Fatih Portakal Bahçeli için Nazlı Çelik'ten yardım istedi

Selahattin baskan oyle her programa cikmaz fatih cim k.bakma

Sayin bahcelide ;ondan once selahattin beyi cagirdigin icin
Yada nazli celik gbi çıtır bir kadin olmadan icin olabilir
Sayglar..

Erdoğan Bey'in neden ATV ve A Haber harici hiçbir yere çıkmadığının da analizini yaparsan bu tespitlerinin samimiyetine inanacağım cimcime...

Ne oldun zorunuzamı gitti sizin herzaman yaptığınız şey
Beni alıntılamadan cevap yaz ozaman bundan sonra

Kıyamam ama ben sana..
Cimcimeyle kavga etmeyınce , içine dert mi oldu

Evet , çok zoruma gitti adı gibi "Elit" kadın , 3. kişi olarak olaya müdahil olmaya çalışman "çok zoruma" gitti..

27.01 ?

cimcime yorumumda sana dokundurma yapmak istemedim hayırcı bahçeli denmesi canımı sıktı

Bu msjına kızdım , tavrına tarzına , emir kiplerine vs.. çünkü benim msjımda boyle bır cevabı hakedecek bisey yoktu. Konuya yorum yazdıgımızda , konu sahibesi alınacak mı dıye mı düşünücez birde ?

Msjlarin devamini oku . Sana gore haber değeri tasiyan konulara yorum yap . Haber degeri tasimiyorsa okumadan es gec . Lutfen. ..

Cimcime , fikir olarak zıttız , aynı pencereden bakmıyoruz evet..
Ama durduk yere çatmam. ıkı konudada defalarca yazdıgım gibi ; yukarda ki msjına istinaden bende o seviyede cevapladım. Sen kitonun konusuna demişsin hbr degerı yok dıye, bende ıkınizınkıne demişim. Farkı yok dıye. İronide yapmamışım. Direk yazmışım. Kito da dalsın bana o zman. Seninle tartışırken başkaları çıkıp , olayı meydav savaşına dökmeye çalışıyor. Hiç işim olmaz..

Neyse önceden de dediğim gibi , kişileri sevmiyor olmam çatmam anlamına gelmiyor.Kimse kimseyi sevmek zorundada değil..
Diyeceklerimi zaten demiştim.. Bazıları hala ortamı germeye çalısıyor..

Ben fikrimi özgürce yazamayacaksam ne işim var burda ..

Söyledikleriniz ve Yaptıklarınız
Hiç samimi değilsiniz

Ay ne yazıkki yine yanlış anladın.. Evet üşüşürüm demek istemiştim

Kimse de Bahçeli ,Demirtaştan sonra çağırıldığı için Fatih Portakala çıkmıyor yorumuna birşey dememiş.İyi de Fatih Portakal tarihini net hatırlamasamda ya 7 Haziran dan hemen önce yada hemen sonra Bahçeliyi programına davet etmiş,Bahçeli tam gelecekken o gün iptal etmiştir,yani programa çıkmamasının Demirtaşın daha önce çağırılmasıyla alakası yok.Madem atıyorsunuz destekli atın,yoksa yine mi ironi

Son düzenleme:

Tamam doru k.bakma .
yanlız bende diyorum ki her kim konu acarsa konu niteligi tasir veya tasimaz . Buda haber mi vs vs diye yazilmasin . Yazmasak bisey kaybetmeyiz . Ama yazdimizda konuyu acan kisi gercekten sinirleniyor . Ilkini gormezden geliyoruz ama bu surekli devam edince gercekten iyi olmuyor.

Anamm portakal sanadamı HAYIR dedi bu adamm..

Haberle alakalı değil ama ismi görünce yazmak istedim.
Fatih portakal bugün çok güzel meydan okudu gazetecilik adına.
Susturulan Kapatılan yayınlar adına.
Hayırlısı...

Bazilarida kendini kaf daginda gormeye baslamis herseyi kendine soylendi.sanip yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…