÜNDEM - 17 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası gündeme bomba gibi düşen Habertürk'e yönelik 'Alo Fatih' talimatlarının ortaya çıkmasından sonra Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'nden 'istifa ettirilen' Fatih Altaylı canlı yayında yine sinirlerine hakim olamadı.
Altaylı, Gazeteci Tuncay Özkan'ı davet ettiği Teke Tek programında bir izleyicinin attığı e-mail sonrasında çok sinirlendi.

Fatih Altaylı maili atan izleyiciye çok sert şekilde yüklendi.
Canlı yayında "Bilip bilmeden abuk subuk mevzuları yazıyorsunuz. Biz salak değiliz. 32 yıllık gazeteciyim salak değilim." diyen Fatih Altaylı, devamında "Siz donunuza ederken ben gazetecilik yapıyordum." ifadelerini kullandı.

BEN YENİ YETME DANGALAKLARDAN DEĞİLİM

"Bana yediremezsiniz, ben yeni yetme dangalaklardan değilim. Çıkıp da birinin adına bağıran salaklardan değilim. Siz donunuza ederken ben gazetecilik yapıyordum."

FATİH ALTAYLI'DAN İTİRAF: ‘ŞEREFSİZLEŞTİK’

HaberTürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programının konuğu Tuncay Özkan’ın cezaevine girmesiyle ilgili konuşan Fatih Altaylı canlı yayında çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

http://www.gercekgundem.com/medya/37995/fatih-altayli-ben-dangalak-degilim
 
Son düzenleme:
Bu video daha geniş:KK14: ne olmuş bu adama ya coşmuş baya:KK14:
[video=dailymotion;x1onopm]http://www.dailymotion.com/video/x1onopm_fatih-altayli-yine-cildirdi-ben-dangalak-degilim_news[/video]
 
Son düzenleme:
:KK1: Bu adamin da takindigi sifatlar... Levent Kirca da bir canli yayinda buna "sen yalakasin" diye tutturmustu.. :KK9:
 
programın bir kısmını izledim akşam,

yeni mağdurlarımız var artık:KK14:

Allahım biz ne zaman normalleşip hep ileri, hep ileri gideceğiz.........
 
X