Fatih Portakal Bahçeli için Nazlı Çelik'ten yardım istedi

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Fatih Portakal Bahçeli için Nazlı Çelik'ten yardım istedi
FOX Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Devlet Bahçeli'yi canlı yayına çıkarabilmek için Nazlı Çelik'ten yardım istedi.
Fatih Portakal, FOX Ana Haber'de 1 Kasım Genel Seçimleri için siyasi liderleri konuk ediyor. Ancak HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendi isteğiyle FOX Ana Haber'e çıkmayacağını bildirdi.

"DEMİRTAŞ CANLI YAYINA ÇIKMAYACAK, TAVIR HAVASI VAR"
Resmi Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Fatih Portakal, "Selahattin Demirtaş bu akşam kendi isteğiyle canlı yayına çıkmayacağını bildirdi. Genel bir tavır havası var" dedi.

Selahattin Demirtaş FOX TV canlı yayınına çıkmadı VİDEO

BAHÇELİ İÇİN NAZLI ÇELİK'TEN YARDIM İSTEDİ
Demirtaş'ı canlı yayına çıkaramayan Portakal, bu kez her şeye hayır diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi davet etmek istediğini belirtti. Ancak bunun için de Bahçeli'nin "hayır" demediği Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik'ten yardım istedi.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=383959

Selahattin baskan oyle her programa cikmaz fatih cim k.bakma

Sayin bahcelide ;ondan once selahattin beyi cagirdigin icin
Yada nazli celik gbi çıtır bir kadin olmadan icin olabilir
Sayglar..

Fatih portakali cok begenerek izliyorum her aksam. İyi bir haberci ve iyi bir sunucu. Tum liderlerle gorusmek istiyor ama burtek Kilicdaroglunun konuk olarak katildigini gordum.Selo katilmasada olur cokta umrumuzda sanki.

Şimdi bunun haber boyutu nedir ?
Anlamam , haberden çıkarmam gereken nedir.. Nazlı'yı kıramadığı mı? Yani ?

Haber olarak gormuyorsaniz okumadan ve yorum yapmadan gecin . Cidden artik insani sinirlendiriyorsnuz . Snucta buda bir emek . Ve emek verip buraya konuyu aciyoruz . Gecipte dalgaya almak hos olmuyor . Devam etmeyin buna lutfen ..

Haber olarak gormuyorsaniz okumadan ve yorum yapmadan gecin . Cidden artik insani sinirlendiriyorsnuz . Snucta buda bir emek . Ve emek verip buraya konuyu aciyoruz . Gecipte dalgaya almak hos olmuyor . Devam etmeyin buna lutfen ..
Kız cimcime bundan sonra milletin keyfi hangi haberi isterse onu paylaş
aaa çok ayıp bilmiyorsun bu işleri

Kız cimcime bundan sonra milletin keyfi hangi haberi isterse onu paylaş
aaa çok ayıp bilmiyorsun bu işleri
ya hayir cidden hos olmuyor. Bir kac haberde bu tur yorumlara denk geldik . Dun kito arkadasa aynisini yaptim oda snirlendi ve senin bunlar haberse benm buda haber dedi . O arkadasa ironi yaptim ve oradada acikladim . Ama arkadaş anlamamakta israrci . Haber degeri tasiyan haberlerde paylastim dun . Milli ucagimizla.alakali, 2 sehidimizle alakali ama hic kmse yorum yapmadi . Anladiklari haber cinsi ne merak ediyorum . Zorla kafalarina silah dayatip okutuoz sanki

Sizin açınızdan taşıdıgı onemi sordum , taşlanmışım Konuyla dalga mı geçmişim.. Anlamadım demişim..
Kibarlıgınız için tenk yu Başka konuda dalış yapıp burda kibar kibar.. Negzel..

Tayyiple dalga geçilen,karalayan bir haber paylaş bak nasıl üşüşecekler hemen

Gercekten bir zamanda ki nickiniz gbi cok huysuz huysuz davraniyorsnuz .

Cimcime ölü taklidi yap bunlar saracak adam arıyor yine bugün

Cimcime ölü taklidi yap bunlar saracak adam arıyor yine bugün

Yapmayin lutfen ...
Bakın..
İkinizle yada herhangi bir akepe destekcisiyle kişisel hiçbir derdim olamaz. Başka konuda "cimcimenın" yazma diline kızdım ve o tarz cevap verdım. Sonra ben kaka o cici oldu.. Msjlarını tekrar kontrol ettikten sonra bana cvp verin. "Bunlar" dediğin ben mi oluyorum "elit". Kaç kişilik güçte gördün beni ?

Şimdiye kadar konuyla ılgılı garip yorum yapılmadıysa , kimseye kişisel saldırıda bulunmadım , bulunmam da..

Cimcime ; diğer konuda yazdıgım ilk msj tamamen tavrın/tarzından dolayı idi. Yoksa bizler / bunlar la ılgılı bır konu degıldı.

Bence sende kal yerınde , çünkü "cimcime" ne demek istediğimi yada neden "huysuzluk" yaptıgımı gayet ıyı anladı bence..

Arkadaş sen niye üzerine alındın anlamadım ben genel konuştum
Siz buralarda bizim borumuz öter diyorsanız yanılıyorsunuz

Bir dakika bir yanlis anlasilma oldugunu dusnuyorum . Siz ne zaman bnm yazma dilimle alakali bir soylemde bulundunuz ? . Ben tam olarak bilmiyorum . Ama bir kac gundur açtığım haberlere buda haber mi diye yazan uyeler var . Dunde birisi yazdi . Galeye almadim nick leri aklimda dgl . Dunki kito arkadasin konusundan bu rahatsizligimi belli etmek adina ayni ironiyi yaptim ve o arkadasla ona demedimi sadece onun vasitasiyla diger arkadaslara yapmayin demekti . Ve sabahta senin yorumlarini gordum ve yapma lutfen dedim . Cunku gercekten cok canm sıkılıyor. Cunku bu tarz seyler hep bnm actgm konulara denk geliyor .
Sana ozel bir kinim veya bir problemim yok gercekten .

Arkadaş sen niye üzerine alındın anlamadım ben genel konuştum
Siz buralarda bizim borumuz öter diyorsanız yanılıyorsunuz
Sen bi kal orda , allasen.
Bugün hır gür yok diye üzülüp , tırnaklarını birbirine mi sürtüyorsun ?

Ben diğer konuda Cimcimenin emir kipli konusup, senli benli olaya girmesine kızdım..
3.kişi orda kal..
Genel konuşma yapılma sırası değildi malum , cok istedin 3.kişi olmayı.. Kal o zamaan öyle

Sende görmezden gel , geç..

Ne oldun zorunuzamı gitti sizin herzaman yaptığınız şey
Beni alıntılamadan cevap yaz ozaman bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…