Fatıma ana otuyla rahmi açılıp kolay doğum yapanlar

YesilElmaTT

Rabbim sana emanetiz Ya Mübdiû💚
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
2.453
2.486
133
Bunu çok merak ediyorum KK da araştırmama rağmen bir başlık bulamadım ve kendim açtım.bu otu normal doğum için sancılar sıklaştığında rahmin açılması için kullanıyorlarmış.aktarlarda bulabilirim sanırım.tecrubeyle sabit diyenler nasıl kullandınız işe yaradı mı tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum

Ben kullandım doğumum da.fatma ana otu açılmayı hızlandırır Allahın izniyle.
Yok denecek kadar az sancıyla hastaneye gittim.gittigimde 5 cm açıklık vardı.şaşırdım nasıl o kadar olur hiç sancim yok diye.2 buçuk saat sonra doğum yaptım.

Harika valla darisi basimizapeki su veya nişan gelmeden mi gittin? Dikis falan oldumu?tam acilma saglandimi?Ve tam olarak nasıl kullandın anlatirmisin?

Harika valla darisi basimizapeki su veya nişan gelmeden mi gittin? Dikis falan oldumu?tam acilma saglandimi?Ve tam olarak nasıl kullandın anlatirmisin?
Amin insallah benden daha kolay olur insallah dogumunuz.
Nişan geldiği için gittim.ama hemen gitmedim.gece 4de geldi nişan ben sabah 10 da gittim.
Ikinci dogumumdu dikisim yoktu.ilk dogumumda kullanmamıştım 2 cm açıklıkta baya baya sancim vardı ama onu da 4 saatte doğurdum.
Sancinin başladığını anladigin anda geniş bir kaba koyup su ile dolduruyorsun.ot yavaş yavaş açılıyor.suya biraz dualar okuyorsun.biraz da iciyorsun suyundan.

Hangi dualar mesela

Hangi dualar mesela
Okuyabilirseniz meryem süresi iyi olur.olmazsa da ayet-el kursi nas felak ve
"rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54) bu duayı okuyabilirsiniz. Sancı ve ıkınma esnasında da sümmessebile yesserrah diye okumuştum ben hep.

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun

Ben sıkça yürüyüş yaptım. Yüzmeye gittim, parktaki spor aletlerini kullandım, doğuma 2 hafta kala da hergün 8-10 tane mekke hurması yiyordum. Mekke hurması da açılmasına yardımcı olur. Ondan ziyade zeytin yağı ile 10 gün öncesinden başlayarak hergün masaj yaparcasına o bölgeye uygulayacaksın.
Suyum geldikten hemen sonra kalktım, ılık duş aldım, hazırlandım gittim. Ben hastaneye gittim, 15 dakika içerisinde dünyaya geldi.

Nekadar güzel Rabbim bizlerede yaşatsın insaALLAH böyle doğumlar hurma illaki mekke hurmasimi olmalı? O masaja ben şimdiden başladım eğitimde demişlerdi dikişsiz kolay bir doğum için perine masajı.tesekkur ederim pozitif tecrübeni bizle paylaştığın için arkadasim

Normal Ramazan hurması. Yani ben Aktar'dan almıştım, Mekke'den gelmiş. Aman hurma olsun da gerisi önemli değil

Merhaba bu otu ilk defa duydum Bende normal doğum istiyorum internette biraz araştırdım da kullanmayı düşünüyorum açıkçası sancılar başlayınca yada düzene girince bir yudum içiyoruz sanırım ot acılınca suda rahim de açılıyor diyo interrnette

Başlarsan da bir maksimum iki tane ye derim. Daha 6 haftan var, 2 ay az bir zaman değil.

Evet canım faydasını gören var baya.bende kullanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…