- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Selahattin baskan oyle her programa cikmaz fatih cim k.bakma
Sayin bahcelide ;ondan once selahattin beyi cagirdigin icin
Yada nazli celik gbi çıtır bir kadin olmadan icin olabilir
Sayglar..
Erdoğan Bey'in neden ATV ve A Haber harici hiçbir yere çıkmadığının da analizini yaparsan bu tespitlerinin samimiyetine inanacağım cimcime...
Ne oldun zorunuzamı gitti sizin herzaman yaptığınız şey
Beni alıntılamadan cevap yaz ozaman bundan sonra
Bir dakika bir yanlis anlasilma oldugunu dusnuyorum . Siz ne zaman bnm yazma dilimle alakali bir soylemde bulundunuz ? . Ben tam olarak bilmiyorum . Ama bir kac gundur açtığım haberlere buda haber mi diye yazan uyeler var . Dunde birisi yazdi . Galeye almadim nick leri aklimda dgl . Dunki kito arkadasin konusundan bu rahatsizligimi belli etmek adina ayni ironiyi yaptim ve o arkadasla ona demedimi sadece onun vasitasiyla diger arkadaslara yapmayin demekti . Ve sabahta senin yorumlarini gordum ve yapma lutfen dedim . Cunku gercekten cok canm sıkılıyor. Cunku bu tarz seyler hep bnm actgm konulara denk geliyor .
Sana ozel bir kinim veya bir problemim yok gercekten .
Msjlarin devamini oku . Sana gore haber değeri tasiyan konulara yorum yap . Haber degeri tasimiyorsa okumadan es gec . Lutfen. ..
Bir dakika bir yanlis anlasilma oldugunu dusnuyorum . Siz ne zaman bnm yazma dilimle alakali bir soylemde bulundunuz ? . Ben tam olarak bilmiyorum . Ama bir kac gundur açtığım haberlere buda haber mi diye yazan uyeler var . Dunde birisi yazdi . Galeye almadim nick leri aklimda dgl . Dunki kito arkadasin konusundan bu rahatsizligimi belli etmek adina ayni ironiyi yaptim ve o arkadasla ona demedimi sadece onun vasitasiyla diger arkadaslara yapmayin demekti . Ve sabahta senin yorumlarini gordum ve yapma lutfen dedim . Cunku gercekten cok canm sıkılıyor. Cunku bu tarz seyler hep bnm actgm konulara denk geliyor .
Sana ozel bir kinim veya bir problemim yok gercekten .
Cimcime , fikir olarak zıttız , aynı pencereden bakmıyoruz evet..
Tayyiple dalga geçilen,karalayan bir haber paylaş bak nasıl üşüşecekler hemen
Bu msjına kızdım , tavrına tarzına , emir kiplerine vs.. çünkü benim msjımda boyle bır cevabı hakedecek bisey yoktu. Konuya yorum yazdıgımızda , konu sahibesi alınacak mı dıye mı düşünücez birde ?
Cimcime , fikir olarak zıttız , aynı pencereden bakmıyoruz evet..
Ama durduk yere çatmam. ıkı konudada defalarca yazdıgım gibi ; yukarda ki msjına istinaden bende o seviyede cevapladım. Sen kitonun konusuna demişsin hbr degerı yok dıye, bende ıkınizınkıne demişim. Farkı yok dıye. İronide yapmamışım. Direk yazmışım. Kito da dalsın bana o zman. Seninle tartışırken başkaları çıkıp , olayı meydav savaşına dökmeye çalışıyor. Hiç işim olmaz..
Neyse önceden de dediğim gibi , kişileri sevmiyor olmam çatmam anlamına gelmiyor.Kimse kimseyi sevmek zorundada değil..
Diyeceklerimi zaten demiştim.. Bazıları hala ortamı germeye çalısıyor..
Ben fikrimi özgürce yazamayacaksam ne işim var burda ..
Anamm portakal sanadamı HAYIR dedi bu adamm..Fatih Portakal Bahçeli için Nazlı Çelik'ten yardım istedi
FOX Ana Haber spikeri Fatih Portakal, Devlet Bahçeli'yi canlı yayına çıkarabilmek için Nazlı Çelik'ten yardım istedi.
Fatih Portakal, FOX Ana Haber'de 1 Kasım Genel Seçimleri için siyasi liderleri konuk ediyor. Ancak HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendi isteğiyle FOX Ana Haber'e çıkmayacağını bildirdi.
"DEMİRTAŞ CANLI YAYINA ÇIKMAYACAK, TAVIR HAVASI VAR"
Resmi Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Fatih Portakal, "Selahattin Demirtaş bu akşam kendi isteğiyle canlı yayına çıkmayacağını bildirdi. Genel bir tavır havası var" dedi.
Selahattin Demirtaş FOX TV canlı yayınına çıkmadı VİDEO
BAHÇELİ İÇİN NAZLI ÇELİK'TEN YARDIM İSTEDİ
Demirtaş'ı canlı yayına çıkaramayan Portakal, bu kez her şeye hayır diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi davet etmek istediğini belirtti. Ancak bunun için de Bahçeli'nin "hayır" demediği Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik'ten yardım istedi.
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=383959
Anamm portakal sanadamı HAYIR dedi bu adamm..
yaşlandı bu yaşlandı kan lazım can lazım mhp yeee.. anacım bu liderlerde ölmeden bırakmıyorlar koltuğuu..Kız hiç keyfim yoktu güldürdün beni kakaolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?