Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadıköydeki gelinlikçiler hiç içime sinmedi kızlar, Fatihtekiler en iyisi diyorlar, var mı bildiğiniz iyi bir yer? çok uygun fiyatlı olmasına gerek yok, artık azcık parayı gözden çıkarıp adam gibi bişi yaptırmak istiyorum, öenrileriniz var mı? sağolun :)
Siz bu seçicilikle ortada kalmazsınız inşallah, ne diyeyim...Kaç zamandır gelinlikçi soruyorsunuz.
sizin önereceğiniz bir yer var mı ? daha önce de sormuştum ama bir cevap alamadım sizden...
Yoo, ben size cevap verdim. Spam kutusuna düşmüş olmasın...
kadıköydeki gelinlikçiler hiç içime sinmedi kızlar, Fatihtekiler en iyisi diyorlar, var mı bildiğiniz iyi bir yer? çok uygun fiyatlı olmasına gerek yok, artık azcık parayı gözden çıkarıp adam gibi bişi yaptırmak istiyorum, öenrileriniz var mı? sağolun :)
Gelinliğinizi nerede diktirmeye karar verdiniz? Ben de Fatih'te diktirmek istiyorum, henüz karar veremedik yardımcı olabilir misiniz bana, rica etsem. Düğünüm 27 Ekim'de ve geç kaldık sanırım![]()
benim fatihe gidecek zamanım olamadı maalesef...
Kadıköy miss defne de diktiriyorum, tesadüfen girdik gelinlikçilere bakarken, hoşuma gitti modelleri, kalitesi ...
bir ayda gelecek benimkisi, ölçünüzü alıyorlar, izmirde fabrikasında dikilip geliyor beğendiğiniz model.
fatihte de şubeleri var sanırım, emin değilim , duydum sadece, bir araştırın isterseniz, kolay gelsin...