- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Şimdi bunun haber boyutu nedir ?
Anlamam , haberden çıkarmam gereken nedir.. Nazlı'yı kıramadığı mı? Yani ?
Kız cimcime bundan sonra milletin keyfi hangi haberi isterse onu paylaşHaber olarak gormuyorsaniz okumadan ve yorum yapmadan gecin . Cidden artik insani sinirlendiriyorsnuz . Snucta buda bir emek . Ve emek verip buraya konuyu aciyoruz . Gecipte dalgaya almak hos olmuyor . Devam etmeyin buna lutfen ..
ya hayir cidden hos olmuyor. Bir kac haberde bu tur yorumlara denk geldik . Dun kito arkadasa aynisini yaptim oda snirlendi ve senin bunlar haberse benm buda haber dedi . O arkadasa ironi yaptim ve oradada acikladim . Ama arkadaş anlamamakta israrci . Haber degeri tasiyan haberlerde paylastim dun . Milli ucagimizla.alakali, 2 sehidimizle alakali ama hic kmse yorum yapmadi . Anladiklari haber cinsi ne merak ediyorum . Zorla kafalarina silah dayatip okutuoz sankiKız cimcime bundan sonra milletin keyfi hangi haberi isterse onu paylaş
aaa çok ayıp bilmiyorsun bu işleri
Tayyiple dalga geçilen,karalayan bir haber paylaş bak nasıl üşüşecekler hemenya hayir cidden hos olmuyor. Bir kac haberde bu tur yorumlara denk geldik . Dun kito arkadasa aynisini yaptim oda snirlendi ve senin bunlar haberse benm buda haber dedi . O arkadasa ironi yaptim ve oradada acikladim . Ama arkadaş anlamamakta israrci . Haber degeri tasiyan haberlerde paylastim dun . Milli ucagimizla.alakali, 2 sehidimizle alakali ama hic kmse yorum yapmadi . Anladiklari haber cinsi ne merak ediyorum . Zorla kafalarina silah dayatip okutuoz sanki
Sizin açınızdan taşıdıgı onemi sordum , taşlanmışımKonuyla dalga mı geçmişim.. Anlamadım demişim..
Kibarlıgınız için tenk yuBaşka konuda dalış yapıp burda kibar kibar.. Negzel..
Gercekten bir zamanda ki nickiniz gbi cok huysuz huysuz davraniyorsnuz .
En azından tavrımda istikrarlıyım..
Kahretsin bu da benim karakterim..
Görmezden gel , geç Cimcime beni..
Cimcime ölü taklidi yap bunlar saracak adam arıyor yine bugün
Bakın..Yapmayin lutfen ...
Bakın..
İkinizle yada herhangi bir akepe destekcisiyle kişisel hiçbir derdim olamaz. Başka konuda "cimcimenın" yazma diline kızdım ve o tarz cevap verdım. Sonra ben kaka o cici oldu.. Msjlarını tekrar kontrol ettikten sonra bana cvp verin. "Bunlar" dediğin ben mi oluyorum "elit". Kaç kişilik güçte gördün beni ?
Şimdiye kadar konuyla ılgılı garip yorum yapılmadıysa , kimseye kişisel saldırıda bulunmadım , bulunmam da..
Cimcime ; diğer konuda yazdıgım ilk msj tamamen tavrın/tarzından dolayı idi. Yoksa bizler / bunlar la ılgılı bır konu degıldı.
Bence sende kal yerınde , çünkü "cimcime" ne demek istediğimi yada neden "huysuzluk" yaptıgımı gayet ıyı anladı bence..
Sen bi kal orda , allasen.Arkadaş sen niye üzerine alındın anlamadım ben genel konuştum
Siz buralarda bizim borumuz öter diyorsanız yanılıyorsunuz
Ne oldun zorunuzamı gitti sizin herzaman yaptığınız şeySen bi kal orda , allasen.
Bugün hır gür yok diye üzülüp , tırnaklarını birbirine mi sürtüyorsun ?
Ben diğer konuda Cimcimenin emir kipli konusup, senli benli olaya girmesine kızdım..
3.kişi orda kal..
Genel konuşma yapılma sırası değildi malum , cok istedin 3.kişi olmayı.. Kal o zamaan öyle
Sende görmezden gel , geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?