Merhabalar ben de izlemeye aldım ^_^ Fatih Uygur Ekol'deki değil mi? Ben onu da araştırmıştım ama bütçemi aştığı için vazgeçtim, hastaları çok memnun. İlk doktorum Cem Karas'tı. Ben Cemil bey'in yaptığı ameliyat fotolarını görmeden gittim, 2 ameliyat geçirdiğim için bu sefer riske atmak istemedim ve aylarca araştırdım, bilen bilir, Ankara'ya bile gitmeyi düşündüm :) Bazı doktorların reklamları yapıldığını düşünüyorum, şu çok karşımıza çıkanlar.. ben Cemil bey'in ismini sadece birkaç kez ameliyat olanlardan duymuştum. Özelden ameliyat olan kişilerle konuştum, başka sitelerde araştırma yaptım ve memnun olmayan kimse yoktu.. sadece bu sitede biri tarafından çılmış bir başlığa denk geldim, ameliyatı iyi geçmemiş.. ama her dr'dan memnun kalınacak diye bir şey yok, ilk ameliyatımı arkadaşımın tavsiyesiyle Cem bey'e olmuştum, hakkında okuduğum yorumlar hem olumlu hem olumsuz eşitti ama nolcak alt tarafı burun, küçültçek sadece diye girip büyük risk aldım.. sonra burun ucumda düşme oldu geniş bir burun ve ucu çok kalkık.. sonra Yiğit bey hakkında çok güzel yorumlar okudum, 1 tane bile kötü yoktu, ona yaptırdım, bir önceki burnuma göre daha güzel oldu ama yine çok kalkık ve geniş kaldı. Çoğu kişi eskisinden pek farkı yok dedi. Sonra Cemil bey'le ilgili konustum burada. Dün de dobra bir arkadaşımla görüştüm, yani önceki ameliyatlarımdan sonra hep derdi boşuna ameliyt oldun fark yok falan diye.. dün gördü çok şaşırdı, ödemli değil mi? eski halinden bile daha küçük olmuş bi de bu daha küçülcek dedi... çok mutlu oldum :))